Hra o trůny - obsazení 3. řady

145791018

Komentáře

• Včera jsem v seriálu Fixer viděla Jaye Tyalora a byl by z něj výborný Ramsay. Hrál tam brutálního rasistického mafiána a šlo mu to skvělě i tu chvíli, co byl na obrazovce. Ostatně i Andrew Buchan by v nějaké roli nebyl marný.
  • Vlcacka: Ano, ano... Milovaný Jack Harkness <3. Dokonce i v Manceho věku (45)<br />Nevada: Jéé, Jay je ten fešák z 3. řady Misfits :D. No, oba by se do GoTu hodili. Buchan by mohl hrát druhýho Černokotlýho :D (i když asi bude jen jeden... i při čtení jsem do půlky Hostiny myslela, že jsou jen dva :D.
  • fRagY napsal(a):

Ok už dlouho na my to vrtá hlavou,takže se prostě musim zeptat...Copak Jon nezabil Orella když spolu s Qorinem napadli stanoviště divokých???

Už sa tu niekde písalo, že Orell bude náhradou za Varamyra, keďže je oveľa jednoduchšie dať tam meniča s orlom ako meniča so svorkou vlkov a bielym medveďom(nehovoriac o tom, že táto zmena príbehu nemá ako uškodiť).
  • Což byla zatím jen domněnka, ne potvrzený fakt.
  • Anglachel napsal(a):

fRagY napsal(a):

Ok už dlouho na my to vrtá hlavou,takže se prostě musim zeptat...Copak Jon nezabil Orella když spolu s Qorinem napadli stanoviště divokých???

Už sa tu niekde písalo, že Orell bude náhradou za Varamyra, keďže je oveľa jednoduchšie dať tam meniča s orlom ako meniča so svorkou vlkov a bielym medveďom(nehovoriac o tom, že táto zmena príbehu nemá ako uškodiť).
    Uškodí mi tým, že tam bude pajác s trápnym menom Orell a nie s krásnym menom Varamyr :D (síce jeho skutočné meno bolo iné :P )

BTW: Monti to myslím nazval... Ako to povedal... Je ľahšie spraviť maníka s orlom ako týpka na ľadovom medveďovi a s celou zoologickou v pätách :D
  • Presne. Lenže v USA im meno Orell príde rovnako vhodné ako Varamyr. Len keby vedeli, že v češtine je to ako keby sa v origináli volal Eaglee :D
  • :D Ja som si dokonca overoval, či sa tak nevolal v origináli, pretože ma zaujímalo, či sa volal Eaglee a autorka to takto preložila alebo je to zhoda okolností/inšpirácia, keďže má rovno orla :) Ale aj v ánine sa volá Orell... škoda...
  • Ale je to až priveľká zhoda na to, aby mi to prišlo ako náhoda. Možno sa GRRM niekde dostal k českému slovu orel a prišlo mu to vhodné. Lebo úprimne: chlap, čo má orla sa volá Orell? V angličtine? Toto je nejaké sprisahanie :D
  • Anglachel napsal(a):

Ale je to až priveľká zhoda na to, aby mi to prišlo ako náhoda. Možno sa GRRM niekde dostal k českému slovu orel a prišlo mu to vhodné. Lebo úprimne: chlap, čo má orla sa volá Orell? V angličtine? Toto je nejaké sprisahanie :D

No, tak bůhvíco znamená "Deanerys" a jakým jazykem je to inspirované, že? :)
    Nebo takový Viserys je dost podezřelý... :D
  • Nič nie je náhoda, pretože Boh nehrá kocky s Vesmírom.

Nu, aj v ruštine sa Orol povie орел, stačilo, že sa stretol s nejakou slovanskou formou, inšpiroval sa, zdvojil koncové písmeno a dúfal, že ho budú ľudia oslavovať za tak úžasné meno a nebudú vedieť, čím sa inšpiroval. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Anglachel napsal(a):

Ale je to až priveľká zhoda na to, aby mi to prišlo ako náhoda. Možno sa GRRM niekde dostal k českému slovu orel a prišlo mu to vhodné. Lebo úprimne: chlap, čo má orla sa volá Orell? V angličtine? Toto je nejaké sprisahanie :D

To je celá fekálna skupina... Viserys... Cerwyn... Cersei... ser Alliser :)

Anglachel napsal(a):

Z které ale korunovaný pán Západozemí pořád vyčnívá, poněvadž jednoduchou přesmyčkou získám přímo gramaticky správný rozkaz: Vyser si! :D

Miss Utahraptor napsal(a):

Anglachel napsal(a):

Z které ale korunovaný pán Západozemí pořád vyčnívá, poněvadž jednoduchou přesmyčkou získám přímo gramaticky správný rozkaz: Vyser si! :D
    :D To som si nevšimol :D Začínam sa báť, čo dostaneme prešmyknutím iných mien :D

Miss Utahraptor napsal(a):

Anglachel napsal(a):

:D To som si nevšimol :D Začínam sa báť, čo dostaneme prešmyknutím iných mien :D
    No, tak na tohle už je tu celé téma, ale nic dalšího se tak výrazně nenabízí... :D
  • A čo Frey.... Keď to prehodíš... Výjde ti... FREY!!!! :O
  • A čo Frey.... Keď to prehodíš... Výjde ti... FREY!!!! :O

No jo, toho jsem si ani nevšimla... :-O
  • Vypadá to, že máme Mance Nájezdníka - Dominic West

EDIT : Aha, blbě čtu, byla mu nabídnuta role, ale odmítl.
  • Škoda, seděl by mi na Manceho.
  • Ještě že tak. Úplně mimo...
  • Brynden Tully ... taky vás ten "ksicht" tak nadchnul ? :D
  • když jsem tuto fotku Clive Russella viděla poprvé myslela jsem si že je to Jeremy Clarkson z Top Gearu ovšem s fousama XD ale po druhém mrknutí jsem usoudila že to asi nebude on XD a taky že ne (díky bohu) XD
  • Měl bych otázku na někoho zběhlého ve světě Ledu a Ohně.Nejspíš pro někoho SPOILER.Já myslel,že Orell byl zabit Jonem a Qhorinem při útoku na jejich stanoviště,tak co tam sakra dělá?
  • fRagY napsal(a):

Měl bych otázku na někoho zběhlého ve světě Ledu a Ohně.Nejspíš pro někoho SPOILER.Já myslel,že Orell byl zabit Jonem a Qhorinem při útoku na jejich stanoviště,tak co tam sakra dělá?

Přečti si komentáře jenom trochu dozadu. Ano, ohledně Orella máš pravdu. Nejspíš v seriálu spojí postavy Orella a Varamyra.
  • Takže další malá nápověda o třetí sérii - podle WIC je skoro jisté, že se vrátí herci, kteří hrají Lysu Arryn a jejího syna. Vzhledem k tomu, že ve třetí sérii by jim chyběl i Malíček, tak čekám nějakou tu scénu, kdy si bude Lysu namlouvat :)
  • "THIS little man will make fly your mummy!" :D
  • svoa00 napsal(a):

Takže další malá nápověda o třetí sérii - podle WIC je skoro jisté, že se vrátí herci, kteří hrají Lysu Arryn a jejího syna. Vzhledem k tomu, že ve třetí sérii by jim chyběl i Malíček, tak čekám nějakou tu scénu, kdy si bude Lysu namlouvat :)

Hurá!
    "Can I make THIS little man fly?"
    "No my sweet one. This little man will be your stepfather." :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi