Hm... za nejvíce okouzlující z knihy bych považovala Rhaegara, Jaqena a Daaria, kterého si představuju jako Jacka Gyllenhaala v Princi z Persie :D. Ze seriálu je to jasné: Gendry, Jaqen, Tyrion a Stannis, který mi přijde děsně sexy :D. A samozřejmě Rakharo! :D.
do zoznamu milenec pridávam, vďaka Hbo aj Ramsaya. ak vyzerá takto, nemôžem si pomôcť... :D
len po TOM si uz nepomozes vobec :) neodsekne si pramen tvojich vlasov na pamiatku, ale nieco ine...
;) som si toho vedomá. Preto tak trochu ignorujem jeho knižné vlastnosti. Navyše je to chyba HBO, nie je vždy samozrejmé, že zlý charakter by tak mal aj vyzerať? Alebo to je len utópia, že dobrí ľudia sú pekní... Popojedem, tento herec sa mi páčil v misfits a navyše vyzerá ako môj známy, inu, verdikt je jasný. Zatiaľ som jeho fanynka :D
Hm... za nejvíce okouzlující z knihy bych považovala Rhaegara, Jaqena a Daaria, kterého si představuju jako Jacka Gyllenhaala v Princi z Persie :D. Ze seriálu je to jasné: Gendry, Jaqen, Tyrion a Stannis, který mi přijde děsně sexy :D. A samozřejmě Rakharo! :D.
uvidim, co spravia z Daaria, ale mne zase nikdy neprisli metrosexualy pritazlivi...
myslim, ze chlap, ktory si farbi vlasy castejsie ako Zufala Manzelka, geluje si fuzy a bradu a na satstvo vynalozi cely svoj pokutne zarobeny mesec, je metros ako vysity :)
Podle Dany je (až na pár chloupků na hrudi, vlasů a fousů) úplně hladkej a holej. Prostě tohle je jasnej Daario (modré vlasy třeba domyslet). A IMHO trošku metrouš bude, když si barví vlasy do různých odstínů :D.
Nevada: já už se jí jenom směju. Mám ji ráda, ale asi jen z důvodu, že mám ráda Targaryeny (jejich rod je velmi zajímavý) a ona je taková "poslední naděje", (Co vím o Aegonovi, tak se propadla v žebříčku oblíbených postav o několik příček). Dany je na jednu stranu super (líbí se mi styl panování, kapitoly kde je na veřejnosti, draci atd.) ale jakmile má svoje "chvilky", kde slintá nad Daariem atd., takje na pěst :D
Klasika - diskuze pro ženy a v ní samí chlapi. :-)
Hlasuji pro Tywina. Chlapa, co sere zlato, jsem vždycky chtěla mít. :-)
Nádherný koment... Chlap, co sere zlato, je fakt partie.
Ale já jsem pro Jaqena H'ghara, protože jeho dialogy jsou nádherně napsané, protože Muži bez tváře jsou odolní vůči okoukání a taky proto, že se umí ohánět.
Já si oblíbila Dondarriona (samozřejmě ve stavu PŘED ), představuju si ho nějak takhle: http://www.imdb.com/name/nm0571727/ , takže ten stávající herec, co ho má hrát, je pro mě trošku zklamáním, ale tak uvidíme... Jinak jsem si taky oblíbila Bronna, má úžasný smysl pro humor:-) I když s charaktrem na tom samozřejmě není nejlíp, tudiž doma bych ho asi nechtěla:-)
Michelle: Bronn je super. Vždyť si vezme labilní svobodnou matku a ještě to děcko pojmenuje po svým nejlepším kámošovi :D. Prostě otčím, jakého bys pohledala :D.
Ovšem na dlouhodobou životnost manželky i dítka bych nevsadil ani halíř.
Nesuď den před večerem. Ten harant je živoucí přírodní výběr. Když si vezmeš kolik genetického materiálu s ocáskem závodilo a vyhrál zrovna tenhle... Možná je to AA :-)
Komentáře
neodsekne si pramen tvojich vlasov na pamiatku, ale nieco ine...
Popojedem, tento herec sa mi páčil v misfits a navyše vyzerá ako môj známy, inu, verdikt je jasný. Zatiaľ som jeho fanynka :D
Ale já jsem pro Jaqena H'ghara, protože jeho dialogy jsou nádherně napsané, protože Muži bez tváře jsou odolní vůči okoukání a taky proto, že se umí ohánět.