Různé filmy

1616264666780

Komentáře

• Je zábavný číst některý diskuse pár set příšpěvků zpětně :-)
    Montezuma3 napsal(a):

Dnes padla poslední klapka:
    Hobbit, příští zastávka střižna

Až tak poslední asi tedy nebyla...
    Tomee napsal(a):

jasný o tom to je, ve výsledku jde pořád jen o filmy. a jak se říká, když nejde o život, jde o hovno :D

Bez komentáře :-)
    Nevada napsal(a):

Já snad v sobotu. Ale jak jsem slyšela dnes ve zprávách Tetsua, tak to asi nebude takový zážitek jak se čeká.

On už se po druhým zkouknutí opravil ;-)
  • Njn, tak to nakonec byla jen poslední klapka prvního (hlavního) natáčení. :-)
    Otázkou je, jestli se tímhle tahem z Hobbita nestane příliš rozlitá, řídká kaše. :-/
  • Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Já snad v sobotu. Ale jak jsem slyšela dnes ve zprávách Tetsua, tak to asi nebude takový zážitek jak se čeká.

On už se po druhým zkouknutí opravil ;-)
    Já to budu mít asi naopak. Po prvním zkouknutí s odřenýma ušima 70 %. Ale o obávám se, že po druhém to půjde dolů.

btw - na Radiožurnálu pro změnu Douglas prohlásil, že je to případ, kdy film přerostl tvůrcům přes hlavu. Musím souhlasit.
  • Budou tři díly!!! Nevím, zda se mám radovat nebo brečet :/
  • Tri dieli Hobbita? Je vtipné, že skoro všetci o tom filme hovoria... A ja som ani nevidel Pána prsteňov .D
  • Gepeto: No, já jsem ráda za to, že jsem Lotra viděla, ale knížka je lepší. I tak je to ale nejslabší Tolkienův příběh. Hobit je lepší a Silmarillion... ten je dokonalý.
    (jj, tři díly Hobita)
  • Tři díly? Šmarjá... já z toho teda nadšená nejsem. Mám takový zlý tušení, že zbytečný natahování tomu moc neprospěje.
  • Njn, tak to nakonec byla jen poslední klapka prvního (hlavního) natáčení. :-)
    Otázkou je, jestli se tímhle tahem z Hobbita nestane příliš rozlitá, řídká kaše. :-/
    Jsem z toho podobně rozpačitý.
    Já to budu mít asi naopak. Po prvním zkouknutí s odřenýma ušima 70 %. Ale o obávám se, že po druhém to půjde dolů.
    Uvidíme, Tetsuo by měl dnes/zítra vydat recenzi, tak jsem zvědav.
  • Oni to nebudou natahovat. První díl je podle Hobita, druhý díl je podle dodatků z Hobita a Pána prstenů (co se stalo v těch 50 letech mezi Hobitem a Lotrem) a 3. díl bude pravděpodobně z dodatků ze Silmarillionu a toho zbytku z Hobita a Lotra (a že toho je...).
  • No pokud se nemýlím, tak oni musejí vycházet jen z LOTRa a Hobita, víc ani ťuk, jinak se utopěj v právní bitvě.
  • Kolikokoli napsal(a):

Oni to nebudou natahovat. První díl je podle Hobita, druhý díl je podle dodatků z Hobita a Pána prstenů (co se stalo v těch 50 letech mezi Hobitem a Lotrem) a 3. díl bude pravděpodobně z dodatků ze Silmarillionu a toho zbytku z Hobita a Lotra (a že toho je...).

To máš dost staré informace. Tak to kdysi bylo. Ale nakonec se to natočilo tak, že Hobbit je rozdělen na 2 části + něco z pozadí (linka Gandalfa). Mno a teď došlo na rozdělení až na tři díly. Takže ten třetí díl bude nějaké to přemostění mezi Hobitem a Lotrem. Použije se materiál který je již natočen (jeho prý mrtě a je škoda ho nepoužít) + se bude také ještě dost dotáčet. (dokud se herci nezaváží jinými smlouvami a definitivně se nezlikvidují všechny kulisy) pravděpodobně ve třetím filmu uvidíme i Aragorna.
  • Alek napsal(a):

No pokud se nemýlím, tak oni musejí vycházet jen z LOTRa a Hobita, víc ani ťuk, jinak se utopěj v právní bitvě.

tak tak, pak ještě mají v silách získat zhruba 115 stran dodatků, ale vše ostatní vlastní tolkienovi dědici, a ti filmovému zpracování nefandí a práva neprodají
  • myslím, že sa dohodli, keď si prečítaš PJ ďakovačku na záver, tak sa všetci dohodli, že viac peňazí je viac peňazí. jediné, čo to drží nad hladinou, že PJ sa rozhodoval podľa príbehu. snáď mu to neprerástlo a budeme radi.
    každopádne je jasné, že to už nebude iba hobit.
  • Montezuma: no, ano. Šmak bude až v 2. části, to vím.. aha, vlastně máš pravdu. Jsem nějak počítala 1. a 2. část jako jeden film :D.
  • Takže ten třetí díl bude nějaké to přemostění mezi Hobitem a Lotrem.
    To je právě to, čeho se trochu bojim. Že tam nebude ta gradace, vyvrcholení téhle trilogie.
  • no to je problém. ak odložia draka a bitku 5 armád až do tretieho filmu, tak druhý bude rozťahaný. ak daju draka do dvojky a bitku 5 armád do trojky, tak tam budú potrebovať ešte niečo....
  • Cože? Hobit má být trojdílný? To jsem nevěděl...Cítím průšvih:-)
  • já nevím, nějak pořád nejsem nervózní kvůli tomu, asi bych měl být, ale ty vedlejší faktory mě stále drží v optimismu...rozdělení chtěl sám Jackson původně, ne studio, po všech těch oplétačkách kdy se nakonec na režisérskou stoličku sám posadil, celá středozem je jeho malé dítě, nějak si neumím představit, že by to mohl pokazit...

pán prstenů měl také pouze nějaké "malé momenty" a vše bylo zakončeno velkou událostí, tady by mi to bohatě stačilo také...

zvláštní ale je jak Jackson dokázal ze 1300 stránek udělat tři filmy, a teď mu stačí nějakých 250 a dodatky a má také tři filmy..

i když je fakt, že v hobbitovi se tam stalo tak moc událostí , pěkně se to četlo
  • Já si umím představit jediný model, kdy by to mohlo fungovat, a to je za velké práce s časem - flashbacky apod. Ostatně je to tak stavěno od počátku, když tam má být Frodo ad. Pak si můžou pěkně bitku s drakem šoupat. Ale zas je to hodně o hubu, aby to dobře postavili.
  • Co říkáte na nový trailer bondovky Skyfall?
  • Bondovky mě moc neberou, mám radši realističtější akční záležitosti jako od Manna.
  • vyzerá to dobre. mendesovi verím.
  • Trailer pro mě překvapivě nezajímavej...
  • flanker.27 napsal(a):

Bondovky mě moc neberou, mám radši realističtější akční záležitosti jako od Manna.

:O Chceš povedať, že ťa nezaujíma immortálny super-zabijak s osobnými dilemami a sakom, ktorého nie je možné zabiť a aj tak sa o tom vždy ktosi pokúša a ktorý sa v každom filme vyspí s inou herečkou?
  • Představ si, že moc ne. Nikdy, ani v dětství jsem si moc nepotrpěl na nepřemožitelný hrdiny, bylo to pak nudný a ne moc napínavý. Naopak mě bavilo, když i ten hrdina je ohroženej, musí myslet aby s nedostal do neřešitelnejch situací a je zabitelnej. Asi jeden z důvodů, proč mě chytla Píseň :)
  • :O Už sa s tebou nebavím, nevieš, čo je dobré :D

Ja som to bral tak, že keďže mám viac génov z matkinho taniera, preto to chytilo všetkých chalanov v triede a ja som na to kašľal. Mňa to nebavilo pretože mi to prišlo také umelé. A hlavne, nie žeby som bol strašný moralista, ale nepáči sa mi, ak je viacdielny film a vkaždom diely má hrdina inú ženu... Len tak, aby aj táto sexuálno-love časť tam bola... To sa mi nikdy nepáčilo... Bral som to dokonca aj za chybu série Flinn Carson. Ale tam sa aspoň dal vydržať dej.
  • Mě bondovky taky nikdy moc nebavily. Pár jsem jich viděl a pravidelně se nudil:-(
  • Aspoňže nie som sám, už som sa bál :/
  • Já musím říct, že Craig jako Bond se mi líbí, předchozí jsem nesledoval, působilo to na mě jako pohádka...tenhle bond alespoň dostal několikrát na prdel a nebojí se sfackovat ženu, to u předchozích slaďoušků nebylo...
  • Robert Baratheon môže byť nový Bond :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi