Nu, tak to máš pravdu... Skláňam sa pred tvojou pravdou.. -_-
Nevím, co znamená "-_-", ale tyhle kecy si prosím odpusť. Já netvrdím, že mám jedinou pravdu a každý, kdo si myslí něco jiného je pablb! Ikdyž to pravděpodobně píšeš s nadsázkou, tak se mi to stejně nelíbí (jsem na takovéhle průpovídky dost alergická).
Nu, tak to máš pravdu... Skláňam sa pred tvojou pravdou.. -_-
Nevím, co znamená "-_-", ale tyhle kecy si prosím odpusť. Já netvrdím, že mám jedinou pravdu a každý, kdo si myslí něco jiného je pablb! Ikdyž to pravděpodobně píšeš s nadsázkou, tak se mi to stejně nelíbí (jsem na takovéhle průpovídky dost alergická).
:) Neročuľuj sa, ja som to nemyslel zle, naozaj ti dávam za pravdu a už to neriešim nemám, čo povedať, zrejme by som naozaj radšej odpustil rodine než nepriateľovi :) A "-_-" je spolu s "O_o" môj obľúbený smajl, preto ho teraz používam. :) Ospravedlňujem sa ti, že som ťa tak rozohnil. Nechcem sa stretnúť so zloKrisou :)
Branislav 'Gepeto': Já vím, že jsi to tak nemyslel, jen to prostě nesnáším :). A co teda znamená to "-_-"? Je to jako usmívající se smajlík, nebo to má nějaký mnou zatím neobjevený význam? :)
Branislav 'Gepeto': Já vím, že jsi to tak nemyslel, jen to prostě nesnáším :). A co teda znamená to "-_-"? Je to jako usmívající se smajlík, nebo to má nějaký mnou zatím neobjevený význam? :)
Vlastne ani neviem, ono sa to dá použiť vňskoro všade :D Ale znamená to asi také to prižmúrenie... dole čiara sú ústa a tie dve hore sú prižmúrené oči.. niečo v zmysle "ty si mi zjedla večeru...".. Ale ja to používam aj ako "Smajl, som unavený" alebo "Smajl, tak takto to teda je" .)
Komentáře