[Spoiler] Tanec - POZOR, diskuse bez omezení !!!

1515253545557»

Komentáře

• Jdu na sever, jdu na sever... a už jdu na jih. :-)

To dřív bude slunce vycházet na západě a zapadat na východě, než Dany dorazí do Západozemí z kterékoliv strany. :-)
  • ion.man napsal(a):

Možná už se to někde řešilo, ale zajímavé by bylo, kdyby svět Písně byl koule, stejně jako země. A Dany by podle návodu "If you want to go west - you have to go east" dorazila do Západozemí od západu. Rovnou k Lannisterům třeba :))

Jojo přesně tohle se tady před pár dnama řešilo v Topicu Ašaj :)

• Doufám, že se Jon z těch pár dýk vzpamatuje :D to by zemřely moje tři nej postavy :/s Tywinem a Tyrionem :D
  • Tyrion? on je mrtví? teď si vůbec nevybavuju jak končila jeho kapitola.
  • Ne. Tyrion mrtvý není a ani nebude. Zabíjet trpaslíky-cvoky je v americe trestným činem i když je zabijete jenom v knize :D
  • bastard napsal(a):

Doufám, že se Jon z těch pár dýk vzpamatuje :D to by zemřely moje tři nej postavy :/s Tywinem a Tyrionem :D

kdes sebral ze tyrion je mrtvej?
  • Možná chtěl napsat Kevanem?
  • Tyna: Jojo s Kevanem sry lidi, Tyrion jezdil jenom na praseti :D kdyby "odešel" i Tyrion asi bych přestal číst :D a nevíte jak teda s tim Jonem?
  • bastard: Jon nic neví, to je známo, ale teraz aspoň vie, že aj majordomus z Nočnej hliadky si chce pichnúť........
  • bastard: Jon nic neví, to je známo, ale teraz aspoň vie, že aj majordomus z Nočnej hliadky si chce pichnúť........

Sa mi vždy vybavy to z Amazonu či odkiaľ: I think I can not be death..."
    You know nothing Jon"

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi