AGOT hraní v Praze

1171819202123»

Komentáře

• sveva: Slusne se zeptejte, jestli to nebude vadit. Nebude, klidne prines:-)
  • Pondělí předtím nevím o moc víc něž před těmi dvěma týdny, ale což, nepodělalo se to beze mne v práci za 14 dní, tak to jednu useknutou směnu taky přežije... Tak tam budu na 16:00 a hotovo.
  • ok, tak zítra v 16 v Ruspině.
  • Musím se hrozně moc omluvit, ale bohužel jsem odpolední směnu kterou jsem měla mít v době dovolené vyfasovala teď. Bohužel měnit nemohu, neb lidé jsou na dovolených a stavy operátorů jsou mrzké. Tak snad příště. :-(
  • Zítra v 16 v Ruspině se těšim.
  • No tak snad i tak nás tedy bude dost. Sledoval jsem tu organiaci zpovzdálí, tak jsem z toho nesvůj, nevim kdo má dorazit, kdo donese hru... tak snad se tam tedy nějak sejdeme :-)
  • Hru donesu já. :-) Hm, to abych přišla včas, co... :-)
  • Neboj, pokud platí účast zappera (?), tak nemůžeš přijít poslední :-)
  • Tentokrát už musím doraziť na čas :P,
    btw mám zobrať house karty zo starej edície so sebou?
  • Zappere, máš čas, dneska budu meškat já. Ale vy stejně budete jistě vysvětlovat pravidla :-)
  • Vy jste se ani nepřihlásili o tu odměnu! :-) No, stejně byste měli smůlu, protože jsem sice upekla Sansiny citronové koláčky (podle receptu Inn at the crossroads), ale vůbec, vůbec se nevyvedly... :D Nechtěla jsem vás hned napoprvé otrávit.
    Tak snad příště, a lépe, podle nějakého osvědčeného receptu.
  • Ja si rikal, ze jsem asi prisel pozde :-)
  • Tak vyukova hra dopadla podle vseho dobre, ale na klasickouse nedostalo. Kdy si dame particku?:-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi