Hokej, fotbal a Lampard

17810121315

Komentáře

• Ze života. :twisted:

(Vypůjčeno od Léta).

• veru ten názov topicu je správny. hokej, futbal! :))))

• Doporučuješ rozšířit ho na Futbal, hokej, lehké ženy? :wink:

• Pozor, sarvene - eště nejste májstri! :wink: A štěstí nemá nikdo předplacené. Takže po dalších zápasech klidně můžete klesnout tam, kam podle předváděné hry (žel) patříte - i když postup bych vám rozhodně přál víc než takovým Polákům. To platí samozřejmě pro případ, že se ty naše maradony primadony nevzpamatují. :D

Každopádně by neodbíhal od topicu a věnoval bych se těm lehkým ženštinám... co říkáte? :twisted:

• šťastie nemá nikto predplatené, s tým súhlasím. my máme šťastie asi tak raz za sto rokov.

a súhlasím, že patríme tam kam naša kvalita hry. tá je myslím (a dúfam) na vzostupe. v ten deň sme boli lepší a zaslúžili sme si vyhrať. uvidíme nabudúce, či potvrdíme smerovanie, alebo nie.

• Lepší?

Dovolím si tvrdit, že jste ze dvou šancí dali dva góly.

A co říkáš na náš tlak v první půli druhého poločasu?

Je ovšem fakt, že naši už nejsou, co bývali.

• hejslovák wrote:
    v ten deň sme boli lepší a zaslúžili sme si vyhrat

:lol: :lol: :lol:

Jako provokace slabé. Velmi slabé.

Ale neudělám ti radost a nebudu reagovat. Raději počkám na ten pád, který zákonitě přichází po pýše. :twisted:
  • Nooo, nemyslím, že by zrovna v tomhle zápase byli slováci o vela lepší, spíš naopak, v druhý půli se ztráceli tolik, až to vypadalo, že ti naši opravdu něco hrajou, jenže pak se to zlomilo...a je to vlastně dobře, my se očividně potřebujem propadnou až na úplný dno, pak se možná něco změní. Třeba se objeví nějaký Paolo-vůdce, toho potřebujem nejvíc...zatim teda nikoho nevidim.:-(

Jinak k těm ženám...škoda, že to u sarvenů nevyšlo, Radičový jsem fakt fandil. Halt nemůžou mít všechno, stačí že ten fotbal jim ted vyšel, kdyby vyšla i ona, to už bysme jim záviděli moc. :-)

EDIT: aa, head mě podběhl, podběhna jedna :-)

EDIT EDITu: No kurva fix, i Léto mě podběh! Už se skoro bojím stisknout Odeslat, příště na mě vyskočí "Během doby, kdy jste psal tento příspěvek vás předběhla Sansa" :-)

• Zřejmě se vyjadřuješ příliš rozvláčně. :)

• hm, myslím, že na čisté šance to bolo 2:1 pre nás, a ten tlak na začiatku druhého polčasu bol slušný o tom niet pochýb. rozhodovali centimetre. pred rokom by z tej tyčky bol gól o tom niet pochýb.

na druhú stranu, v prvom polčase myslím, tam boli slušné náznaky prečíslenia z ľavej strany, minimálne 2.

na tretiu stranu, tá latentná agresivita "hejslovák" je trochu smutná. príliš ste si zvykli mám pocit.

na štvrtú stranu a tú najdôleitejšiu: vymenil by som všetky futbale, hokeje aj guličky za víťazstvo ivety radičovej. pretože 30% ľudí rozhodlo, že neslušný človek je lepší ako slušný, a 50% ľudí si len tak prdelo doma. to je najsmutnejšie.

• V čem je vítěz neslušný a poražená slušná? Omlouvám se, ale slovenská politika je pro mě španělská vesnice...

• Tak Léto je agresivní neustále, to už všichni víme, že mu při jeho proslovech stříká pěna od mordy, ale bral bych ho v klidu, vždyť on tě má rád jako vlastního syna, sarvene. :wink:

Do té vaší prezidentské volby jsem zas až tak neviděl. Holt do vrcholné politiky se většinou dostanou lidé, kteří v nás nemusí vzbuzovat nějaké příliš kladné emoce.

My zas máme Klause, Topolánka, Paroubka a Kateřinu Jacques. :roll:

• Ano, pobavilo mě jak Katka neuměla říct, co je to jako ta biomasa. :lol:

• joo, buď rád aspoň za to, že těch 30 či 50% je z 3 či 4 milionů (nebo kolik máte oprávněných voličů). U nás o tom rozhodují procenta asi tak 3. A nejhorší je, že to je o pitomej hlas, o kterej se tak dlouho vydíraj a uplácej, než to upatlaj. A tenhle vzešlej šmejd se pak objímá s Obamou :-(

flanker: já do toho taky moc nevidim, ale podle rozhovorů s kandidáty a pár analýzách v médiích bylo jasné, že Radičová je žena nezatížená politickými kauzami, vystupovala velmi reprezentativně...něco jako u nás, když se politickým zkrachovalcům typu Klause a Zemana postavila třeba taková Moserová.

• Já ten fotbal sledoval na anglickém sportovním kanálu (neměl jsem k dispozici TV). Říkali tam, že na Slováky se "lady luck" opravdu usmívá. Ale ten anglický komentátor byl určitě nějaký latentně agresivní člen světového spiknutí proti slovenské kopané. :D

Co se týká Radičové, z té jsem nějak zvlášť odvázaný nebyl, ale i tak mi připadla o značný kus sympatičtější než ten ujo, co tam sedí teď. :wink:

Alek wrote:
    Během doby, kdy jste psal tento příspěvek vás předběhla Sansa

:lol: Opravdová krize nastane, až tě předběhne dokonce i GRRM. 8)
  • Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí! 8)

• flanker.27 wrote:
    V čem je vítěz neslušný a poražená slušná? Omlouvám se, ale slovenská politika je pro mě španělská vesnice...

je to na dlho, a nemám na to veľmi náladu tak len ultra stručne niečo o gašparovičovi.

Viac ako 8 rokov bol č.2 v mečiarovej strane a jeho politike. bol predsedom národnej rady v rokoch kedy slovensko kráčalo na kraj európy, kedy sa zastavili rokovania o prístupe do Eu a nato.

za jeho predsedovania parlament protiprávne zbavil mandátu poslanca a bol unesený prezidentov syn. vtedajšiemu prezidentovi povedal starý chuj v parlamente.

patrí do našej smutnej rannonovembrovej minulosti. :(

léto, ja netvrdím, že sme vás prevalcovali, ale že výhra bola zaslúžená. nemusíš so mnou súhlasiť, to je ok. ale nemusíš ani používať výrazy, ktoré potom treba zľahčovať.

• Alek: Bohužel že je někdo nezatížen kauzami a skandály ještě neznamená, že bude prosazovat něco s čím souhlasím, jako třeba taková Moserová :)

Sarven: Aha, ty případy si pamatuju, jen jsem nevěděl, že v tom hrál roli

• Quote:
    Bohužel že je někdo nezatížen kauzami a skandály ještě neznamená, že bude prosazovat něco s čím souhlasím, jako třeba taková Moserová

Já myslel, že mluvíme o prezidentském úřadu. A ten přeci není o nějakých jiných zájmech, než zájmech republiky. To že náš současný pan prezident tyto zájmy rozšiřuje o své osobní zájmy (občas natolik, že pošlape ty státní zájmy), to je jeho selhání a nepochopení. Takže když budem skutečně hledět na toto hledisko, přijde mi že hlavní kvalifikací na tento úřad (zejména mámeli od TGM takové tendence dělat z prezidenta morálku národa) je právě bezúhonnost a morální osobnost. Ale to už jsem příliš vážný, tak mi promiňte. ;-)
  • Zájmy republiky jsou především zájmy občanů. Prezident není anglický král, aby se občas ukázal dvořanstvu a kynul rukou jako takový reprezentační kašpar, je to z konstrukce ústavy součást moci výkonné, která je jednou ze složek státní moci. To znamená, že i prezident se podílí na výkonu veřejné moci, může ji do určité míry usměrňovat, konkrétně se účastní legislativního procesu, má tedy právo zasahovat do moci zákonodárné atd. Strkat prezidenta někam na periferii je pitomost, je tam právě od toho, aby do chodu řízení státu zasahoval. Že samozřejmě když se někomu ty zásahy nelíbí, tvrdí, že se prezident naváží dov ěcí po kterých mu nic není je běžné, stejně tak by zase jindy mohla být vznesena námitka, že nekoná co má. Čistě z hlediska kritikova postoje.

Celý tenhle systém se ve státovědě nazývá systém brzd a rovnováh, kdy se jednotlivé složky veřejné moci (tedy moc zákonodárná, výkonná a soudní) vzájemně vyvažují.

• Konečně v tom mám jasno. :wink:

• tak já to headovi ještě víc vyjasním :-)

Přesně tak, zájmy republiky, zájmy občanů...ale ne zájmy osobní, je to možná smutný, ale tyto by si měl z pozice prezidenta na těch pár let odpustit, zejména pokud jsou v příkrém rozporu s těmi "vyššími" zájmy. A pořád si myslím, že ty zájmy spíš definuje parlament či vláda, prezident by je měl v tomto systému respektovat a prosazovat, modifikovat je jen uvnitř, ne navenek.

Ale tohle nevyřešíme, ač mluvíme oba obecně a vpodstatě se shodnem, na pozadí vždycky bude ten náš milovaný/nenáviděný pan učitel, u kterýho se neshodnem. Z tvého pohledu to dělá asi dobře, z mého pohledu s ním sice občas souhlasím, ale prostě jestli chce tohle hlásat, tak si na to vybral špatnou funkci; tohle je job premiéra či ministra s daným programem anebo přímo zvoleného prezidenta. A hlavním průserem je pak ta prezentace těch názorů, ať jsou seberozumnější, takhle zoufale podávaný, to je hanba a ostuda.

• Je to vskutku věc názoru, asi jako když jsme se s Létem střetli nad prezentací názorů sera Cortnaye Penrose :D

Aby bylo jasno, nejsem ani trochu Klausofil, na to jsem příliš levicově orientovaný. Ale aspoň oceňuju, že říká co si myslí, resp. že k tomu, co si myslí, došel na základě nějakýho studia věci a následný úvahy. Ze všeho nejvíc nesnáším papouškování frází a laciné šíření pravdy a lásky pomocí humanitárního bombardování :wink:

• O jakých osobních zájmech je řeč? :shock: :)

• ve stínu současných událostí by to byla škoda slov, ne? :mrgreen:

• Hovoříš teď o závěru utkání Manchester - Porto, správně? :wink:

• Sou to všecko šmatlalové.

Fandím Chelsea! :!:

• tak dnes uvidíme. fandím FC L.

• Fandím dobré podívané, to mi ke spokojenosti stačí.

A jinak, co říkáte na dnešní čistku v našem fotbale? Jeden by neřek, že ti slováci maj takovou moc; jednou nás vypráskaj a hned padne skoro půlka týmu. :-) No nic, já jdu potrénovat, prej se ted uvolnilo dost míst. ;-)

• Ovšem pozor na zranění z posledního tréninku se serem Horou.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi