Branislav 'Gepeto': Ale no tak, už zase téma sex v GoT. Nejvíc erotických scén bylo v druhej epizodě druhý série, bylo to dohromady CELÉ nesnesitelné dvě minuty. A nějaká ta odhalená koza a zadek v jiných scénách... ts, ts ;)
vždycky mě zajímalo, kolik těch bojovníku o originál a hanebníku dabingu(například na prima cool) opravdu sedlo každý den před TV a sledovalo to s titulkama.....
Já dabing nehaním jen proto, že to je dabing. Ale Chajmeho fakt nedám!!!
:D:D Chaiméééééééééééééééééééééé... To bol zážitok :D
,,Och, Chaimé, bratříčku, ty tvé zlaté kudrny." ,,Och, Ceriseindo, ta tvá zlatá hříva."
Branislav 'Gepeto': Ale no tak, už zase téma sex v GoT. Nejvíc erotických scén bylo v druhej epizodě druhý série, bylo to dohromady CELÉ nesnesitelné dvě minuty. A nějaká ta odhalená koza a zadek v jiných scénách... ts, ts ;)
Krisa: já teď nemluvím přímo o tobě....bylo to jen mé zamyšlení, jak na fórech všude píšou, kdo se na to může koukat s dabingem, prima cool je super, konečně někdo kdo myslí na fanoušky atd...ale tihle fanoušci to stahují z netu a koukaj na to na PC, kde se na to můžou podívat kdy chtějí, tak nevěřím že víc jak 1/4 fakt u té TV pak sedí
Já jim dávám náskok a dojíždím Mad Men, ale je to náročný. Už jsem to tu asi psal, ale je to imo nejnadhodnocenější (uff, to slovo mi dalo zabrat :-) seriál, co jsem viděl. Proč to má pořád tolik nominací na Emmy, to nepochopim. 5. série byla nuda nehorázná, koukal jsem na to jen kvůli pár zajímavejm dějovejm linkám, ale ty nezajímavé začly nechutně převládat. No už mi chybí jen dva díly a šlus.
Konečně někdo rozumný. Ten úspěch přisuzuju tomu, že pro Američany je vykreslení té doby obrovsky zajímavé a díky tomu přehlížejí všechny ty nedostatky a dokonce jsou schopni opakovaně nominovat Hamma na Emmy.
Ale jdi ty brepto. Jako novinářka v podstatě začíná :)
Že je něco mimo protokol snad ví. A že jí potom už nikdo nikdy nic neřekne když ho nebude krejt a eště mu málem zničí život to snad by jí mohlo dojít taky když je tak chytrá jak furt všichni řikaj. A když to může jakeš takeš napravit, eště má hemzy že bude za blbce...
Na ČT to na podzim docela rozjeli: budou dávat The Borgias, Pilíře, Řím, Impérium a také Hru o trůny
Jo, a bude to všechno hezky ve všední den o půlnoci :)
Co chci dávno mám, ale vim jak kolegyně v práci vyšilovala, když Řím na ČT běžel ve čtvrtek někdy o půl jedné a Tudorovci na Nově někdy v podobnym čase - ona nahrávací přístroj nemá
Na dvojce to bude, ale o titulkách nic nevím. Asi bude dabing. Každopádně to bude znamenat masivní přísun nových fans na tento web. A to podle mě nebude zrovna veselé. Něco takového jsem zažil v době kdy vysílali Survivor na Coolu a na fanwebu to pak bylo na kudlu.
To byla moje první reakce :-) Takže dobře že to oznámili ted, když chystám překopávku webu.
Hell on Wheels slduji a přijde mi to dobré, hlavně asi proto že v současné době neexistuje konkurenční pořad. A Colm Meaney jako správná svině je k nezaplacení. A hraje tam Ch. Heyerdahl (stargate atlantis - Todd; Sanctuary - Jon Druit / bigfoot)
Jop, cca v polovině to začne trochu kulhat a zbytečně to natahují. Ale v závěru se to zase zvedne. Kdyby to mělo tak o dva díly méně, tak by to bylo výborné.
Komentáře
,,Och, Chaimé, bratříčku, ty tvé zlaté kudrny."
,,Och, Ceriseindo, ta tvá zlatá hříva."
A ted přemejšlim, že bych se konečně vrátil k Homeland, který jsem rozkoukal a nějak se zasek. Dojel to tu někdo?