Hokej, fotbal a Lampard

1910121415

Komentáře

• Lampard je ZLOVLK! 8)

Popravdě řečeno, za stavu 3:4 jsem čekal klasickou liverpoolskou pentličku v nastaveném čase... :shock:

Ale ne, vážně zajímavé utkání. Takhle jsem se nepobavil od té doby, co hrála Boleslav s Marseilles. :wink:

• Ale jako ten první gól byl trapný. :roll: :oops: :evil:

• Dobrý, Aleku, jsi jednička. :lol:

• Pokud udělá chybu útočník a nedá gól z vyložené šance (třeba i několikrát za zápas), většinou se na to rychle zapomene. Chyby brankářské jsou ovšem víc vidět; ačkoliv z hlediska změny skóre jsou přibližně stejně podstatné jako selhání forvardů. :) Víc bych za tím nehledal.

Mimochodem, také máte radost, že extraligu vyhrály Karlovy Vary? :) 8) :!:

• Vary? To si děláš srandu, ne? Jak by moh mít někdo radost, že českou ligu vyhráli rusáci? :mrgreen:

• Йéсť то óчеň красíвойе. :) Наши Карлóвы Вёры стёлис' чампиóнами нёшей еятралíгы. :evil: Нёша коммёнда йесť сёмайа цхорóшайа во всъй чéшской страňé. :wink: :!:

• Já jsem ani tak nefandil Varům, jako spíš nepřál Pražákům. :idea:

Ani pražákům jsem to nepřál. :wink:

• Jací Pražáci, prosímtě? Vždyť to jsou obyčejní kydači mrvy z Vršovic. :twisted:

• teeda! kucí slovenský, co to tam vyvádíte? To počítáte kanaďanum góly? :-)

• starí sú starí, a mladí na nich nemajú. žiaľ prišla zima na slovenský hokej a viacero rokov sa budeme potácať okolo 8-10 miesta. už to tak je. a k tomu staré choroby: zlá organizácia, zlá disciplína....

škoda. aspoň to nhl je zaujímavé. Pitsburg - Washington, Detroit - Anahaim, to budu zápasy!

• Ne že bychom na tom byli o moc líp. Včera jsme si od poloviny zápasu prakticky vlastníma silama nevypracovali jedinou pořádnou šanci a to přitom ty Finové nehráli nic extra. Kombinace veškerá žádná, přihrávky váznou, jen nahazujeme puky.

• ale mě se teda slováci navzdory výsledku v tom zápase docela líbili, aspoň co jsem viděl, nebylo to rozhodně zoufalý.

no o disciplíně nám, sarvene, radši neřikej, v tomhle jsme přeborníci my, zdá se :-(

flanker: s finama to vypadalo ještě nadějně, po dnešku už by skoro mohli jet domu. A Kanada se rázně přihlásila o titul, myslim, že nebude mít konkurenci.

• Alek: Já to teda hodně černě viděl právě už u těch Finů. Vůbec to nebyla hra jakou bych chtěl vidět, útok naprosto bez myšlenky. Když na konci hrajou přesilovku a ještě power play a ani jednou nevystřelej na bránu, je to hodně špatný.

Kanada si očividně hodně věří, ale Rusové zase hodně bojujou. Se Švédama třikrát prohrávali.

• nevidel som zatiaľ veľa zápasov, koneckoncov teraz prichádzajú tie, ktoré naozaj stoja za to.

zatiaľ sa Kanada javí výborne a potom švédi a američania. táto trojica sa mi zdá byť zatiaľ naj.

• Tak ten dnešní zápas za to stál, ne? Jen škoda, že těch dnů, kdy nám tam spadne všechno (a ještě něco navíc) a soupeř navíc dvě třetiny prospí, není víc. :D

• Ivánek wrote:
    když se daří a padá to tam, to umí každej blbec. Vo to právě víc, když se nedaří a zlomí se to.

:lol: :lol:

Na soud si počkám na střetnutí s dalšim silnym soupeřem. Slováci jsou momentálně eště v mnohem větší herní krizi. Ale na pohled to byla hezká hra rozhodně.

• třeba mě odsud nevyhodíte :oops: ;-)

Jsem se i dívat chtěla, ale nějak mi to uteklo a pak jsem jen koukala, když jsem narazila na výsledky :shock:

Nicméné, pánové, jen proto, že tam padl jen jeden gól ve dvou zápasech, jste zcela zanevřeli na semifinále Ligy místrů? Těšila jsem se na nějaké vaše zasvěcené komentáře a ono nic :-/ Chápu, že momentálně asi více žijete hokejem, ale to jste ani trochu neocenili urputnou obranu Chelsey? Nebo skvělé zákroky, které prováděl Almunia? ;-) Nebo si komentáře schováváte až na odvety? :)

• Škoda komentářů k takovýmu zápasu, Chelsea tentokrát bránila svou branku víc než Chelsea Clinton...

...svého papínka, vy hříšníci, na co myslíte? :-) A jak jsem tu psal, takový fotbal mě moc nebere.

Hokej to zas tak úžasnej nebyl, pod tím si představuju branky na obou stranách. Tady to mělo nádech zajímavosti proto, že šlo právě o slováky,

• áu! áu! áu!

• Nic si z toho nedělej, sarvene, přístě od nás dostanete desítku. :twisted:

• CHELSEA FC. :!: :idea: 8)

Dandali, ty jsi čelzíjka? :wink:

• Heh. :roll: :D

• To je neštěstí! :evil:

TO BYL VRCHOL ZMARU!

Já už se na ten fotbal snad přestanu dívat.

Jsem smutný. :(

• No pan rozhodčí to teda pěkně podělal, ani se Drogbovi nedivim, že ho chtěl interně doskalpovat :-)

Nicméně z pohledu nezaujatého to byl dramatický závěr, takže vlastně pro diváky dobrý.

• Blame Canada

Blame Canada

With all their hockey hullabaloo

• heavy_head wrote:
    To je neštěstí! :evil:

TO BYL VRCHOL ZMARU!

Já už se na ten fotbal snad přestanu dívat.

Jsem smutný. :(

to máš za ten faul na mňa :twisted: :!:

inu nie som fanúšik CH., ale naozaj zase výsledok, ktorý nemá logiku. Barcelone (ktorú mám trochu rád) nedovolili ničové nič. Tá druhá ruka, to boli emócie, to nemala byť penalta, tá prvá naopak naozaj tutovo.

Na druhú stranu, sorry, ale drogba ma absolútne irituje. je strašne teatrálny (počas zápasu), strašne sa domáha každého faulu. to nevravím na margo záveru, ale tohto a iných zápasov.

• je možné, že v sobotu v Bratislave bude oznámený (zatiaľ neoficiálne) favorit na postavu "účastník MS vo futbale". V zákulisí sa šepká, že prípadné víťazstvo SVK by mohlo byť takmer zaručujúcim faktom pre túto voľbu. Pravda existuje aj Melisandrovo krídlo, ktoré dúfa že JAR bude "domov jejich", pretože do súboja prehovorí Honza, ktorý jede.

ľudovo povedané, ako vidíte sobotnajší zápas?

• Západozemci, hlavně z polabského Údolí se však velice strachují o zdraví jejich neduživého prince-kapitána, který už přes rok pořádně nikomu nenakopal. Otázka se vznáší v oblacích; nastoupí či bude strašit soupeře jen z Hnízda? :-)

No v sobotu to bude velký. Vy máte hodně slušně našlápnuto, ale my jsme se snad konečně postavili na nohy, národ je vybuzenej, všichni si přejou, aby to vyšlo; a tentokrát asi nejen kvůli týmu, ale vůbec kvůli celýmu českýmu fotbalu, kterej konečně dostal vedení, za které se nemusíme stydět, naopak.

Já osobně nevěřím, že se na MS dostanem, ale teď v sobotu neprohrajem. A jsem rád, že SVK s největší pravděpodobností v JAR bude, aspoň budu mít jasno, komu fandit.

• neduživý princ? :P to bolo dobré :)

iste, variant s remízou, následne s naším víťazstvom u pirátov zo severného skaliska a potom s karstarkami doma by bolo pre nás krásnou hotovkou. a ešte by ste mohli skúsiť zázrak o postup do baráže.

ale aj tak dúfam, že vyhráme. 3 body by sa veľmi hodili, sev. ir. je neľahké a poľsko vonku jakbysmet!

• Možná budu skoro rád, když na MS nebudeme. Víc si vychutnám fotbal jako takovej.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi