Svoboda má zlato z pětiboje. Veselí vrhá oštěp a pak máme ještě ve finále ženskou štafetu 4x400m ale tam ta šance není moc velká. Leda že by Jamajčanky, Američanky, Rusky, Britky a Francouzsky cestou upustili štafetový kolík. Tak by z toho možná mohla být ta bronzová :-)
Někdy z těch komentátorů fakt nemůžu. "A co s tím udělá Zuzana Hejnová?" (s tím skoro půlkolem ztráty) No počítám, že by mohla, než na ni přijde řada, zkusit před staďákem čórnout motorku, jinak mě nic nenapadá. Svoboda prý rozjel pětiboj skvěle hned při šermu. Jaképak skvěle, když se pak musí s Číňanem honit ještě ve vodě i na souši. Počítám, že to má co do činění s tím slovem "moderní".. Chudák Veselý je adeptem na moji volejbalovou poučku: "Než pošleš čtvrtou rouru za sebou do autu, tak to zkus mezitím aspoň jednou narvat do desky!" Železný se tvářil, že snad sleze dolů a těch 85m, co by letos stačily na zlato, hodí v civilu. Mám radost z Čičerovové, kterážto je mi velmi sympatická. Dal jsem si k tomu Ruskou zmrzlinu a vychutnal si její vítězný skok.
Lenge leve Norge! Sullandová po celou dobu olympiády ne zrovna přesvědčivý výkon, ale v semifinále a hlavně dnes ve finále se parádně rozstřílela. A rázem jsem zapomněl i na neúspěch v českém oštěpu.
Tak a je po olympiádě :-( suma sumárum: CZE: 4 - 3 - 3 a 19. místo v žebříčku SVK: 0 - 1 - 3 a 59. místo Nejvíc kovů si domu vezou pruhovaný s hvězdičkami. 104 (46 ze zlata) z toho 31 z plavání a 29 z atletiky. Za pozornost také stojí Maďarsko na 9. místě a Kazachstán na 12.
dnešný volej a basket boli extra trieda. obrat rusov bude v učebniciach....
brazílčania by si mali začať zvykať že vo futbale a volejbale bude už aj finále úspech... hlavne vo futbale nevidím tie ich ambície na domáce MS vôbec ružovo....
Wow, polovina medailí letos byla docela nečekaná, aspoň pro mě.
Na druhou stranu chybí polovina očekávaných medailí :)
Tak to jsou trochu silný slova.
Tak počítej se mnou: Veselý, Wolfíci, Kvitová (nebo Štěpánek/Kvitová), Krpálek, Ptáčníková, Emmons, Marušková. Ale netvrdím, že OH dopadly špatně, těch 4., 5. a 6. míst bylo taky dost.
Wow, polovina medailí letos byla docela nečekaná, aspoň pro mě.
Na druhou stranu chybí polovina očekávaných medailí :)
Tak to jsou trochu silný slova.
Tak počítej se mnou: Veselý, Wolfíci, Kvitová (nebo Štěpánek/Kvitová), Krpálek, Ptáčníková, Emmons, Marušková. Ale netvrdím, že OH dopadly špatně, těch 4., 5. a 6. míst bylo taky dost.
Páni, to byl optimismus :) Polovinu z nich jsem ostatně za žádné favority nepovažovala.
No zakončení je oproti zahájení koncertní nuda, navíc vyštrachali starý hvězdy, který teda na živo docela hořej. No škoda, čekal jsem, že to dojedou v duchu zahájení, ale jak jsem zaslech tak tohe šlo už mimo Boyla.
Viděli jste teď ten 30 minutový sestřih celé olympiády? Mazec!
Bylo to přímo od pořadatelů. Takže těžko říct jestli to půjde někde vyhledat. Snad časem na YT.
Jinak zakončení už v režii někoho jiného. A je to spíše jen takový koncert :-) Jsem zvědal co předvedou Brazilci. Měly by mít také nějaké menší vystoupení, tipuji, že se to ponese ne stylu karnevalu v Riu
One Direction mě neurazili, slyšel jsem poprvý, bylo to krátké, přežil jsem hravě :-) Ale celkově je to průser, kterej nezachární Imagine, Here Comes the Sun - možná kdyby ty Queeny zahráli aspoň celý :-)
Obáváms se, že Brazilci budou pro mě nekoukatelní - Londýn byl pro mě první OH ceremoš, kterej jsem fakt dal s chutí celej a dal bych ho znovu (Barcelonu jsem věkově nedal, takže znám jen to legendární vystoupení). A vzhledem k tomu, že olympiáda se na nějakých 20 let stěhuje mimo Evropu, tak to byl nadlouho asi i poslední :-)
Komentáře
Leda že by Jamajčanky, Američanky, Rusky, Britky a Francouzsky cestou upustili štafetový kolík. Tak by z toho možná mohla být ta bronzová :-)
Jo a Bolt teď po štafetě křičel na někoho do hlediště "Česka čau!" :)
Svoboda prý rozjel pětiboj skvěle hned při šermu. Jaképak skvěle, když se pak musí s Číňanem honit ještě ve vodě i na souši. Počítám, že to má co do činění s tím slovem "moderní"..
Chudák Veselý je adeptem na moji volejbalovou poučku: "Než pošleš čtvrtou rouru za sebou do autu, tak to zkus mezitím aspoň jednou narvat do desky!" Železný se tvářil, že snad sleze dolů a těch 85m, co by letos stačily na zlato, hodí v civilu.
Mám radost z Čičerovové, kterážto je mi velmi sympatická. Dal jsem si k tomu Ruskou zmrzlinu a vychutnal si její vítězný skok.
suma sumárum:
CZE: 4 - 3 - 3 a 19. místo v žebříčku
SVK: 0 - 1 - 3 a 59. místo
Nejvíc kovů si domu vezou pruhovaný s hvězdičkami. 104 (46 ze zlata) z toho 31 z plavání a 29 z atletiky. Za pozornost také stojí Maďarsko na 9. místě a Kazachstán na 12.
brazílčania by si mali začať zvykať že vo futbale a volejbale bude už aj finále úspech... hlavne vo futbale nevidím tie ich ambície na domáce MS vôbec ružovo....
Marná sláva, na Barcelonu se nezmůžou...
Jinak zakončení už v režii někoho jiného. A je to spíše jen takový koncert :-) Jsem zvědal co předvedou Brazilci. Měly by mít také nějaké menší vystoupení, tipuji, že se to ponese ne stylu karnevalu v Riu
Obáváms se, že Brazilci budou pro mě nekoukatelní - Londýn byl pro mě první OH ceremoš, kterej jsem fakt dal s chutí celej a dal bych ho znovu (Barcelonu jsem věkově nedal, takže znám jen to legendární vystoupení). A vzhledem k tomu, že olympiáda se na nějakých 20 let stěhuje mimo Evropu, tak to byl nadlouho asi i poslední :-)