Ty nagelovance jsem dal, ale tyhle 4 pincezny, to teda nevim... :-)
Jak to na 20 let? To si pleteš s fotbalem ne? Kdo bude pořádat po Riu ještě není rozhodnuté. Za Evropu kandiduje Istanbul a Madrid
Bavil jsem se o tom lehce s docentem na škole, který napsal knížku o londýnských OH, zákulisí volby apod. Podle něj je vyloučený, že by v dohledný době zase byly OH v Evropě.
Wonderwall v podání polovičního Oasis je šílený... Slyšela jsem to několikrát zpívat jako karaoke a bylo to mnohem lepší než toto:-D I ty spajsky byly lepší.
Bavil jsem se o tom lehce s docentem na škole, který napsal knížku o londýnských OH, zákulisí volby apod. Podle něj je vyloučený, že by v dohledný době zase byly OH v Evropě.
Takže říkáš že je to jasné. LOH 2020 Katar. 2024 SAE. Jinak ten benzín prostě nepoteče.
No těžko říct, ostatně kdo by řekl, že letošek dostane Londýn? Paříž byla favorit a jak to Blair votočil. Ale vsadil bych na ropu, jj. Obojí tedy asi ne, možná ještě něco urve Západ, ale to spíš USA - já teda teď moc netušim, kdo se tam na 2024 cpe.
tá rotácia asi bude podobná ako ms vo futbale. bola ázia, európa, bude južná amerika. čaká nás severná amerika a petrostates v nejakom poradí, potom asi zase ázia... to je 12 rokov. ale to letí...
Tak je to v archívu: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10441591084-studio-londyn/212471290101049/ začíná to v 36:00 a má to půl hodinky. Jen škoda, že je to zaměřeno jen na zlaté medailisty. Bylo by super, kdyby tam byli i další vítězové, emoce poražených, pády a karamboly, povedené záběry, kuriozity, zajímavosti, vychytávky fanoušků,... Ale v mojí režii by z toho byl tří hodinový němí dokument :D
OH v Evropě podle mne taky nebudou pěknou řádku let, protože teď byly 2x brzo po sobě v Evropě jak letní, tak zimní (2004 Atény, 2006 Turín, 2012 Londýn a 2014 budou v Soči) = Evropa nemá v blízké době nárok (pochybuju, že by nechali každé druhé OH v Evropě).
otázka (asi hlavne) na pražákov: plánujete si pozrieť na vlastné oči KHL? pôjdete na nejaké zápasy lev praha? ja hoci nie som slovanista, nejaké zápasy (napr. s levom) plánujem v bratislave pozrieť, vyzerá to na veľký záujem o khl. ako je to v prahe?
Vůbec mě to nezajímá, sotva stíhám chodit na svůj klub. Na druhou stranu, Rusů je tu požehnaně, takže při zápasech se slavnějšími soupeři může být návštěvnost slušná.
Když bylo ME ve fotbale a hláli jsme s Rusama (ta slavná prohla 4:1), kamarád šel někde po pražským centru a z hospod slyšel gól gól. Řikal si to ale hezky vedem a až když přišel domů, zjistil skutečnej stav. Pak mu došlo, že ty hospody holt nebyly naplněný Čechama... Takže ano, ruskejch zájemců tu asi bude dost.
Hokej mám moc rád. Pravidelně chodím na Slavii (mám permanentku), a to že bude KHL u nás, mě moc netěší a zároveň mě to též nijak zvlášť nezajímá. Ještě kdyby tak v Osmku zůstal Červenka (ať se mu v Calgary daří!), tak bych na něj třeba zašel. Možná ale mrknu na nějaký zápas v O2 aréně, kde by se mělo pár duelů odehrát. Ale musela by to být spíš souhra okolností, že bych zrovna neměl co dělat. Protože i u mne platí, že sotva stíhám chodit na Slávku.
Také mám permici na Vítky a jsem docela vlažnej s přístupu českého člověka k naší lize (která je obecně podle odborníků velmi kvalitní a to nejen herně, ale také zázemín a zárubovi s čt) jelikož nejsme schopni naplnit více stadionů ( ale když se daří, to je každý dlouholetý fanda najednou) Tedy nevěřím, že by český člověk (nejen pražák) zaplatil za zápas, kde vlastně nemá komu fandit...
To mi připomnělo ten incident, kdy u nás byla NHL a hráčí byli docela v šoku, že bylo takové ticho a nikdo to neprožíval. Přišlo hodně lidí kvůli zvědavosti, ale nevěděli komu fandit:D
Tak že by se v samotné v NHL nějak výrazně fandilo, to se teda říct nedá... A jak už jsem psal, jako slávistu mě zajímá Slavia a ne výplod ruského megalomanství, který nemá mimo SSSR místo (a naději na dlouhodobý úspěch).
Komentáře
Jak to na 20 let? To si pleteš s fotbalem ne? Kdo bude pořádat po Riu ještě není rozhodnuté. Za Evropu kandiduje Istanbul a Madrid
Edit: Ne, tak do toho musej stršit nějakej orient, ach jo...
ale to letí...
Ještě by tam na pódium mohli vytáhnout Kosheen nebo Massive Attack, ať z toho koncertu mám taky něco i já. :-)
Jupiiiii!!!!! Dam si zarez na pazbu :)
Jen škoda, že je to zaměřeno jen na zlaté medailisty. Bylo by super, kdyby tam byli i další vítězové, emoce poražených, pády a karamboly, povedené záběry, kuriozity, zajímavosti, vychytávky fanoušků,... Ale v mojí režii by z toho byl tří hodinový němí dokument :D
(hlavně přeřeky a trapasy komentátorů a pár různých karambolů sportovců)
To mi připomnělo ten incident, kdy u nás byla NHL a hráčí byli docela v šoku, že bylo takové ticho a nikdo to neprožíval. Přišlo hodně lidí kvůli zvědavosti, ale nevěděli komu fandit:D
A jak už jsem psal, jako slávistu mě zajímá Slavia a ne výplod ruského megalomanství, který nemá mimo SSSR místo (a naději na dlouhodobý úspěch).