Je vidět, že každý z nás se v detailech trochu liší. Mně osobně jinak ten sarvenův seznam sedí a klidně bych to nechal na něm, ať vyřadí postavy na požadovaných 128. Je to dlouholetý a nejdůvěryhodnější člen fóra:-)) (kromě velitele...to je jasný)
A proč ne rovnou 1024? :-) A co takhle prostě hrát a počkat, až se stav 64 zaplní? Pak by se pokračovalo, dokud by nějak nevykrystalizovalo celkové pořadí. Chcete ještě Síň vítězů upřesnit, aby každá postava měla své pořadí?
sarven: Mé typy na vyhazov: Rozhodně Howland Reed- o tom pořád prakticky nic nevíme. Citroš a Tom Sedmistruna- čím byli významní? Já si je pamatuji jen jako "ty další z Bratrstva". Styr, magnar Thennů- jeden z Divokých a tuším, že vedl útok na Černý hrad, ale víc toho snad ani nevíme. Missandei- jen "ta další služka Daenerys". septa Mordane- tu známe prakticky jen jako vychovatelku, co chválila Sansu a hanila Aryiny kovářské ruce.
:D No a už by sme k nej vedeli dal mínusky takže Mordane tam nechajte :D
Podle mě je tam na to, kolik je jich důležitých, moc málo Freyů.navrhuji přidat ještě přinejmenším Edwyna, Rymana či Černého Waldera, potažmo Hosteena s Aenysem a chromým Lotharem.Vyřadil bych například Qaithe, Grešli nebo Septu Mordane.
Tak jsem vzal oba seznamy a zkombinoval jsem je. Vzešlo z toho 102 postav, na kterých se oba shodují. Ze zbytku je třeba vybrat ještě dalších 26 postav
Eddard Stark Lyanna Stark Catelyn Stark Robb Stark Sansa Stark Arya Stark Bran Stark Mistr Luwin Hodor Oša Meera Reed Jojen Reed Roose Bolton Ramsay Bolton Velký Jon Umber Wyman Manderly Jeor Mormont Jon Sníh Qhorin Půlruký Benjen Stark Mistr Aemon Alliser Thorne Donal Noye Samwell Tarly Bolestínský Edd Kraster Fialka Mance Nájezdník Ygritte Tormund Obrozhouba Chřestivá košile Studenoruký Robert Baratheon Joffrey Baratheon Malíček Varys Velmistr Pycelle Janos Slynt Arys Oakheart Syrio Forel Illyn Payne Podrick Payne Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák Stannis Baratheon Melisandra Davos Seaworth/Mořský Salladhor Saan Mistr Cressen Renly Baratheon Brienne z Tarthu Margaery Tyrell Mace Tyrell Loras Tyrell Olenna Tyrell Tywin Lannister Cersei Lannister Jaime Lannister Tyrion Lannister Kevan Lannister Jeyne Westerling Gregor Clegane Sandor Clegane Bronn Šae Qyburn Balon Greyjoy Theon Greyjoy Asha Greyjoy Euron Greyjoy Victarion Greyjoy Aeron Greyjoy Edmure Tully Brynden Tully "Černá ryba" Walder Frey Roslin Frey Lysa Arryn Gendry Jaqen H'ghar Vargo Hoat Beric Dondarrion Thoros z Myru Doran Martell Arianne Martell Quentyn Martell Oberyn Martell Areo Hotah Aerys II Targaryen Rhaegar Targaryen Aegon Targaryen 'Mladý Griff' Viserys Targaryen Daenerys Targaryen Khal Drogo Illyrio Mopatis Jorah Mormont Barristan Selmy Silný Belwas Daario Naharis Quaithe Hizdahr zo Loraq Jon Connington Grešle Moqorro
A z tohoto seznamu (43) je třeba vybrat ještě dalších 26. Moje tipy jsou označeny tučně: Rickon Stark Septa Mordane Jeyne Poole Rodrick Cassel Jory Cassel Maege Mormont Rickard Karstark Arnolf Karstark Alys Karstark Yoren Val Varamyr Šestikůže Zelenověštec Brynden/Tříoká vrána Myrcella Baratheon Tommen Baratheon Dontos Hollard Taena Merryweather Shireen Baratheon Selyse Florent Axell Florent Randyll Tarly Lancel Lannister Petyr "Uher" Frey Malý a Velký Walder Frey Robert Arryn Yohn Royce Marillion Šagga syn Dolfův Horký koláč Kousač Rorge Tom Sedmistruna Citroš Laskavý muž Gerris Drinkwater Gerold „Temnohvězda“ Dayne Ashara Dayne Missandei Mirri Maz Duur Xaro Xhoan Daxos Hnědý Ben Plumm Šedý červ Skahaz mo Kandaq 'Holotemenný'
Bylo by fajn, kdyby své tipy napsalo co nejvíce lidí :-)
vedel by si dať tie voliteľné postavy do nejakeho open dokumentu, napr. akoze excell, a my by sme proste zahlasovali? kazdy da svojich 26 hlasov do nejakeho datumu a potom sa 26 s najviac hlasmi zaradi do zoznamu. hm?
Malého&Velkého Freye a Xara bych klidně dala, takovou Missandei zase vynechala (nevýrazná, jediné, na co si vzpomenu je "písařka", charakter a činy mne žádné nenapadají). Jinak souhlasím, jen ty Mormontice mne pořád mrzí. :(
Nějakou tabulku už jsem jakž takž udělal, ale ještě mě napadlo, jestli by nebylo lepší tam ty postavy šoupnout rovnou všechny a dát všem možnost, sestavit si celou 128...???
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AidrJq0Tg68ddENYVHFPWkU1UDkzVEgxcGUtUEYxTHc#gid=0 Snad to bude fungovat. Seznam postav a informační buňky by měly být uzamčené. (tak vyzkoušejte jestli to funguje). Jinak hlasování je jednoduché. Prostě do řádku k dané postavě připište "1" pokud chcete a aby v bodovačce byla. Nic jiného do buněk psát nejde. (Tak jako jsem odhlasoval já) Nahoru do toho vyznačeného pole napište svůj nick a pro kontrolu napište ještě sem na web, že jste odhlasovaly, aby se nestalo, že někdo hlasoval vícekrát pod cizím jménem.
Nu, ono ale to hlasovanie je upraviteľné... Ja len tak, aby náhodou neprišiel niekto, kto by to zmazal alebo upravil.. Ja som napr. skúsil skočiť do šalátu našej Miss Utah a bezproblémovo som zmazal jednu hodnotu (samozrejme som ju navrátil)...
Nu, ono ale to hlasovanie je upraviteľné... Ja len tak, aby náhodou neprišiel niekto, kto by to zmazal alebo upravil.. Ja som napr. skúsil skočiť do šalátu našej Miss Utah a bezproblémovo som zmazal jednu hodnotu (samozrejme som ju navrátil)...
Všimla jsem si, že mi NĚKDO LEZL DO ZELÍ!!! >:( (ten smajl je nafouknutý, abys věděl ;)
Všimla jsem si, že mi NĚKDO LEZL DO ZELÍ!!! >:( (ten smajl je nafouknutý, abys věděl ;)
:D:D Ty si tá zelená návštevníčka? :D Hej, teraz ma napadlo, čo takto dať zmazávaciu vojnu :D Juvééé
Komentáře
Spravme špeciálne kolo len pre Freyov :D
Aj Freyovia evidentne boli :D
Ze zbytku je třeba vybrat ještě dalších 26 postav
Eddard Stark
Lyanna Stark
Catelyn Stark
Robb Stark
Sansa Stark
Arya Stark
Bran Stark
Mistr Luwin
Hodor
Oša
Meera Reed
Jojen Reed
Roose Bolton
Ramsay Bolton
Velký Jon Umber
Wyman Manderly
Jeor Mormont
Jon Sníh
Qhorin Půlruký
Benjen Stark
Mistr Aemon
Alliser Thorne
Donal Noye
Samwell Tarly
Bolestínský Edd
Kraster
Fialka
Mance Nájezdník
Ygritte
Tormund Obrozhouba
Chřestivá košile
Studenoruký
Robert Baratheon
Joffrey Baratheon
Malíček
Varys
Velmistr Pycelle
Janos Slynt
Arys Oakheart
Syrio Forel
Illyn Payne
Podrick Payne
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák
Stannis Baratheon
Melisandra
Davos Seaworth/Mořský
Salladhor Saan
Mistr Cressen
Renly Baratheon
Brienne z Tarthu
Margaery Tyrell
Mace Tyrell
Loras Tyrell
Olenna Tyrell
Tywin Lannister
Cersei Lannister
Jaime Lannister
Tyrion Lannister
Kevan Lannister
Jeyne Westerling
Gregor Clegane
Sandor Clegane
Bronn
Šae
Qyburn
Balon Greyjoy
Theon Greyjoy
Asha Greyjoy
Euron Greyjoy
Victarion Greyjoy
Aeron Greyjoy
Edmure Tully
Brynden Tully "Černá ryba"
Walder Frey
Roslin Frey
Lysa Arryn
Gendry
Jaqen H'ghar
Vargo Hoat
Beric Dondarrion
Thoros z Myru
Doran Martell
Arianne Martell
Quentyn Martell
Oberyn Martell
Areo Hotah
Aerys II Targaryen
Rhaegar Targaryen
Aegon Targaryen 'Mladý Griff'
Viserys Targaryen
Daenerys Targaryen
Khal Drogo
Illyrio Mopatis
Jorah Mormont
Barristan Selmy
Silný Belwas
Daario Naharis
Quaithe
Hizdahr zo Loraq
Jon Connington
Grešle
Moqorro
A z tohoto seznamu (43) je třeba vybrat ještě dalších 26. Moje tipy jsou označeny tučně:
Rickon Stark
Septa Mordane
Jeyne Poole
Rodrick Cassel
Jory Cassel
Maege Mormont
Rickard Karstark
Arnolf Karstark
Alys Karstark
Yoren
Val
Varamyr Šestikůže
Zelenověštec Brynden/Tříoká vrána
Myrcella Baratheon
Tommen Baratheon
Dontos Hollard
Taena Merryweather
Shireen Baratheon
Selyse Florent
Axell Florent
Randyll Tarly
Lancel Lannister
Petyr "Uher" Frey
Malý a Velký Walder Frey
Robert Arryn
Yohn Royce
Marillion
Šagga syn Dolfův
Horký koláč
Kousač
Rorge
Tom Sedmistruna
Citroš
Laskavý muž
Gerris Drinkwater
Gerold „Temnohvězda“ Dayne
Ashara Dayne
Missandei
Mirri Maz Duur
Xaro Xhoan Daxos
Hnědý Ben Plumm
Šedý červ
Skahaz mo Kandaq 'Holotemenný'
Bylo by fajn, kdyby své tipy napsalo co nejvíce lidí :-)
Jinak souhlasím, jen ty Mormontice mne pořád mrzí. :(
Tak já se to pokusím dát do excelu na googlu. Jen s tím nemám zkušenosti, tak nevím jestli to bude fungovat.
Nějakou tabulku už jsem jakž takž udělal, ale ještě mě napadlo, jestli by nebylo lepší tam ty postavy šoupnout rovnou všechny a dát všem možnost, sestavit si celou 128...???
Nemůžu přijít na to, jak uzamknout buňku :-/
Snad to bude fungovat. Seznam postav a informační buňky by měly být uzamčené. (tak vyzkoušejte jestli to funguje).
Jinak hlasování je jednoduché. Prostě do řádku k dané postavě připište "1" pokud chcete a aby v bodovačce byla. Nic jiného do buněk psát nejde. (Tak jako jsem odhlasoval já)
Nahoru do toho vyznačeného pole napište svůj nick a pro kontrolu napište ještě sem na web, že jste odhlasovaly, aby se nestalo, že někdo hlasoval vícekrát pod cizím jménem.
rdora... xD