FC NEVADA DRAGONS

16465666769

Komentáře

• no to záleží kde. v kanade sa fandí celkom slušne, aj keď je to to cez základnú sezónu častokrát o pukancoch a cole. ale playoff je iná káva.

česká hokejová liga je rozhodne lepšia ako slovenská, celkom som playoff pred rokmi sledoval. CT robi dobru pracu pri propagacii, predsa len KHL je ina kava.
  • Ja plánujem pozerať našu extraligu hlavne kvôli novonastúpeným Piešťanom, NHL, a KHL pozriem asi na pár zápasov play-off.
  • Jestli má nebo nemá dělat, o tom by měli rozhodnout diváci. Každopádně já osobně jsem příznivcem čistě národních lig, který můžou bejt doplněný mezinárodníma pohárama jako je Spenglerův pohár nebo byla evropská hokejová liga.
  • flanker.27 napsal(a):

Jestli má nebo nemá dělat, o tom by měli rozhodnout diváci.

O KHL diváci nerozhodují. Celou tou větou jsem narážel na to, že tyhle týmy dopadnou jako Lev.
  • Proto tam je ten podmiňovací způsob :)
  • Je to holt umělý byznys projekt. Dnešní NHL je něco podobného, jenže tam je to alespoň postavené na historické tradici.
  • Spídy gonzáles :D
  • Co Speedy, ale Ptáka Uličníka žeru!!! (Mik Mík)
  • Dobrý :))
  • Nadal vynechá US Open :o(
  • Djokovič Nadal Federerovi.
    Do hajzlů. :-)
  • Naši extraligu taky soustředěně sleduji až v době play off, zápasy NHL dává Nova Sport zoufale pozdě. :-(
  • Klizan na US Open porazil Tsongu! Uz som myslela, ze ma nic nemoze prekvapit.
  • motyka vystrelila...
  • wow, tak to byla řezničina!!! Andrejka neměla šanci...je fakt, že je zraněná a hrála proti soupeřce z jiného vesmíru, ale dvakrát 6:0 je silná soda
  • Měla na ní pustit Kirilenkovou, ta by třeba pár míčů uhrála :-)
    Ale vážně by mě zajímalo, co si to Serena začala přidávat do jídla.
  • Neví prosím někdo, jestli je někde možné koukat se na zápasy KHL s českým/slovenským nebo aspoň s anglickým komentářem?
  • určite áno. sport 1/2 alebo nova sport
  • Díky, otestuji.
  • Berdych porazil Federera a teď je v semifinále proti Murray(netuším jak to skloňovat)
    Semifinále žen - Sharapova vs Azarenka, to zas budou decibely na maximum
    Štěpánek ve finále čtyřhry mužů
    Hlavačková, Hradecká ve finále ženské čtyřhry
    a Peschke ve finále smíšené čtyřhry (bohužel prohráli)
    Celkem slušné české výsledky na US Open.
  • faktem je, že už delší dobu jsem na náš tenis strašně hrdý! Tak malá zemička a v podstatě pokrývá celé spektrum tohoto celsovětového sportu...
  • Ach jo, vážně miluju tyhle stesky na malou zemičku. Česko má stejně obyvatel jako Belgie, Portugalsko, Maďarsko a Řecko, víc než Švýcarsko, Rakousko, všechny severské země, víc než pobaltské země dohromady, Slovensko, Bulharsko, Irsko, Skotsko, všechny země bývalé Jugoslávie...

Monte: To nejsou slušné výsledky, to jsou výborné výsledky ;)
  • svoa00 a co to tu pleteš??? :D to začnem vyjmenovávat země které mají méně obyvatel??? ale jak chceš...bavil jsem se o Tenise
    co májí tyto země v tenise? Když nepočítám Švýcarsko, které má nejlepšího tenistu všech dob, nemají skoro nic...
    Oproti Německu, Francii, Španělsku, AMERICE Rusku a státy z Asie jsem doopravdy malá zemička a stejně dokážeme absolutně konkurovat, není to žádný stesk, je to holý fakt, že oproti těmto máme nicotně početnou základnu a za tím vším si budu stát, buďme upřímní, sport je to jedno z mála na co můžou být češi hrdí
  • Tomee: Mno, ty zase vyjmenováváš státy, se kterými se Česko z mnoha důvodů nemůže srovnávat ve většině oblastí, já jsem vyjmenovala státy státy, se kterými se Česko srovnávat může. Sport je jedna z mála věcí, na kterou Češi můžou být hrdí... je mi líto, jestli to tak vidíš, já jsem spíš hrdá na českou kulturu :D
  • boha jeho, to si děláš prdel, to budeme slovíčkařit....mluví se o tenise..
    vidíš, jsem hrdý, že se v tenise můžeme srovnávat se zeměma, které by nás měli s přehledem přejíždět...
    Nenapsal jsem, že to je jediná věc na kterou mohou být Češi hrdí nebo snad jo??? A tohle je téma o sportu, zbytek si musíš domyslet..:-)
  • svoa00 napsal(a):

Monte: To nejsou slušné výsledky, to jsou výborné výsledky ;)

Výborné výsledky to budou, až to dotáhnou do vítězného konce. Druhé místo přeci nikoho nezajímá.

Je to také o tom, jaký sport je v dané zemi populární a dostupný. U nás tenis kvete a myslím, že je třetí nejoblíbenější, hned po fotbale a hokeji. A na výsledcích je to potom znát.
    Rusko je sportovní velmoc. Ale to, že mají na turnaji minimálně deset tenistek a mezi chlapy... mno možná ani jednoho. To taky asi nebude náhoda. Nevím, třeba přijde rusům tenis jako zženštilý sport a tak si raději nasadí brusle, popadnou hokejku a jdou na zamrzlí rybník.
    Island je země velká, ale málo zalidněná. Jejich sportovní ambice jsou velké jako Tyrion a tak je všechny soustředí do jednoho sportu. Do házené. To je pro ně sport číslo jedna a hrají ho tam všichni. Výsledek? vyhrávají mistrovství světa.
  • jak jsem malej, byl jsem vždycky pyšný na to, že jsme jako jediná země na světě byla opravdová světová špička ve dvou nejsledovanější sportech na světě, Fotbal a Hokej (prostě nevěřím tomu, že kriket je na druhém místě) bylo to zhruba od 96 do 2004....
    Fotbal = Francie, Italie, Anglie, Německo a jak vypadal jejich hokej
    Hokej = Finsko, Švédsko, Canada, USA, a jak vypadal jejich fotbal

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi