Zmínky o GoT v jiných seriálech/filmech

1235»

Komentáře

• já nevím, ale není podstatnější slyšet co se říká v originále????
    Ono to dabovací studio, které dělá pro primu dabingy nemusí vědět o nějakém Game of Thrones vůbec nic :D
  • V originále je:
    "You can't hurt what's already dead." *kick* "I guess you can."
  • takže to není zmínka
  • Tomee napsal(a):

já nevím, ale není podstatnější slyšet co se říká v originále????
    Ono to dabovací studio, které dělá pro primu dabingy nemusí vědět o nějakém Game of Thrones vůbec nic :D

Vědět nemusí, ale při tolika narážkách na GoT by museli být slepí... a zrovna dabing Simpsonů je dokonalý, a občas předčí i originál.
  • Jen ste se sekli.. aGOT opening je s23e15
  • Jay napsal(a):

Tomee napsal(a):

já nevím, ale není podstatnější slyšet co se říká v originále????

Vědět nemusí, ale při tolika narážkách na GoT by museli být slepí... a zrovna dabing Simpsonů je dokonalý, a občas předčí i originál.
    o tom žádná, ale já mluvil, když se tady dohadovali jak to bylo v simpsonech v cz řečeno, že by bylo lepší slyšet originál, zda byl vůbec originál narážka na GoT....a nebyla :-)
  • Tomee napsal(a):

o tom žádná, ale já mluvil, když se tady dohadovali jak to bylo v simpsonech v cz řečeno, že by bylo lepší slyšet originál, zda byl vůbec originál narážka na GoT....a nebyla :-)

Neříká se tomu parafráze?
  • Suits s02e10

I always pay my debts. [krátká pauza] I´m a Lannister.

:)
  • Vlcacka napsal(a):

Tomee napsal(a):

Neříká se tomu parafráze?
    to si nemyslím, proč by seriál, který jasně a ůčelně naráží na ostatní tvorbu (z posledních mě napadá Dexter a znělka GoT) používal parafráze???

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi