hell on wheels po troch dieloch: casting fajn, námet, atmosféra, dizajn (kamera a filtry) celkom fajn. scenár trochu schéma, čo b nevadilo ale obávam sa, že až tak veľmi si nepotrpia na úplne prísnu logiku. zatiaľ opatrné "dá sa pozerať" - som zvedavý ako čo bude so švédom, to by mohla byť zaujímavá postava.
Sloan: "Lestere." (sexy voice - musí se vidět). :-))
Nebo.
"Vážně jste zapálila ministra financí?" "Ano." "A proč?" "Abych ukázala ostatním ministrům, že můžu." :-))
Pořád jsem čekal, že se Will po přečtení té zprávy rozchechtá a spadne ze židle. :-) Mimochodem, Maggie mi začíná připomínat Ally McBealovou. "Nemůžeš jí tvrdit, že ji miluješ, když to není pravda." :-)
Tak jsem ten slavnej sedmej díl viděl. Čím to, že Američani dokážou chvíle, kdy bych s nima měl sympatizovat, natočit tak, že je považuju za debily a serou mě víc než kdy jindy. Vtipy to nezachráněj.
Kdepak, americký chápání světa, vztahů, bezpečnostních otázek ani zpravedlnosti neni pro mě :)
Maggie je na ránu, ale dvojice Jim a Maggie se mi děsně líbí (a Jim se mi taky děsně líbí). Jak z inteligentního chlapa dokáže tahle popleta dokázat během chvíle udělat zajíkajícího se troubu :))
A navíc nemám ráda Dona, připadá mi jako schizofrenik.
don je hajzlík, ktorému nerozhodní scenáristi občas dajú prekvapivo svetlý moment. práve preto mi príde trochu neuveriteľný a papierový. jeden príklad za všetky: na jednej strane je bulvárny a chce dať do show zmláteného kolegu, na druhej strane dá zo seba úžasnú vetu: my nie sme lekári, my neoznamujeme smrť - či ako to bolo (keď sa riešilo či informovať o niekom že zomrel, keĎ to nebolo isté.)
Jj, přesně to mi na jeho postavě vadí. V jednu chvíli kariéristický a sobecký šmejd a vzápětí je ochotný se pro kolegy rozkrájet.
btw - Když jsem sledovala ep.7, tak jsem pořád přemýšlela odkud znám tu washingtonskou reportérku (to, jak se s ní Mac vypořádala bylo taky výborné). A ona to Allison Blake z Eureky. Téměř jsem ji nepoznala. Vypadala nějak moc mladě :)
V jednu chvíli kariéristický a sobecký šmejd a vzápětí je ochotný se pro kolegy rozkrájet.
Prostě neví co by. Chtěl by být součástí Willova týmu, takže se snaží. Jenže zároveň má vlastní pořad, který musí prosadit a tak občas převládne ta touha zvítězit, i nečiště :-)
Huh to je zajímavý článek - akorát, že to nic nezmění. Ty stoly a židličky by měly ještě být poskládány do nápisu "šéfe, my tě máme rádi" - pak by zákaz přesouvání měl teprve smysl :-p
Nikdy, slovy NIKDY bych v takovém prostředí nedělala (nebyla bych toho schopna).
Jarla. Já jsem na mateřské :-) Ale i tak... Všichni v tom newsroomu si sečetli pro a proti a evidentně pro vyhrála. Komu to tak nepřišlo, odešel...
Nemusí se nám to líbit, ale novinařina k takovým newsroomům směřuje. V podobném prostředí se pracuje na Žurnále, Lidovkách, v tn.ci, potažmo Nově... Útulné staré kanceláře má ještě třeba Právo, ale to bude dáno osobou pana Porybného. Obávám se, že časem budou všechny redakce vypadat takhle. V zahraničí už to tak víceméně je.
Komentáře
Humor v Newsroom se mi dostal pod kůži. V osmé epizodě:
-Will doesn´t write Will´s blog?
-Will can´t find Will´s blog.
- You want a piece of me?
- Seriously?
- No.
a Terry Crews mě baví...
Sloan: "Lestere." (sexy voice - musí se vidět). :-))
Nebo.
"Vážně jste zapálila ministra financí?"
"Ano."
"A proč?"
"Abych ukázala ostatním ministrům, že můžu."
:-))
Pořád jsem čekal, že se Will po přečtení té zprávy rozchechtá a spadne ze židle. :-)
Mimochodem, Maggie mi začíná připomínat Ally McBealovou.
"Nemůžeš jí tvrdit, že ji miluješ, když to není pravda." :-)
Kdepak, americký chápání světa, vztahů, bezpečnostních otázek ani zpravedlnosti neni pro mě :)
A navíc nemám ráda Dona, připadá mi jako schizofrenik.
jeden príklad za všetky: na jednej strane je bulvárny a chce dať do show zmláteného kolegu, na druhej strane dá zo seba úžasnú vetu: my nie sme lekári, my neoznamujeme smrť - či ako to bolo (keď sa riešilo či informovať o niekom že zomrel, keĎ to nebolo isté.)
btw - Když jsem sledovala ep.7, tak jsem pořád přemýšlela odkud znám tu washingtonskou reportérku (to, jak se s ní Mac vypořádala bylo taky výborné). A ona to Allison Blake z Eureky. Téměř jsem ji nepoznala. Vypadala nějak moc mladě :)
Nikdy, slovy NIKDY bych v takovém prostředí nedělala (nebyla bych toho schopna).
Nemusí se nám to líbit, ale novinařina k takovým newsroomům směřuje. V podobném prostředí se pracuje na Žurnále, Lidovkách, v tn.ci, potažmo Nově... Útulné staré kanceláře má ještě třeba Právo, ale to bude dáno osobou pana Porybného. Obávám se, že časem budou všechny redakce vypadat takhle. V zahraničí už to tak víceméně je.