Ma tak napadlo.. bolo by pekne prečitať si Kevanovu kapitolu z pohľadu Cersei
To by mi Martin konečně udělal radost :p
Lebo kevan tam hovori ako sa určite zmenila je zlomena.. ja som sa pritom smial jak debil a furt si vravel čo si mysli cersei... no uŽ nech je preč debil jeden
Ma tak napadlo.. bolo by pekne prečitať si Kevanovu kapitolu z pohľadu Cersei
To by mi Martin konečně udělal radost :p
Lebo kevan tam hovori ako sa určite zmenila je zlomena.. ja som sa pritom smial jak debil a furt si vravel čo si mysli cersei... no uŽ nech je preč debil jeden
Myslela jsem tím, že postava v epilogu (nebo prologu) vždycky umře ;)
Každopádně postava v prologu/epilogu má hodně velkou šanci, že to nerozdejchá :)))
Nie, je to pravidlo.. Prológ a Epilóg znamenajú smrť a basta... Samwellova kapitola nebola Epilóg.. Epilóg ukončuje len tie veľké knihy.. Okrem toho Tanec mal byť s Hostinou spojený, takže Samova kapitola mala byť teoreticky tak pri konci alebo v stree Času pre vlky :P Takže furt to platí...
Každopádně postava v prologu/epilogu má hodně velkou šanci, že to nerozdejchá :)))
Nie, je to pravidlo.. Prológ a Epilóg znamenajú smrť a basta... Samwellova kapitola nebola Epilóg.. Epilóg ukončuje len tie veľké knihy.. Okrem toho Tanec mal byť s Hostinou spojený, takže Samova kapitola mala byť teoreticky tak pri konci alebo v stree Času pre vlky :P Takže furt to platí...
desatoro Martina Gregora 1. Nenechaj ich žiť 2. Postava v kapitolach končiacivh na lóg musi ztomrieŤ
Stratil som sa v niti :D Ktorý z tých mnohopočetných bastardov bol Rhaegar Frey? Čím je dôležitý a čím je dôležitý poznatok, že bol na Ramsayho svatbe? Pretože sa neviem presne rozhodnúť, k akej debate to patrí a k čomu to vedie... Ja len tak, že či z toho vyplýva nejaký poznatok trebárs, že aj on mohol Jeyne spoznať alebo čo... :D
Ser Manderly tvrdil, ze cestou na svadbu sa stratili traja Freyovia, sice ho Bolton podozrieval, ale nemohli ich nikde najst. A potom sa Manderly vytasil na svadbe s troma masovymi kolacmi, ktore mu strasne chutili a este si vyziadal od Abela piesen o skvelom kucharovi :)
Pomsta je sladka a mozno si ich sam osladil :D Kazdopadne GRRm tam ma iste narazky, aj teraz som citala Theonovu kapitolu o par desiatok stran neskor a zase zdoraznuje, ze kasou sa tak nenapchaval a zjavne si ovela viac pochutnaval na tych kolacoch. A este ked si vyziadal tu piesen...
Ser Manderly tvrdil, ze cestou na svadbu sa stratili traja Freyovia, sice ho Bolton podozrieval, ale nemohli ich nikde najst. A potom sa Manderly vytasil na svadbe s troma masovymi kolacmi, ktore mu strasne chutili a este si vyziadal od Abela piesen o skvelom kucharovi :)
Mnach takto si to myslela :D
Nu, ja som si tu teóriu prečítal a potom čítal knihu.. A musím povedať, že sa k nej prikláňam..
Manderly na Freyov ,,Dobře si ho vychutnejte. Já si ho vychutnám určitě." Traja úbohí stratení Freyovia. Manderly šťastný ako dieťa, že sám ten koláč servíroval. Okrem toho, keď sa Manderly spil a bol nechtiac menej opatrný, ako hovoríš, chcel si nechať zahrať tú podozrivú pesničku :)
Pomsta je sladka a mozno si ich sam osladil :D Kazdopadne GRRm tam ma iste narazky, aj teraz som citala Theonovu kapitolu o par desiatok stran neskor a zase zdoraznuje, ze kasou sa tak nenapchaval a zjavne si ovela viac pochutnaval na tych kolacoch. A este ked si vyziadal tu piesen...
Komentáře
Ktorý z tých mnohopočetných bastardov bol Rhaegar Frey?
Čím je dôležitý a čím je dôležitý poznatok, že bol na Ramsayho svatbe?
Pretože sa neviem presne rozhodnúť, k akej debate to patrí a k čomu to vedie... Ja len tak, že či z toho vyplýva nejaký poznatok trebárs, že aj on mohol Jeyne spoznať alebo čo... :D
:-)
Kazdopadne GRRm tam ma iste narazky, aj teraz som citala Theonovu kapitolu o par desiatok stran neskor a zase zdoraznuje, ze kasou sa tak nenapchaval a zjavne si ovela viac pochutnaval na tych kolacoch. A este ked si vyziadal tu piesen...
Nu, ja som si tu teóriu prečítal a potom čítal knihu.. A musím povedať, že sa k nej prikláňam..
Manderly na Freyov ,,Dobře si ho vychutnejte. Já si ho vychutnám určitě."
Traja úbohí stratení Freyovia.
Manderly šťastný ako dieťa, že sám ten koláč servíroval.
Okrem toho, keď sa Manderly spil a bol nechtiac menej opatrný, ako hovoríš, chcel si nechať zahrať tú podozrivú pesničku :)
Dosť veľa náznakov... Zabili mu syna.
Nu, viď vyššie :) Manderly tomu řčení dal úplne iný smer :D