Nový Stark

rod Starkovcov má niekoho, kto neváha použiť železnú päsť!

Tak čo? Udrie na Lanisterov a na Iných Tony Stark aka Iron man? :-)

http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=29124

Komentáře

• Cynický milionář ve svém speciálním obleku.

Chcete comics? :)

70% mu dala dokonce Mirka Spáčilová. :shock:

Jim Stark byl už Rebel bez příčiny. Mladý, nevybouřený James Dean.

Starkové jsou zkrátka všude. :wink:

• A co teprve toto?

Nevinná dívka Hayley Stark vlákána do domu úchylného třicátníka. :x Lidem nad třicet nevěřte! :)

Jestlipak nemá něco společného se slečnou Haley Hvězdotřpytnou? :idea:

• Název filmu mi silně připomíná nové album Madonny. :wink:

Už ho máte? 8)

• to teda nemám, ale ten film jsem si zrovna v týdnu stáhnul...ale ještě neviděl...

• že stiahol???? to som radšej nepočul! Kino na teba!

heavy: tomu komiksu by som sa potesil, priznam sa :oops:

• Obávám se, že zrovna tenhle film kinem u nás ani neproběh...ostatně E. Page má u nás asi smůlu, Juno u nás taky distributor nechce, přitom byl nominován na Oscara...

• ehm, tak to asi nehovoríš o Iron manovi, alebo?

• Ale jiste ze mluvim o skvelem Ironmanovi v podání Elen Page :-) Mluvil jsem přirozeně o V pasti, který zmínil Léto a přebil tím IM...no ale na toho se do kina stejně nechystám, takže i tady by se dalo plísnit...i když pochvalné recenze lákají a pak hraje tam můj oblíbený RDJ...hmhmhm

• Iron Manů je celkem spousta, sarvene, ale vyplatí se možná počkat na nějaký pořádný příběh přeložený do slovenštiny. Až něco bude, nahodím.

Z těch některých týmovek by se ti nejspíš zježily vlasy hrůzou. :wink:

Tak co, viděli jste už někdo? Dá se to?

• videl som, páčilo sa. príjemné otovrenie blockbusterovej sezóny. nie je tam veľa akcie, dosť priestoru dostal postupný build - up postavy. najmä jej technického ja.

dokonca som zachytil reakcie ľudí znalých predlohy, že je to príjemná adaptácia, ktorá prekonala naivitu úvodných dielov a pôsobí dospelšie.

prvý diel končí maličkým dodatkom po titulkoch (neodchádzať predčasne z kina!), ktorý práve pripravuje pôdu pre to o čom vravíš.

SPOILER!!!! Iron Man dostane ponuku na prácu v teame ostatných hrdinov. Koniec SPOIKLER!!!!

Inak, práve spojenia hrdinov sú pre mňa veľmi lákavé. Preto mám rád universum X-menov, preto milujem Watchmanov. Preto sa tesim na justice league a aj preto som bol tak nekonecne sklamany s LXG

• O tom dodatku po titulcích se píše snad v každé recenzi, co jsem četl. Přesto jsem byl z celého sálu (nejmíň 100 lidí) jediný, kdo si na něj počkal. Chápete? :shock:

• to je môj večný osud :-) a občas sú titulky riaaaaaadne dlhe (vid napr. Matrix 2) a ked clovek caka viac ako 5 min v prazdnej sale a vidi nervoznych upratovacov, tak to chce pevne nervy vydrzat :-)

vysvetlenie je jednoduche a ako spolumajitel a spoluator filmoveho webu ho mam aj verifikovane: film je pomerne okrajova zabava a pre tych ludi, ktori si ho vyberu ako ozivenie vecera je v drvivej vacsine jednoduchou konzumaciou.

Sú len malé komunity ľudí, ktoré sa tešia na konkrétne filmy, čítajú si info+recenzie a chcú vedieť viac aby si užili viac.

väčšina ľudí proste len tak príde na ničo s Tomom Hankosm (napr.) a až v kine zisťujú, že čo vidia. A veľkrát aj po seba väčšom finále a veľkej emócii jednoducho vstanú a v sekunde odídu. ako keby dopili drink.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi