who is who

11617182022

Komentáře

• Tyna, gratulujem, ja som mala pred 2 mesiacmi :)
    Husakove deti tak skoro nevymru :)
  • Hildegarda napsal(a):

Tyna, gratulujem, ja som mala pred 2 mesiacmi :)
    Husakove deti tak skoro nevymru :)

Červnová?
  • Já jsem taky červnová... přijde mi to ještě čerstvé, ok? :-))))
  • Skoro, 28.maja - presne ako Kylie M. To nebude nahoda :))
  • Tyna napsal(a):

Já jsem taky červnová... přijde mi to ještě čerstvé, ok? :-))))

No uz nastava ten vek, kedy sa zacneme klamat :).
  • Kdybych chtěla klamat, zůstanu na 29 :-)
  • No uvidime, ci to este v decembri nebude "cerstve" :)
  • Jenže, na čerstvé se nehraje. Prostě to začíná trojkou :-(
  • Vlcacka: klobouk dolů! Tři zrovna ne nejmenší psi v bytě....to si nedovedu představit.

Sarven: pokud ti to udělá radost, já už jsem taky rok a půl přes třicet :)
  • Sarven ak ti to spraví radosť, aj ja som 30 (-14) :D
    Ročník '96, zrodený z ko(u)ře(ní) (trojvariácia) a soli Zimohradu v Severních bažinách 12. Marca v hodine čupakabry v znamení Tullyovských rybyčiek...
  • Já bych chtěla, aby mi bylo čerstvých dvacet... člověk je většinou nespokojený s tím, co má :)
    A taky jsem červnová (25.), asi nějaká epidemie tady.
  • Vlcacka napsal(a):

Jako správný rak mám absolutní prioritu ve své rodině, ale vdaná nejsem a děti nemám.

Tohle odněkud znám..

Nebylo by milosrdnější 1-2 psy sníst? Já jsem zrovna u babičky a jeden německý ovčák na 3k+m^2 mi přijde tak akorát, co se hustoty zapsení týče..
  • ja som červenec, a už mi není tridset let :)

gepeto: radosť mi urobí jednotka z dejepisu :)
  • sarven napsal(a):

ja som červenec, a už mi není tridset let :)

gepeto: radosť mi urobí jednotka z dejepisu :)

Zase tá istá pesnička Deště Kastameru :D
  • Tyna napsal(a):

Jenže, na čerstvé se nehraje. Prostě to začíná trojkou :-(

Prave vcera u zubara som citala nemenovny cesky mesacnik s podtitulom Život začíná ve třidseti, takze nezoufej a kup si ho :)))
  • sveva napsal(a):

Já bych chtěla, aby mi bylo čerstvých dvacet... člověk je většinou nespokojený s tím, co má :)
    A taky jsem červnová (25.), asi nějaká epidemie tady.

Jsi den přede mnou, hehe.
  • Ugla napsal(a):

Nebylo by milosrdnější 1-2 psy sníst? Já jsem zrovna u babičky a jeden německý ovčák na 3k+m^2 mi přijde tak akorát, co se hustoty zapsení týče..

Nebylo. A navíc tyhle fórky nemám ráda, neb se mi vybaví ne zrovna chutné záběry "přípravy" psů v čínských restauracích. Děkuju pěkně. Rčení že velkej pes patří jenom za plot už chválabohu neplatí.
  • Pes "patří" tam, kam ho umístíš. Rčení jsou dílem lidí, ne psů..
  • Ugla napsal(a):

Pes "patří" tam, kam ho umístíš. Rčení jsou dílem lidí, ne psů..

:-) Špatně se nemají, sestra s nima všema dělá nebo dělala agility.
  • Pes je členem smečky - bude-li vydělován, bude se jako psanec chovat. Pes, který je od zbytku smečky (rodiny) oddělen a umístěn na jídlo a spaní jinam se začne chovat dvěmi způsoby (nebo to budou fáze) - buď bude poníženě žadonit o každý ždibíček pozornosti nebo svou smečku zavrhne tak, jako ona jeho a nebude ji stejným způsobem respektovat. V každém případě to křiví jeho osobnost a je pak schopen čehokoliv. Pořizujeme-li si psa - musíme počítat s tím, že to je tvor sociální a smečkový. Klidně se spokojí s nejnižší příčkou v hiererchii, ale i poslední člen má svá práva. Pes není totiž věc. A protože člověk je ten chytřejší, tak je to opět člověk, kdo musí myslet dopředu a akceptovat nároky a vrozené chování psa. Jinak ať si psa nepořizuje :-)
  • Jarlo, krásně napsáno. Klobouk dolů.
  • Jarla: já si vždycky vzpomenu na ten díl "Polepšovny mazlíčků" (kdysi to běželo, kde manželský pár tyranizovala dvojice srnčích ratlíků...) :-)
  • Opět jsou to lidé, kdo mají mít rozum. Ale tisíckrát raději jsem viděla vyděšenou paničku s načesaným jorkšírem, která mu přišla nechat vytáhnout klíště (i když jsem měla chuť ji vyliskat, že to neudělala sama), než když se mi do ordinace dostali psi podvyživení, s nekrotizujícími ranami, spřeráženými kostmi, zarostlým řetězem nebo obojkem do masa, ranou plnou muších larev a podobně. To jsem měla chuť vraždit!
    Vodili mi různě zuřivé psy, kterých se báli a žáden mne nikdy nepokousal.
    Základem úspěchu bylo nechat sundat obojek, náhubek a vyhodit majitele a dveře za nimi zamknout. Domluvit se se psem už bylo snadné.
  • Jarla: Šlo o to, že těm prckům vysílali zmatené signály. Ratlíci jedli výš (na parapetu, mají to rádi) než páníčci, když páníčka zahnali od samice - paničky, měli ji pro sebe. A majitelé se děsně se divili, že se ratlíci vztekají, když mají poslouchat. Vždyť oni si mysleli, že jsou šéfové...
  • Však říkám, že lidi mají mít rozum :-)
  • Sarven ak ti to spraví radosť, aj ja som 30 (-14) :D
    Ročník '96, zrodený z ko(u)ře(ní) (trojvariácia) a soli Zimohradu v Severních bažinách 12. Marca v hodine čupakabry v znamení Tullyovských rybyčiek...

Branislav! Ja som 11 marec :D
  • Len sa nechváľ, predbehol si ma len o deň :P :D
  • Gardien napsal(a):

Sarven ak ti to spraví radosť, aj ja som 30 (-14) :D

Branislav! Ja som 11 marec :D
    Tak to oslavujes s mojou dcerou :). Moj darcek k tvojim 15tim narodeninam :)
  • Stejně jsem nejstarší. :-)
  • heavy - ze stálých možná ano :-) Ale předpokládám, že tu občas chodí i nějací letitější čtenáři :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi