Nie, ja som najstarší v skutočnosti mám stotridsať rokov, ale nemohol som to povedať vám smrteľníkom.. Vo mne je totiž oheň boha R'hlim'halom'humaraka'hotjifsgbiufgb, ktorý ti dá svoju silu, keď trikrát nahlas vyslovíš rýchlo po sebe jeho meno...
Sarven ak ti to spraví radosť, aj ja som 30 (-14) :D Ročník '96, zrodený z ko(u)ře(ní) (trojvariácia) a soli Zimohradu v Severních bažinách 12. Marca v hodine čupakabry v znamení Tullyovských rybyčiek...
Branislav! Ja som 11 marec :D
Tak to oslavujes s mojou dcerou :). Moj darcek k tvojim 15tim narodeninam :)
Je pekna? Mila? A ktory ja či Branislav? odkial ste? :D nie vazne odkial? a cita hrupieseň? EDIT:Diky Bro(a)ňa(o)
Je pekna? Mila? A ktory ja či Branislav? odkial ste? :D nie vazne odkial? a cita hrupieseň? EDIT:Diky Bro(a)ňa(o)
Hej, je pekna a mila a narodila sa 11.marca min rok, takze piesen este necita, lebo este ani nechodi :)... A sme z BA :) Takze zalusk si este nerob, manzel si chysta brokovnicu :)
Hej, je pekna a mila a narodila sa 11.marca min rok, takze piesen este necita, lebo este ani nechodi :)... A sme z BA :) Takze zalusk si este nerob, manzel si chysta brokovnicu :)
Ja som muz mnohych talentova vyleŠtenej povahy ako som pisal predtym v tomto topicuale nikdo to neČital :( a strieľam vela a rad
Krisa:neviem, ako tebe, ale mne tych 18 este uveria :). Vsade pocuvam, ze ci si setru nekocikujem :)
Co je "setru nekocikujem"? Evidentně mám se Slovenštinou větší problém, než jsem myslela :D Nevím, jestli mi to uvěří, ale občas po mně chtějí občanku a před 4 lety mě zastavili policajti, že nemám na kole helmu :D
Krisa: chodim so svojou rocnou dcerou von a mam ju vacsinou v kociku a ludia si myslia, ze to moja sestra jesto :) Asi pred polrokom som kupovala vino v obchode a tiez chceli OP a to mam uz vyssie spomenutych 30 :)
Este som to nehrala a manzel trony necital, iba videl, a dieta je este odo mna zavisle, ale nikdy nehovor nikdy :) Moja posledna stolova hra bola Carcassone asi pred....no pred porodom :)
Tak já jsem člověk s netradičně netradičním jménem Benjamín Jsem tak u některých lidí - s menší inteligencí - odsuzován... Na druhou stranu nemám problém s vymýšlením přezdívky...Benji úplně stačí...Ale když si na to zvyknete, tak Benji zní pro mé uši malebně až elfsky...:) A na hrách/larpech/atd si říkám jako jedna postava z mých šuplíkových povídek... Opretis... Pro své sourozence jsem také vymyslel pár nicků z mých dílek... Takže až uvidíte někde slovo ARTOK tak je to můj milovaný bratr..
Benji Stark : Krásné jméno:-) Když jsem pracovala v hotelu, tak k nám jezdil jeden krásný Angličan, který se tak jmenoval, taky jsme mu říkali Benji:-)
Fúha, tak keď sa to tak rozbehlo. Som Filip, zaujíma ma história(predovšetkým antika a starovek v Európe), knihy(čítať aj písať), milujem angličtinu a nenávidím nemčinu. Všetci hovoria, že mám talent na rozprávanie, ale moje knihy o tom zrejme niekto zabudol informovať(ešteže sú písané ručne, inak by som už musel kamarátom posielať, lebo si ich chcú prečítať). Mám 18 rokov, som na gymnáziu,učenie je celkom v pohode, ďakujem za opýtanie. A k prezývke, zrejme tu niektorí čítali Silmarillion, čiže vedia, že Anglachel bol meč vykovaný z meteoritu. Používal som ju na online hrách(hlavne Divoké kmene, a keďže sa tam nemôže meno opakovať, som akýkoľvek Anglachel bez prídavných znakov, čo ste kedy na slovenských alebo českých DK stretli). Toť vše, čo ma napadlo :D
:-)) Přezdívka Jarla - "jsem slovanka jsem, mám ráda svoji zem" (Miroslav Šimek). Při výběru přezdívky jsem chtěla nějakou slovanskou (protože se mi anglickofantasácké už trochu zajídají - je jich příliš). A tak jsem zvolila jméno Jarloch (německy Gerlach) a překlopila ženský tvar.
Já mám ráda češtinu... máme tu jakkoli, kdokolik, kdykoli..., ale s množstvím nic, proto kolikokoli. Občas používám přezdívku Kolikokolitka - spojení mé přezdívky a slova kokolitka, což je prostě taková malá bílá kulička, o které jsme se učili v geologii :D.
Já používám přesdívky Everett Young - asi je jasné proč, a pak ještě janevim - to proto že nic nevím, a přišel jsem s tím už někdy v roce 2006 ještě dávno před tím než jsem četl ASOIAF
Komentáře
A ktory ja či Branislav? odkial ste? :D nie vazne odkial? a cita
hrupieseň?EDIT:Diky Bro(a)ňa(o)
Takze zalusk si este nerob, manzel si chysta brokovnicu :)
a strieľam vela a rad
Nevím, jestli mi to uvěří, ale občas po mně chtějí občanku a před 4 lety mě zastavili policajti, že nemám na kole helmu :D
Asi pred polrokom som kupovala vino v obchode a tiez chceli OP a to mam uz vyssie spomenutych 30 :)
Když o tom tak přemejšlim, jednu takovou jsem si vzal
Moja posledna stolova hra bola Carcassone asi pred....no pred porodom :)
Jsem tak u některých lidí - s menší inteligencí - odsuzován...
Na druhou stranu nemám problém s vymýšlením přezdívky...Benji úplně stačí...Ale když si na to zvyknete, tak Benji zní pro mé uši malebně až elfsky...:)
A na hrách/larpech/atd si říkám jako jedna postava z mých šuplíkových povídek...
Opretis...
Pro své sourozence jsem také vymyslel pár nicků z mých dílek...
Takže až uvidíte někde slovo ARTOK tak je to můj milovaný bratr..
Som Filip, zaujíma ma história(predovšetkým antika a starovek v Európe), knihy(čítať aj písať), milujem angličtinu a nenávidím nemčinu. Všetci hovoria, že mám talent na rozprávanie, ale moje knihy o tom zrejme niekto zabudol informovať(ešteže sú písané ručne, inak by som už musel kamarátom posielať, lebo si ich chcú prečítať). Mám 18 rokov, som na gymnáziu,učenie je celkom v pohode, ďakujem za opýtanie.
A k prezývke, zrejme tu niektorí čítali Silmarillion, čiže vedia, že Anglachel bol meč vykovaný z meteoritu. Používal som ju na online hrách(hlavne Divoké kmene, a keďže sa tam nemôže meno opakovať, som akýkoľvek Anglachel bez prídavných znakov, čo ste kedy na slovenských alebo českých DK stretli). Toť vše, čo ma napadlo :D
Jinak mě to evokovalo ženskou verzi od Jarl coby náčelník...