GRRM ještě ani neaktualizoval postup na svých webovkách. Furt tam má jako velkou slávu, že dopsal Tanec...
njn to je pochopitelný, přeci jen se Tanec stále solidně prodává... ;) jinak já doufám, že trochu píše a to, že nikde nepíše, že píše neznamená, že nepíše, protože jestli nepíše, tak se vsadim, že mu za chvíli sem tam někdo napíše s tim, že mu píše, aby zjistil proč furt nepíše... (P.S. podle mě zas za čas dá info, že napsal např.dalších 500 stran - než aby informoval o "každé" stránce) ;)
Ještě je možnost, že za ty roky nedopsal jen Tanec, ale i ostatní díly a teď nám všem vytře zrak, vydá je během dvou let a stane se z něj BŮH....
Tomu říkám optimismus. :-)
Jiný spisovatel prý napsal, že oznamuje až hotovou knihu. Že je lepší čtenáře překvapit než slibovat a pak nesplnit. Tak si představme, že GRRM za pár let oznámí, že má hotovou knížku... další Wild cards nebo GoT ve slepeckém písmu. :-)
Ještě je možnost, že za ty roky nedopsal jen Tanec, ale i ostatní díly a teď nám všem vytře zrak, vydá je během dvou let a stane se z něj BŮH....
Mnohotvářný bůh, možná... ;-)
Ale on píše, že píše... The World of Ice and Fire. :D Taky slíbil, že do WorldConu bude mít napsané She-Wolves of Winterfell (teď si nejsem jistá, jestli myslel do toho letošního :D). Tajně doufám, že si chtěl po Tanci od Písně na rok odpočinout (což chápu), a teď to zas nakopne...
Spíš už má dávno dopsáno, točí se u stolu na židli, prsty mele mlýnek a říká si: "Kam se teďkon podívám? Na Nové Guinei prý mají nějaký skvělý con. A taky bych měl zkusit ta pečená morčata v Chile... No, a předtím třeba oznámím, že mám dalších tři sta stran... Nebo až potom? Hmmm.... Pak to trochu "předělám" a vydat bych mohl třeba na podzim 2015... A předtím oznámím osmý díl... Nebo až potom? Stejně jich mám sedm, ale trošinku ty čtenáře napnu...." :D
Spíš už má dávno dopsáno, točí se u stolu na židli, prsty mele mlýnek a říká si: "Kam se teďkon podívám? Na Nové Guinei prý mají nějaký skvělý con. A taky bych měl zkusit ta pečená morčata v Chile... No, a předtím třeba oznámím, že mám dalších tři sta stran... Nebo až potom? Hmmm.... Pak to trochu "předělám" a vydat bych mohl třeba na podzim 2015... A předtím oznámím osmý díl... Nebo až potom? Stejně jich mám sedm, ale trošinku ty čtenáře napnu...." :D
Komentáře
;)
jinak já doufám, že trochu píše a to, že nikde nepíše, že píše neznamená, že nepíše, protože jestli nepíše, tak se vsadim, že mu za chvíli sem tam někdo napíše s tim, že mu píše, aby zjistil proč furt nepíše...
(P.S. podle mě zas za čas dá info, že napsal např.dalších 500 stran - než aby informoval o "každé" stránce)
;)
Jiný spisovatel prý napsal, že oznamuje až hotovou knihu. Že je lepší čtenáře překvapit než slibovat a pak nesplnit. Tak si představme, že GRRM za pár let oznámí, že má hotovou knížku... další Wild cards nebo GoT ve slepeckém písmu. :-)
Ale on píše, že píše... The World of Ice and Fire. :D Taky slíbil, že do WorldConu bude mít napsané She-Wolves of Winterfell (teď si nejsem jistá, jestli myslel do toho letošního :D).
Tajně doufám, že si chtěl po Tanci od Písně na rok odpočinout (což chápu), a teď to zas nakopne...