Co zrovna čtete?

1394042444547

Komentáře

• Tyna napsal(a):

Everett Young: To myslíš vážně? Po tom, jak jsem se tu vyznala, že celé rodině usiluji o život kvůli majetku jsem myslela, že padneš k nohám mně .-))))

Hm, to mi připomíná že já i maminka máme uzavřené životní pojištění tak jsme žertovaly, že si sednem do jednoho auta a zabijem se společně, aby měla ségra na barák. Ta nám ale vynadala! Takže Tyno, peníze nejsou všechno... :-D
  • Hm, to mi připomíná že já i maminka máme uzavřené životní pojištění tak jsme žertovaly, že si sednem do jednoho auta a zabijem se společně, aby měla ségra na barák. Ta nám ale vynadala! Takže Tyno, peníze nejsou všechno... :-D
    Když on mnou pohrdnul, protože nejsem dost mrcha... .-)

Ale chápu jak to myslíš a omezím své hloupé řeči.
  • Když on mnou pohrdnul, protože nejsem dost mrcha... .-)
    Tyna: Ono to ale není vůbec vtipný :( Můžu ti z vlastní zkušenosti říct že je to docela závažnej problém... Já chápu že je to špatně a plně si to uvědomuji, jen říkám že prostě nějaká část mojí osobnosti vždycky začne strašně blbnout (jo pěkně mě to štve). Nemám nic proti normálním holkám a vycházím s nimi naprosto v pohodě, jen mě prostě z naprosto mnou nepochopitelného důvodu nepřitahují. Nevím proč...
  • Everett Young: To proto, že třeba nevidíš do hloubky. Ty si myslíš, že jsem hodná holka, ale ve skutečnosti... :-)
  • Tyna napsal(a):

Ale chápu jak to myslíš a omezím své hloupé řeči.

Já proti černému humoru nic nemám. :-) Stejně vím že je máš všechny určitě moc ráda. :-)
  • Everett Young: To proto, že třeba nevidíš do hloubky. Ty si myslíš, že jsem hodná holka, ale ve skutečnosti... :-)
    To začíná být velice zajímavé... ;-)
  • Tak si myslím že kdyby nám někdo koukal do snů, tak by občas dost čučel. :-)
  • Everett Young napsal(a):

Nemám nic proti normálním holkám a vycházím s nimi naprosto v pohodě, jen mě prostě z naprosto mnou nepochopitelného důvodu nepřitahují. Nevím proč...

ak to nie je tajné, koľko máš rokov?
  • Tyna: Ono to ale není vůbec vtipný :( Můžu ti z vlastní zkušenosti říct že je to docela závažnej problém... Já chápu že je to špatně a plně si to uvědomuji, jen říkám že prostě nějaká část mojí osobnosti vždycky začne strašně blbnout (jo pěkně mě to štve).
    Hele zrovna jsem zahlídl v tv Sex ve městě a byl tam jeden týpek tuším jménem Steve a měl na chlup stejnej problém jako ty...Zároveň má myslím jedno varle...Nemůže to být tím? :D
  • Hele zrovna jsem zahlídl v tv Sex ve městě a byl tam jeden týpek tuším jménem Steve a měl na chlup stejnej problém jako ty...Zároveň má myslím jedno varle...Nemůže to být tím? :D
    Ten seriál jsem měla ráda a Steve byl celých deset nebo kolik sérií zamilovaný do Mirandy... :-)
  • A měl jedno varle nebo ne?
  • To byl ten barman? :-P
  • Myslím že jo
  • A měl jedno varle nebo ne?
    Nejdřív ne, potom dostal rakovinu a museli mu ho odebrat.
  • Steve byl barman a měl jedno varle, ale mrchy měl rád Skipper (normální počet varlat:-) ) - jestli jde o včerejší díl:-)
  • Aha...tak to byl Skipper...já si to poplet
    Tak E. Youngu v počtu varlat to nebude. Chybná dedukce...
  • Chmur napsal(a):

Aha...tak to byl Skipper...já si to poplet
    Tak E. Youngu v počtu varlat to nebude. Chybná dedukce...

Trochu nevím jestli to má Everetta vyděsit nebo uklidnit. :-D
  • .Zároveň má myslím jedno varle...Nemůže to být tím? :D
    Počkej, podívám se... :-D
  • Zpátky k topiči.
    Co tak obvykle čtete, kromě fantasy a scifi?
  • Teď čtu Na Větrné hůrce. Je neuvěřitelné, jak ponurost Anglických vřesovišť odráží divokost Heatcliffovy povahy :D.
  • Och Větrná hůrka je moje srdcovka - psychothriler :-) Doporučuji všem a především - NENÍ to červená knihovna, aby bylo jasno :-) Červená knihovna je Sandokan, Čachtická paní a podobné. Toto rozhodně ne.
  • Čtu Pod toskánským sluncem... sdílím až vášnivou lásku Frances k Itálii a renovace ruiny v Toskánsku je nejspíš úžasný hobby :D
  • Mám rozečteno pár kousků. Z nefantasy Faynmana, Růženka je z příbuzenstva a Frankensteina - ale ten mi vydrží ještě dlouho, protože něco tak naivně trapně pitomého se jen tak nevidí! Přečetl někdo z vás Frankensteina? (Mary Shelley )
  • V poslední době se orientuju na ruskou literaturu, momentálně mám rozečtený Zločin a trest. Pro zábavu čtu Miloše Urbana, je to trošku úchyl, ale baví mě:-) A Murakamiho, jak jsem na něj mohla zapomenout:-)
  • Já čtu obvykle něco odborného. V poslední době hlavně o rybářství. Jinak moc nečtu. Rád bych četl kvalitní fantasy, ale zdá se mi, že ji je fakt málo (za to můžou autoři, kteří mě rozmlsali) a do průměru se mi nechce. Takže v poslední době je to je Martin (Tanec) a Erikson. Taky se chystám na třetí díl Prince ničeho, i když recenze nejsou zrovna příznivé. Škoda. První díl byl parádní.
  • Nick Kent: Těžkej nářez. Musel jsem si to sehnat znovu, když moji původní jsem půjčil a již nedostal. :-) Ten chlápek píše o muzice a o lidech, kteří jsou muzikou posedlí a zasvětili jí svůj život, tak nelítostně, že ji musíte milovat. Hudba je život a vášeň a prokletí a láska a to, co žene tenhle nesnesitelný svět kupředu a drží lidi nad hladinou a někdy je strhává pod ni.
  • Já nedávno po letech dočetla Robinsona Crusoa. Z té naivity mi bylo až nevolno, ale na konci jsem se skoro rozbrečela. Naštěstí to byla krátká knížka, takže jsem ji sfoukla skoro najednou.
  • Mimo fantastiku ty detektivky, ještě tu mám i nerozečtenou jednu Cromwellovou, zajímavým kouskem je i Klub Piraň z prostřdí F1.
  • Rozečetla jsem od Martina Nečekané variace. Některé povídky jsou jako z kategorie "stará chůva vypráví" :)
  • Everett Young napsal(a):

Everett Young: To proto, že třeba nevidíš do hloubky. Ty si myslíš, že jsem hodná holka, ale ve skutečnosti... :-)
    To začíná být velice zajímavé... ;-)
    Pridavam sa EY
    PS: asi by sme si važne dokazali dobre pohovoriť...
    Inač okrem fantasy čitam.. no... Bibliu. Nie to je tiež tak trocha fantasy(nechcem nikoho uraziť ale veď podobenstva su vlastne fantasy pribehy)
    Okrem toho čitam encyklopedie a tak.. to ma vždy mbavilo.. si spominam ako som keď som bol maly a chybal som v škole pre chorobu ležal v obloŽeni encyklopéd... Keď to všeci rovestnici ležali pred telkou :D no a zostalo mi to.. čiže vzdelavacia literatúra

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi