A Martin řekl...

124

Komentáře

• hmm, update? tak moh bych no...někdy, třeba o víkendu, když bude volná chvíle...na takový podružný novinky je času dost :)))

• jj. už dosť, že zdržuje pri písaní Majstra, nie aby ešte zdržovala pri hackovani Aleka :-)

• "My little Sansa is a fantastic character to write. Her beauty, her purity, her dignity, the sheer perfection of her personality - it all gives me goosebumps. What are we mortals compared to her? There were times I intended to give up the series, but then I thought of Sansa, and it made me strong. It made me go on. Making up her story has been one of the most pleasant experiences I´ve ever had, no doubt. Who could possibly not love her? Every time I write down her name there´s a feeling of absolute ecstasy rising up my body. Sansa, Sansa, Sansa. Five letters of paradise, a synonym of sweetness! She´s breathtaking! Absolutely breathtaking."

(SSM, 27. 2. 2007)

A pak, že ho prý zdržuje. :o :P

• Jak to myslí - "moje" malá Sansa? :evil:

Není přece jenom jeho. :!:

JE NAŠE! :x (A tak trochu i moje - kdo ji sumáří? - JÁ ( :!: )). :P

Jinak s jeho myšlenkami v podstatě souhlasím. :)

• Sansa není naše. My jsme její! :!: 8)

Je držitelkou tzv. imperium sansae, tedy svrchované alaynistické moci.

Jinak ale též musím před GRRM smeknout. Řekl to opravdu moc hezky a dojemně. A skrznaskrz pravdivě. Také bych chtěl umět vyjadřovat své city s takovou upřímností, s takovým srdcem na dlani. :)

• K uzoufání líbezná! 8)

Také jsem to řekl moc hezky. :wink:

• To bylo spíš ze slabšího soudku. :wink:

• Nicméně souhlasíš s tím, že dívky v Sansině věku by se mohly cítit okouzleně? :wink:

• Krásné dívky takové věci obvykle slýchají dennodenně, takže je to těžko nějak překvapí. Natožpak okouzlí. :wink:

• Léto wrote:
    Také bych chtěl umět vyjadřovat své city s takovou upřímností, s takovým srdcem na dlani. :)

nepochybne. a nepochybne to dokážeš. možno ani sam Maestro to nedokáže. :wink:

kto ale dokáže, kto to písal? :roll:

• Když se lady Lysa pokusila zavraždit Sansu, přikázala Marillionovi, aby u toho hrál písničku "Pěkná falešnice." :o :idea: A pak sama špatně dopadla! Takže pozor, pozor na podobná slova o falešnosti! :wink:

Takže vy si myslíte, že blafuju, jo? Že to GRRM nikdy neřekl?

Co se dá dělat. Zkusil jsem poprosit BWB, zdali by mi neposlali zvukový záznam z toho Conu... a oni, světe div se, vyhověli! Takže tady to máte v přímém přenosu, vy pochybovači:

http://leto.kvalitne.cz/grrm.mp3

• Takhle mluvili roboti ve filmech před 50 lety.

• chceš povedať, že Leto je robot z minulosti, ktorý prišiel zachrániť budúcnosť? :-)

musím povedať, že po fotkách Heavyho a Aleka je toto ďalší input mojej obrazotvornosti, aby som vedel kto/čo sa skrýva za písmenami... :-)

a nie, myslím, že si ma nepresvedčil :-)

• Tak to nemá chybu! Úplně mi to vzalo dech.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neuvažuješ o dabingu? :?:

• hlavne dúfam, že neouvažuje o zvukárčine :-) tam by to chcelo ešte doladiť :-)

• GRRM je ročník 1948, takže je pravděpodobné, že tyhle filmy o robotech v dětství sledoval. A dost možná byly tímto způsobem nevratně poškozeny jeho verbální schopnosti. :o :P

• Je zajímavý, že z Chotěboře ho mám v paměti zcela jinak, než jak ho vídám teď, a to včetně hlasu. Asi jsem si to (ho) časem přibarvil.

• Quote:
    musím povedať, že po fotkách Heavyho a Aleka

Proboha, já jsem se někde ukazoval? i když pamatuju, že kdysi jsme si tu něco posílali, dodnes si pamatuju Léto s kovbojem. Zvukově je to ještě lepší. :D Ale heada si nepamatuju teda vůbec, asi se styděl ;)
  • Sarven má nepochybně na mysli naši divadelní etudu "Zátiší pro dva s lopatou", zveřejněnou v Galerii. :twisted:

Copak už si nevzpomínáš, jak dlouho jsme to nacvičovali? :lol:

• Jo todle...hned mě rozbolela záda, jak jsem si na to vzpomněl. :-)

• heavy_head wrote:
    Sarven má nepochybně na mysli naši divadelní etudu "Zátiší pro dva s lopatou", zveřejněnou v Galerii. :twisted:

Copak už si nevzpomínáš, jak dlouho jsme to nacvičovali? :lol:

presne tú foto mám na mysli... žeby mystifikácia?

• Nebo halucinace?

Kdo se tam kolem toho tehdy ještě motal, už si nevzpomínám... :wink:

Lopata ještě drnčí po tom strašlivém úderu. :twisted:

• Mystifikace? :o

Ne, ne, soudím, že k něčemu tak hanebnému by se tady na fóru nikdo nesnížil. :)

• Tak GRRM se nám, náležitě unaven, vrátil z "pyrenejského tripu". Čeká ho teď spousta práce. Otázkou je, zdali se mu podaří dokončit Tanec do konce prázdnin. Já bych to viděl nadějně, teď, když z něj spadl balvan zvaný "červnová deadline", už mu psaní zřejmě půjde snadněji a lehčeji. 8)

Doporučil bych pozorné sledování stránek icefire.d20.cz. V průběhu dnešního večera by se tam mělo objevit Překvapení. :o :wink:

• Ještě pár kapitol a už budu znát Tanec celý, ještě než vyjde! :wink:

Konečně došlo ke kýženému prosaku. :o

• heavy_head wrote:
    Konečně došlo ke kýženému prosaku.

Ano, ano, postavili stanici metra na Proseku. 8)

Nicméně nejedná se o nic nelegálního, na Amazonu to oficiálně zveřejnili jako upoutávku na Tanec. Můžeme tedy směle prohlásit, že piráti, pašeráci a pokoutní scanovači na celé čáře zklamali! :x :wink:

Flanker.27 wrote:
    Ale...

Lord Ramsay filled his cup with ale. "Reek, I have glad tidings for you." :P

• člověk dneska už nemůže nic říct, aby se náhodou něčeho nedotknul :lol:

• Léto wrote:

Doporučil bych pozorné sledování stránek icefire.d20.cz. V průběhu dnešního večera by se tam mělo objevit Překvapení. :o :wink:

uááááááu. ten návrat z grécka stál za to. Díky!!!!

• Někdo "ale", někdo "uáááááu". Připojím se ke sbírce zajímavých citoslovců a spojek.

AAAARGGGHHHH!!! REEK!

:roll: :wink:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi