Jon Sníh

1293032343548

Komentáře

• Nevada: Já jsem s ním uzavřela tajnou dohodu, že si jeho knížky doopravdy koupím, až si dočtu poslední díl a nebudu mít pocit, že bych všechny ty knížky nejradši rituálně spálila nebo že to byla ztráta času. Nepřispívat do jeho pokladničky je jedinej způsob, jak ho můžu penalizovat za zločiny, kterých se dopouští na svých postavách ;)
  • Tak to já mu zase peníz ráda dopřeju, protože i když je to takový hajzl a tolik zametá s mými oblíbenci, tak mi dopřál spoustu hodin, kdy jsem zapomněla na reálný svět a úplně se sžila s tím jeho fiktivním :)

Ale tak mě napadá, jestli právě Martinova léčba Starkem šokem nemůže za to, že už jsem si v dalších knihách nikoho z nových postav nedokázala tolik oblíbit. Právě spíš naopak - skoro na každou novou postavu po chvíli reaguju podrážděně. A opak Starků - Greyjoye - přímo nenávidím k smrti.
  • Zásadně si knihu kupuji až po přečtení série, jinak knihovna, internet ... takže jestli chce moje peníze tak ať to kouká rychle dopsat....

Starkové přežijí!!! Musí, jsem jejich fanoušek od začátku !!!Za přežití Starku považuji to, že přežije mužský člen rodu schopný mít děti který bude vládnout ze Zimohradu..

Krakatice mě nevadí, teda ne všechny, vadí mě hlavně, když kříží plány mým favoritům...
  • Myslím, že Sansa umře při porodu posledního Starka v Západozemí...
  • Nevada: Inu, s novýma postavama z Hostiny a Tance to mám podobně. Kdyby mě tak Greyjoyovská filizofie jenom iritovala, ale oni mě s výjimkou Theona navíc nudí :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Myslím, že Sansa umře při porodu posledního Starka v Západozemí...

Pak už to není Stark, nese znamení otce ...
  • Arttu d´Charo P... Už jsem o tom psala, ale tak znova... On možná přežije Rickon, možná nakonec bude i sedět na Zimohradě. Jenže je to malý dítě, čili to v Martinově světě bude leda tak něčí loutka - člověka, který ho na Zimohrad dostane. Navíc si na svojí rodinu nebude skoro pamatovat, takže nebude vědět, co to znamená být Stark. Takže happy end by to vlastně taky nebyl.

Kolikokoli: Starka, jo? :) Jak znám Martina, tak Sansa ještě skončí jako luxusní prostituka.
  • Kolikokoli napsal(a):

Arttu: takže kdyby Jon byl Lyanny, tak není Stark? Myslím, že v případě, kdy jde "o všechno" to bude jedno. Pořád bude víc Stark než všichni Boltonové dohromady.

Pokud je Jon Lyanny, tak je pořád Sníh, chudáček malej :D
  • Arttu: takže kdyby Jon byl Lyanny, tak není Stark? Myslím, že v případě, kdy jde "o všechno" to bude jedno. Pořád bude víc Stark než všichni Boltonové dohromady.

svoa00: No, to je možný :D. Třeba odejde na východ a stane se z ní Danyina nejlepší kámoška. A Malíček s Jorahem o nich budou po večerech básnit v hospodě :D.
  • Nemá moc na výběr. Přece Robb chtěl, aby Zimohrad připadl Jonovi. Proč by ze stejného důvodu nemohl být předán potencionálnímu synovi Sansy. OK, nemusí už vládnout jako Stark, může založit novou linii. Třeba Stannister nebo Strey :D.
  • to je fakt...ale pořád bude Targaryen nebo v lepším případě si může říkat Targaryen-Stark. Tak jako tak, mužská linie je přerušena, otcovské geny nepředány, rod vymřel po meči a tohle je jen roubování. Robb byl taky Stark a ne Tully. Prostě v tomhle případě se dcery tak moc neberou. Možná, kdyby si vzal Sansu nebo tu mladší, tak by se dalo přimhouřit oko... Stark po matce a Starková dcera .. to by rod mohlo zachránit

Proč Starý Tully tolik naléhal na svého bratra aby se oženil - aby měl rod víc mužských dědiců.
  • Kolikokoli napsal(a):

... Strey :D.

Pokusím se předstírat, že jsem nepochopila....

To je hrozný!!! xD
  • Ked sme už pri Starkoch, myslíte že je pravdepodobná teória že Jeyne porodila ? že tá Jeyne predstavená Lannisterom bola falošné ( nezhody v opisoch Jayne od Cat a Jaimeho)
    ak by porodila syna bol by to Stark. Ale silno pochybujem že to tak bude :D
  • svoa00 napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Arttu: takže kdyby Jon byl Lyanny, tak není Stark? Myslím, že v případě, kdy jde "o všechno" to bude jedno. Pořád bude víc Stark než všichni Boltonové dohromady.

Pokud je Jon Lyanny, tak je pořád Sníh, chudáček malej :D

Už není Sníh, Robb ho v dekretu legitimizoval jako svého dědice a právoplatného Starka (to si ovšem myslel že mají společného otce, ne že je z jeho tety, pak by ho nejspíš učinil taky svým dědicem ale ne Starkem)

Na Severu to možná neví, ale v Říčních krajích musí být někteří lordi zasvěcený, že je legitimizovaný
  • Arttu d´Charo P... : To spojení tu už někdo navrhoval. S Aryou by do toho asi ani tak nešel, se Sansou už by si to asi uměl představit spíš :) Pořád ale věřím hlavně v Rickona, Martin má důvod, proč tu postavu napsal... takhle nás trolovat by si snad ani on nedovolil.
  • No, tak Sansa bude mít holčičku. Jayne se narodí kluk a spolu budou vládnout severu :D
    MU: Boltark, Mandark, Stargaryen, Staratheon, Starjoy... jen si vyber :D. Walder a Walda - králové severu :D.
  • Arttu d´Charo P... : V tom dopise Robb IMHO píše něco jiného, takhle přímočaře Martin nepracuje

Mrcel17: Zbožné přání laskavého čtenáře, který si přeje, aby Robb všechno obětoval aspoň z tohohle důvodu. Navíc by to bylo klišé, které by Martin nepoužil.
  • Byl by to Stark a byl by to dědic. Bylo by zajímavé kdyby 5 letý Ricckon byl regentem 1 letého Robba II Starka :D:D Bryden by mohl být Regent a Seveřané by je zatím vychovali :) Rickon a maléj Robb by stačili na záchranu rodu ale v Písni žádné armády nepovedou :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

... Strey :D.

Pokusím se předstírat, že jsem nepochopila....

To je hrozný!!! xD
    Je. Děsná kombinace, stejně jako Starjoy.

A jen doufám, že už si Martin pohrál dost a nedostane nápad, že Sansu nakonec provdá za Bastarda. To by pak už opravdu neměl jezdit do Evropy.
  • Kolikokoli: Paráda! Boltark! Hmmm... Ještě Ti tam chybí Crast(st)ark, abychom měli nějaké ty svazky s lidem zpoza Zdi... :D
  • MU: No jasně! Úplně bych zapomněla na toho fakana od Fialky! To je dobrý ženich pro dceru od Sansy :D.
  • Arttu: Sansa + Jon? To snad nééé :D.
  • Jako Sansa+Jon = holčička
    Robb + Jayne = chlapeček

plnokrevný Stark + Starková po dědečkovi a po pratetičce ??? hmmm to mě spíš připomíná středověké sňatky. Ještě spříznění s Targy :))
  • Jako Sansa+Jon = holčička

že by Jon so Sansou išli po vzore dvojčiat Lannisterovských :O :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Arttu: Sansa + Jon? To snad nééé :D.

Proč ne, ve středověku běžná záležitost. Tywin a jeho žena byli taky bratranec a sestřenice :)) a i v dnešním právním systému je povolen svazek bratrance a sestřenice ....

a Starkové jsou spřízněni už s každým rodem na severu ale s Targy ne, tak by to mohlo být osvěžení genomu :)

A Riccon by pro jistotu měl ještě náhradnické potomky a by už k vymření rodu nedošlo .))
  • A Riccon by pro jistotu měl ještě náhradnické potomky a by už k vymření rodu nedošlo .))

Pokud Rickon nepropadne divokému kouzlu Fialčina syna...
  • Nevada napsal(a):

A Riccon by pro jistotu měl ještě náhradnické potomky a by už k vymření rodu nedošlo .))

no fuj, vezme si Sakgosanku :) a bude žít jako hlava rodu na Zimohradě nebo možná půjde do malé rady :)
  • Nevada napsal(a):

ROFL :D
  • nebo bude Strážce Severu, titul Strážce Severu není na titul Pán Zimohradu vázán ... někde už Riccona upíchnou :) možná vytvoří za zdí "osmé království" a bude Lord z Pěsti, Tvrdodomova či tak něco Stark z Tvrdodomova :D:D
  • "Ano, vím, že jsem poslední přeživší z rodu Starků, jsem pohledný a mladý a zdravý a mohl bych mít mnoho synů a dcer a znovu vrátit Sever Starkům. Když on je ale Obludka tak strašně neodolatelný, když tančí v sestřiných starých šatech!" :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi