Jak znám Martina tak z Sansy ještě udělá luxusní prostitutku.
Měl bych k tomu krásný komentář ale to by mě pak lordové Heavy_Head a jemu podobní vyhledali v reálném světě s jasným úmyslem mě usmrtit.
JON A SANSA??? Nikdy. Jon je trošku přihlopuplej ale takovej vůl to zase není. To by se šel brzo oběsit...
JON A ARYA??? Rozhodně ne. Díky tomu co k ní cítí by nebyl něčeho takového schopen.
Everett: Ten komentar do spravy.... A inak suhlasim Aryi by to neurobil Sansa ho nenavidi... A pri tých vašich rododoch ste zabudli na dôležitu vetvu Startell... A aj tak si myslim Že ôsme kraľovstvo za zdi nejak vznikne... ale neviem ako
A na tos přišel jak? Z toho, že ho díky výchově své matky nepovažovala za plnohodnotného sourozence a tudíž se k němu nechovala vřele jako ostatní, ale jen odměřeně slušně? Z toho, že i jí (ano, díky okolnostem, ale tak už to zpravidla bývá) začalo v Hostině docházet, že na jednom rozdílném rodiči zas až tak nezáleží, protože je to pořád její bratr, jediný, který jí zbyl? (Vlastně teď už možná taky ne... :D) Z ničeho nelze odvodit, že by Sansa Jona nenáviděla, prostě ho jen nepovažovala za plnohodnotného sourozence, ale vždycky se k němu chovala slušně!
Z ničeho nelze odvodit, že by Sansa Jona nenáviděla, prostě ho jen nepovažovala za plnohodnotného sourozence, ale vždycky se k němu chovala slušně!
Keby som mal milovať každeho ku komu sa chovam chladne ale slušne takmilujem cely svet
Hmmmm, a naopak- kdybych měla nenávidět každého, komu neskáču kolem krku tak nenávidím dobrou polovinu lidí, co znám lépe a skoro každého, koho potkávám náhodně. Tohle Ti nepřijde trochu přehnané?! :-?
Teď ještě začínejte s tím, že Sansa je hnusná, protože Jonovi neskákala kolem krku, ale držela si odstup. A samozřejmě za to může ta hrozná Catelyn. Mám pro vás novinku - není ničí povinnost mít někoho rád, natožpak nevlastního bratra. Natožpak když máte kupu vlastních sourozenců a kamarádku.
Gardien: To doufám nemyslíš vážně, přát někomu něco takovýho jenom proto, že na Aryu "byla ošklivá".
A ak myslim? Viem ake to môže byť....
To ví dobře každý, kdo na střední škole nebyl hvězda třídy, přesto jsem Jeyne nepřála, aby skončila nejdřív někde v Malíčkově bordelu (o to je ta představa horší, že Jeyne byla podobná dámička jako Sansa) a následně vdaná za největší zrůdu v sáze. Nenávist k fiktivním postavám je holt pro některý lidi hobby.
Tyna, daj im desat rokov :) Mne je tych, co sikanovali deti v skole, uprimne luto. Aj ked som do toho bola zatiahnuta, tak im neprajem nic zle, ked vidim, ako si dokazali do..t zivot aj sami.
Apropo radsej nezelat nic zle, ale pomahat druhym, ak mozem, karma sa podakuje :). Svokrovci prave dostali od nejakych vzdialenych ludi zadarmo auto (starsie ale ako nove :)) a nik im to nechce uverit, lebo to sa v tejto dobe nenosi :)
Jinak, i v běžných rodinách je normální, že někteří sourozenci si jsou bližší, než jiní. A "nenávist" mezi sestrami odlišných zájmů je ta nejpřirozenější věc na světě. Pokud si dobře vzpomínám, tak když se Fialka Jonovi představila, vzpomněl si Jon, jak mu Sansa říkala, že když se mu dáma představí, měl by jí složit kompliment, tak jí pochválil jméno. Takže Sansina "nenávist" spočívala v tom, že zdůrazňovala, že je Jon nevlastní bratr, což je a) pravda, b) to slýchávala od své matky. (hm... právě mě napadla alternativní teorie Jonova původu. Co když se Ned tajně oženil, než to stačil říct otci, jeho i Brandona zabili, Ned podědil Catelyn, oženil se sní, aby zachránil Sever, s tím, že to nějak vyřeší později, pak by jeho skutečná tajná žena zemřela při porodu, takže by podle práva Jon byl jediný legitimní a všech pět starčat bastardi... no nic :-), jinak se s ním Sansa normálně bavila.
Ostatně ve chvíli úzkosti myslela Arya i na Sansu a když si Sansa představovala svou rodinu s Willasem, viděla tam kromě synů (bratříčků) i rozcuchanou holčičku podobnou Arye. Navíc vzpomínala na Jona na zdi, s tím, že je to její jediný bratr, a oba jsou teď bastardi. A Jeyne žádnou POV, kde by nám mohla prozradit, že skutečnost, že se coby malá holčička posmívala mladší kamarádce své sestry, z ní nedělá monstrum, neměla.
edit. Toho si nevšímej, jen odkaz na jinou diskuzi, kde jsem zaujímala jistý názor, který jsi právě ukázal v praxi. Teda úplně v praxi doufám, ne. Dexter je seriál.
Hildegarda: Šikana je určitě hrozná věc, ale Aryu nikdo ani nešikanoval. Prostě se s ní dvě holčičky-panenky nekamarádily. To je úplně normální, zvláště v takovém věku. Kdyby k sobě měla Arya nějakou kamarádku-dračici, ani by nám to nepřišlo.
Tyno, v dnesnej dobe sa oznacenie konska tvar povazuje za lahsiu formu sikany :) ale mas pravdu, len som chcela uviest, ze ani pri dilnejsich formach by som nedokazala nenavidiet, skor lutovat.
A mne sa to s tou konskou tvarou prave pčilo lebo v niektorych knihach su elfovia označovaný že mali jemnejšie rysi a pretiahnute akoby konske tváre... A mimochodom kto vravi Že tu malu nenavidim? Ramsay je vramci všetkeho dobra partia čo sa moci tyka a lepšia než v aku mohla dufať
... Ramsay je vramci všetkeho dobra partia čo sa moci tyka a lepšia než v aku mohla dufať
To by jí určitě uklidnilo... ;) "Sice jsem si vzala krutého, sadistického úchyla, ale je to lepší partie, než v jako jsem kdy mohla doufat, takže je všechno v pořádku... Cože? Že není?! Jak to myslíte?! Ty jeho roztomilé postelové triky nejsou běžnou součástí harmonického manželství?! ..."
... Ramsay je vramci všetkeho dobra partia čo sa moci tyka a lepšia než v aku mohla dufať
To by jí určitě uklidnilo... ;) "Sice jsem si vzala krutého, sadistického úchyla, ale je to lepší partie, než v jako jsem kdy mohla doufat, takže je všechno v pořádku... Cože? Že není?! Jak to myslíte?! Ty jeho roztomilé postelové triky nejsou běžnou součástí harmonického manželství?! ..."
A tak možno od detstva tužila len potom.. a furt som rad že dostal ju a nie Aryu...
I Sansa by raději pracovala u Malíčka, než aby na sebe nechala šáhnout Ramsayho...
Nemyslím si, že by tam Jeyne přímo "pracovala". Riziko, že jim "Arya" otěhotní by bylo příliš velké. A těhotenství zanechá na dívčí postavě své následky, i Tyrion poznal, že Lemore rodila. A myslím, že kdyby komorné vytrousili, že lady Arya je po porodu, tak by ani ti lordové, kteří předstírají, že věří, že je skutečně Starková, museli připustit, že jim někdo věší bulíky na nos. A kdyby potratila, mohla zůstat neplodná (viz chudák Lysa) a já myslím, že lord Bolton na "starkovské" vnouče nutně potřebuje. Navíc ve středověku byla těhotná žena jednou nohou v hrobě a přijít i o druhou Aryu je teda nepováženou :-) Pokud byla ukrytá v bordelu, asi ji tam něco učili, jak to zmiňují, ale nemyslím si, že tam přímo makala coby pracovnice na plný úvazek.
Ty jeho roztomilé postelové triky nejsou běžnou součástí harmonického manželství?! ..."
A tak u někoho možná jo, ale chce to, aby s trojkou souhlasilo víc než jedna strana, ideálně všechny :-) A taky je dobré, když jsou u toho všichni alespoň zletilí, lépe tak 30+
Třeba ji neplánovali použít jako "Aryu". Však někde v Theonově kapitole se psalo, že už "to" umí od Malíčka (je to tam 2x a u první zmínky to může vypadat, že ji jen zaučovali, ale u té druhé... no nevím).
Mohl jí dát pít m.č. hned od začátku. Tak jako ho pila Margaery (i když u ní si myslím, že je pořád neposkvrněná a ten čajíček měla pro někoho jiného/na něco jiného) a další. Prostě antikoncepce, ne vyvolání potratu.
Komentáře
JON A SANSA???
Nikdy. Jon je trošku přihlopuplej ale takovej vůl to zase není. To by se šel brzo oběsit...
JON A ARYA???
Rozhodně ne. Díky tomu co k ní cítí by nebyl něčeho takového schopen.
A inak suhlasim Aryi by to neurobil Sansa ho nenavidi... A pri tých vašich rododoch ste zabudli na dôležitu vetvu Startell...
A aj tak si myslim Že ôsme kraľovstvo za zdi nejak vznikne... ale neviem ako
Mne je tych, co sikanovali deti v skole, uprimne luto. Aj ked som do toho bola zatiahnuta, tak im neprajem nic zle, ked vidim, ako si dokazali do..t zivot aj sami.
Apropo radsej nezelat nic zle, ale pomahat druhym, ak mozem, karma sa podakuje :). Svokrovci prave dostali od nejakych vzdialenych ludi zadarmo auto (starsie ale ako nove :)) a nik im to nechce uverit, lebo to sa v tejto dobe nenosi :)
Ostatně ve chvíli úzkosti myslela Arya i na Sansu a když si Sansa představovala svou rodinu s Willasem, viděla tam kromě synů (bratříčků) i rozcuchanou holčičku podobnou Arye. Navíc vzpomínala na Jona na zdi, s tím, že je to její jediný bratr, a oba jsou teď bastardi. A Jeyne žádnou POV, kde by nám mohla prozradit, že skutečnost, že se coby malá holčička posmívala mladší kamarádce své sestry, z ní nedělá monstrum, neměla.
edit. Toho si nevšímej, jen odkaz na jinou diskuzi, kde jsem zaujímala jistý názor, který jsi právě ukázal v praxi. Teda úplně v praxi doufám, ne. Dexter je seriál.
A mimochodom kto vravi Že tu malu nenavidim? Ramsay je vramci všetkeho dobra partia čo sa moci tyka a lepšia než v aku mohla dufať
"Sice jsem si vzala krutého, sadistického úchyla, ale je to lepší partie, než v jako jsem kdy mohla doufat, takže je všechno v pořádku... Cože? Že není?! Jak to myslíte?! Ty jeho roztomilé postelové triky nejsou běžnou součástí harmonického manželství?! ..."