njn, mělo mě napadnout, že cokoliv, co se nějak týká jisté nejmenované slečny pro vás bude příliš snadné... :roll: nastane-li nějaké příště, jsem alespoň poučena... :wink:
Hezky to okomentuj slovy: "Léto byl lepší, a proto tento citát zaslouženě uhádl." :twisted:
Mimochodem, to nebyla žádná fialová, to byla LILA! A to je velký rozdíl. :)
Další citát:
"Dvě oči, to je až příliš mnoho. Stačí jediný tvůj výkřik, vydloubnu ti jedno a přiměju tě sežrat ho a pak ti jeden po druhém vyškubu ty tvoje hnusné zuby."
Byla to jeden pozoruhodný člověk (?) s velmi vybranou mluvou, snad nejvybranější v celé Písni.
Později se s ním Brienne setkala ještě raz. 8)
Dany se málokdy ohlížela. Vlastně skoro vůbec. A dobře dělala. Kdyby se ohlédla, asi by se jí moc nelíbilo, co za sebou zanechává (byť většinou v dobrém úmyslu) :P
Komentáře
Cressen mě napadl taky, ale nějaký vnitřní hlas mě varoval, ať tento tip nepublikuji.
Co třeba Melisandra? :twisted:
To může být zase skoro kdokoliv.
Dáváte to těžké. :twisted:
V citátu je slovo, které mluvčího naprosto necharakterizovalo. :lol:
necharakterizovalo? Tywin? :wink:
Malíček? :roll:
Duchaplnost sluší dámě. Občas hrozilo, že se lord Tywin usměje.
Standing ovation. 8)
Tomu se říká produktivita. 8) :)
Mám dojem, že se to odborně označuje jako tzv. "plodné dny". :wink: 8)
Cituj kohosi, lady Dandali! :arrow: :idea:
když to byla krásná nápověda :)
chmm... copak já vím, jak odhadnout něco... uhodnutelného, ale ne na první pohled? chjo... uvidíme...
"Jsem přímo ztělesněná laskavost. A vím, co jsou to zlé sny."
Inu ženě napověz, muže kopni 8)
Že by to byl Tyrion? :)
Mám takové tušení, že podobnou větu vyřkl směrem k SANSULÍNĚ... poté, co ji zachránil od nějakého neblahého osudu uchystaného Joffreyem.
Fialová je krásná. :)
byl :)
poté, co ji zachránil od vyřčení neblahé pravdy o způsobu jakým zemřela Catelyn a Robb
To nic není, to jsem taky věděl... :lol:
Léto má pravdu. Já se neúčastnil, zrovna jsem dělal Tyrionovo shrnutí, to by nebylo fér.
njn, mělo mě napadnout, že cokoliv, co se nějak týká jisté nejmenované slečny pro vás bude příliš snadné... :roll: nastane-li nějaké příště, jsem alespoň poučena... :wink:
Pchá, sere Heavy, to by mohl říct každý. :wink:
Hezky to okomentuj slovy: "Léto byl lepší, a proto tento citát zaslouženě uhádl." :twisted:
Mimochodem, to nebyla žádná fialová, to byla LILA! A to je velký rozdíl. :)
Další citát:
"Dvě oči, to je až příliš mnoho. Stačí jediný tvůj výkřik, vydloubnu ti jedno a přiměju tě sežrat ho a pak ti jeden po druhém vyškubu ty tvoje hnusné zuby."
Kdo je tímto amatérským zubařem? :?: :o
A odkud pochází citát z tvého podpisu, že jsem tak smělý? :?:
Zase mě předběhl. :)
A neseděla na křesle Brienne? :?:
Brienne na křesle opravdu seděla! :o Nicméně otázkou zůstává, kdo tuto zrůdnou vyhrůžku vyřknul. :wink:
Lady Dandali má hezký podpis, ale chybí mi v něm zmínka o Sanse nebo o chodidlech (případně o obojím - to by byl tzv. "double bullseye" :o :) )
Nějaký hnusák. :evil:
Bylo to při hledání Sansy nebo předtím?
zrůdné výhružky jdou nějak mimo mě... chudák Brienne.. :|
tím "citátováním" tady jste mi ten podpis připomněli, žel, nepamatuju si přesně situaci, ale kdo to vyřkl ano a můžete směle hádat :wink:
a co by v mém podpisu dělala Sansa? :?
Jaime byl u celé věci osobně přítomen.
Ale pozor, on ten citát nepronesl. :lol:
Pokud se nepletu, Dandalin podpis vyřkla Sansa, když...
No dobře, tak ne. :)
Jeho autorkou je Dany. Myslím, že to bylo v tom snu, kde spatřila draka. Někdy v době, kdy se začínala sžívat s Dothraky. :idea:
Vargo Hoat? Ale ten šišlal, ne? :P
Prozářila ho světlem. :)
Všímáš si, jak svítím? :idea:
:lol:
bol to Koza? Vago Hort?
pak tedy i chudák Jaime :|
ano, Dany :) ale... myslím, že o něco později...
neuveriteľne, ako sa vždy oneskorím. a to som myslel, že keď sme zase bez hraníc tak to pôjde rýchlo : :wink:
Kofa to nefyl. Ten pfefe fiflal. :) :!:
Byla to jeden pozoruhodný člověk (?) s velmi vybranou mluvou, snad nejvybranější v celé Písni.
Později se s ním Brienne setkala ještě raz. 8)
Dany se málokdy ohlížela. Vlastně skoro vůbec. A dobře dělala. Kdyby se ohlédla, asi by se jí moc nelíbilo, co za sebou zanechává (byť většinou v dobrém úmyslu) :P