Ech, s tou vybranou mluvou to byl samozřejmě jen žert. :) Hledaná osoba je nejsprostější, nejvulgárnější, nejnespisovanější, nejvýhružnější a nejvíce sexuálně a násilnicky motivovanou entitou v celé písni. 8) :twisted:
tak to diablo potešilo aj mňa. jedna z mála hier, ktoré som dohral do konca boli D1 a D2 a určite si nenechám újsť príležitosť oprášiť slávu paladínov.
Zezačátku jsem ulétával na barbarech, jejich hrubá síla a poctivá spravedlnost meče bez zbabělých kouzel mi imponovala (Boardhell (91. lvl!), Hegemon, Oberion (hardcore charakter, zatím v plenkách). Pak následoval paladin (Egoist, Arrioch, Blackfyre (sic!)), sorcka (Nephalim, Madouc, Scoudrel), ama (Ceridwen, Heavenlea), asa (Preciousss, Envy_EvilEyes), necro (Old Exkrement, Antichrist) a nakonec i druid (Tregnan MadDog).
Zpočátku jsem hrál jen singleplayer, ale teď už si bez onlinu nedovedu pořádnou hru představit.
A jestlipak taky patříš mezi notorický sběrače předmětů? Kolik Baal runů, co? 5000, 6000 tejdně? Teprve pak jsi Diablo šílenec. :wink: Kamarád to právě kvuli předmětům hraje stále, mě to popravdě stačilo jednou kvuli příběhu. Blizzardi mě potěšili hlavně Starcraftem II.
Naštěstí jde na BattleNetu levelování mnohem rychleji než v singleplyeru. 8)
Ano. Honba za co nejlepšími předměty a skládání runových slov byl jeden z hlavních motorů, které mě u této skvělé hry udržely tak dlouho. Strávil jsem u ní jedny z nejlepších hodin svého života. :wink:
U žádné jiné hry jsem nevydržel tak dlouho.
Vyzbrojen brněním Enigma nebo Arcaines Valor (z kůže balroga) jsem se nezastavil před ničím. :arrow: 8)
A přímo ďábelská návykovost. :twisted:
Zajímavé - například World of Warcraft šel mimo mne. :|
Náhodou, v jaimem je něco ženského (ne, Cersei fakt nemyslím, Léto :-)). Si vemte jak si notoval s Lorasem...jestli oni nebyli o víkendu v Brně, klucííí :)))
ja som začal pri paladinovi a už som pri ňom zostal. nepoznám veľmi názvy, asi Zealot. mal som to postavené na tom multiúdere. žiadne online som neskúsil, vtedy to u mňa nešlo.
tak si to teraz vynahradzujem na Batlenete s W3 :-)
teraz citát: (z tých najľahších): Ty tu svoju česť nosíš ako zbroj, xxxx.
kurna, já věděl, že mi tam ta cersei vlezla odjinud a to jsem ty kapitoly zrovna v minulym tejdnu čet...cersei je prostě jiná a vleze mi všude...a hlavně řekla nedovi něco dost podobného :)
Komentáře
vybraná mluva a násilnické správanie. tam sa mi stretávajú Tywin a Rose Bolton. Aj keď ich mám skôr pod kolónkou ne-mluvka.
a tiež na kill bill (arya) liste :twisted:
Ech, s tou vybranou mluvou to byl samozřejmě jen žert. :) Hledaná osoba je nejsprostější, nejvulgárnější, nejnespisovanější, nejvýhružnější a nejvíce sexuálně a násilnicky motivovanou entitou v celé písni. 8) :twisted:
(a není to exilový rytíř)
Kousač? :evil:
Ten jenom syčel, ne? :roll: :)
rorge?
Ale sprostě. :twisted:
Mně se ti dva nějak pletou. Á, kdopak mě to předběhl? :wink:
inak sere heavy, zdá sa, že si beznádejne pinkáme loptu a herr sommer, nám neprihrá.... :-(
Sarven má pravdu. Byl to slovutný ser Rorge Neporazitelný skvostný rytíř na bílém koni. Pravda, bez nosu. 8)
Je vtipné, že ho Brienne později opět potkala a zase jí nadával.
Někteří lidé na sebe prostě mají štěstí. :D
Asi mu pořád vězí v žaludku ti Španělé. :twisted:
úžasné. tak dnes idem spať s pocitom, že som niečo uhádol. teším sa :-)
dobrú noc
To si piš, že mi vězí v žaludku.
Více než 1000 kg masa, svalstva, šlach a kdovíjakých podpůrných látek. :twisted: To se nedá strávit tak rychle.
Další citát je sarvenův. :wink:
Mějte se dobře, vy všichni lidé dobré vůle! :)
Byl to zajímavý, poetický podvečer! :wink:
Mně dnes udělalo radost oznámení Diabla III.
Konečně se tedy mám na co těšit jak v knižní (Tanec) a filmové (seriál), tak i herní oblasti. 8)
Gute Nacht, Herr Schwerkopf! Gute Nacht, Meister Sarven. 8) :arrow:
tak to diablo potešilo aj mňa. jedna z mála hier, ktoré som dohral do konca boli D1 a D2 a určite si nenechám újsť príležitosť oprášiť slávu paladínov.
za koho si hrával ty?
A byl jsi Hammerdin nebo obyčejný Zealot? :?:
Já jsem vyzkoušel všechny postavy.
Zezačátku jsem ulétával na barbarech, jejich hrubá síla a poctivá spravedlnost meče bez zbabělých kouzel mi imponovala (Boardhell (91. lvl!), Hegemon, Oberion (hardcore charakter, zatím v plenkách). Pak následoval paladin (Egoist, Arrioch, Blackfyre (sic!)), sorcka (Nephalim, Madouc, Scoudrel), ama (Ceridwen, Heavenlea), asa (Preciousss, Envy_EvilEyes), necro (Old Exkrement, Antichrist) a nakonec i druid (Tregnan MadDog).
Zpočátku jsem hrál jen singleplayer, ale teď už si bez onlinu nedovedu pořádnou hru představit.
Na trojku se těším velmi! 8)
Jen tak mimochodem - sarvene, dáváš citát. :wink:
A jestlipak taky patříš mezi notorický sběrače předmětů? Kolik Baal runů, co? 5000, 6000 tejdně? Teprve pak jsi Diablo šílenec. :wink: Kamarád to právě kvuli předmětům hraje stále, mě to popravdě stačilo jednou kvuli příběhu. Blizzardi mě potěšili hlavně Starcraftem II.
Éru baalrunů už mám naštěstí za sebou. :wink:
Bez tvrdé práce nejsou výsledky. :idea:
Naštěstí jde na BattleNetu levelování mnohem rychleji než v singleplyeru. 8)
Ano. Honba za co nejlepšími předměty a skládání runových slov byl jeden z hlavních motorů, které mě u této skvělé hry udržely tak dlouho. Strávil jsem u ní jedny z nejlepších hodin svého života. :wink:
U žádné jiné hry jsem nevydržel tak dlouho.
Vyzbrojen brněním Enigma nebo Arcaines Valor (z kůže balroga) jsem se nezastavil před ničím. :arrow: 8)
A přímo ďábelská návykovost. :twisted:
Zajímavé - například World of Warcraft šel mimo mne. :|
Jestli ale máte nějaký citát někdo jiný, můžete ho dát k úvaze, než dorazí mistr sarven. :wink:
"Pokud existují bohové, proč je svět plný bolesti a nespravedlnosti?"
To zní tak nějak žensky.
Jaime? :twisted:
:lol:
žensky? a jak jsi tedy došel k Jaimemu? :wink:
ano, je to tak :)
Náhodou, v jaimem je něco ženského (ne, Cersei fakt nemyslím, Léto :-)). Si vemte jak si notoval s Lorasem...jestli oni nebyli o víkendu v Brně, klucííí :)))
Došel jsem k němu prostou mužskou dedukcí.
Vy máte šestý smysl a intuici, my zase logiku a logistiku. :wink:
Máte někdo nějaký další?
Dnes cítím velkou formu! :)
ja som začal pri paladinovi a už som pri ňom zostal. nepoznám veľmi názvy, asi Zealot. mal som to postavené na tom multiúdere. žiadne online som neskúsil, vtedy to u mňa nešlo.
tak si to teraz vynahradzujem na Batlenete s W3 :-)
teraz citát: (z tých najľahších): Ty tu svoju česť nosíš ako zbroj, xxxx.
Komu? Kto?
Eddard Malíčkovi!
Teda naopak. :P
Nebude to lahké...ale tohle je :-)
Eddardovi Cersei (ale tou cersei si nejsem úplně stopro jist :-))
heavy to zvládol easy :-) malíček sa tváril, že kúpi Starkovi obranu, posledný večer keď sa všetko zdalo ok.
Chcete říct, že Eddard nosil Jaimeho koně? :shock: :roll:
kurna, já věděl, že mi tam ta cersei vlezla odjinud a to jsem ty kapitoly zrovna v minulym tejdnu čet...cersei je prostě jiná a vleze mi všude...a hlavně řekla nedovi něco dost podobného :)
Tak už se vzchopte. Nebaví mě všechno uhádnout samotného. :twisted:
Zpomalím tempo.
Takže vybírám já?
:idea: :arrow: :?: