Fanouškovská fikce

1373840424353

Komentáře

• Píše sa to Sherbatski :D
  • Ticho :D It's gonna be Sherwhatever
  • Anglachel napsal(a):

Píše sa to Sherbatski :D

Není to spíš Scherbatsky?:-)
  • České titulky hovoria, že je to tak, ako som povedal :D
  • Anglachel napsal(a):

České titulky hovoria, že je to tak, ako som povedal :D

Ale notak, ty bys vážně věřil českým titulkům?:-))) Vygoogli si to;-)
  • Ty urážaš mocnú Primu COOL? Zaslúžiš si byť obetovaná Chrchlovi :D
  • Anglachel napsal(a):

Ty urážaš mocnú Primu COOL? Zaslúžiš si byť obetovaná Chrchlovi :D

Ne, prosím ne... Já už budu hodná:-))) Prima COOL je super kanál, ale ani ona není neomylná:-)
  • Idem narúbať drevo :D
  • Tak sorry no, prostě mě ten tvar uhodil do očí, tak jsem si to zkontrolovala a fakt to bylo jinak:-))) Ale už mlčím:-D
  • Anglachel napsal(a):

Ty urážaš mocnú Primu COOL? Zaslúžiš si byť obetovaná Chrchlovi :D

Ja mám tituly od Jingspiral a tá mám pocit používa Sherbo/atsky
  • Michelle napsal(a):

Tak sorry no, prostě mě ten tvar uhodil do očí, tak jsem si to zkontrolovala a fakt to bylo jinak:-))) Ale už mlčím:-D

A ja kričim jak posedlý na hranioci s ní.. pepo mam
  • Jj, taková je ta dnešní mládež, krvelačná!:-)))
  • Michelle napsal(a):

Jj, taková je ta dnešní mládež, krvelačná!:-)))

Ne jen sem hydromancer skrýžený s pyromancerom
  • Náhodou, kdybych si měl vybrat nějakého z ASOIAF bohů tak Rohlík by byl celkem jasnou volbou. Jeho kněží mají docela dobré skilli a jsou rozhodně užitečnější než jakýsi "potopený bůh" a jiné podivné bytosti. Možná ještě Staré bohy, uvidíme co dovedou...

Tak teď už to snad hážu správně!
  • Starý bohove a Rohlík su jediny čo niake skilli maju...
  • Neviem, či ide o Starých bohov alebo len o schopnosti Detí lesa. Pri Chrchlovi je pravdepodobné, že má moc, keďže Melisandra v neho verí(vieme z POV) a to, čo robí nie je len od nej. Ale u Starých bohov sme nikdy nevideli preukázanie moci, rovnako ako u Siedmich alebo Potopeného boha.
  • Proto volím Rohlíka. Né že bych v něj věřil ale když ze mě jen tak může udělat Mága lvl 95 (ano Rohlík hraje Cataclysm)
  • Ehm, 95 bude až ďalší datadisk(ak nie aj 100). Ani Pandaria nie je na viac ako 90 :D
  • jj Cata je max 85 ale Rohlík ti propůjčuje lvl 95 pokud jsi Death Knight jako například Berick Dondarion nebo Lady Stone Heart.
  • A ja debil som veril v Blizzard namiesto v Chlora :D
  • Blizzard tě o 10 levelů degraduje :)

EDIT: Obzvlášť pokud hraješ na ofíku.
  • Nie, u nás doma fandíme Narniasu(síce ešte len WotLK, ale inak ujde(hlavne zadarmo))
  • Ja fandim WoWbeez... ale tych bugov
  • Rohlíci, tak jak povídky? E? Brane....na tebe spoléháme :-p Gardien taky ve stádiu slibování...už jste odeslali šerifovi domácí úkol ? :-))
  • Takže odevzdáno. Nepsalo se mi to úplně lehce, protože fanficy přece jenom přinášejí určité omezení, ale nakonec je z toho slušná povídka.
  • Nezakřikni to :-) Třeba se ještě vypracuješ a budeš mrkat, jak ti to půjde :-) Každopádně máš naše organizátorské díky :-)
  • Šerif právě hlásí, že zatím poslali tito: mám zatím: svoa, Morag, Anglachel, Vlcacka, Kolikokoli, Jay, Sansa, Everet

Takže kdo poslal a není uvedený (tuším Ben Nevis?třeba), ať to Alekovi pošlou raději znova a dobře označené předmětem POVÍDKA, aby to někam nezapadlo :-)
    A samosebou ti, co neposlali, tak by teda měli :-p :-D Těch 15 kousků, co minule přece dáme, ne ?! :-D My tomu věříme! Věříme! :-p
  • Ja prosim som započal tretiu strau ak pamboh da dnes padne Valaria a bude hotovo
  • Anglachel napsal(a):

Ehm, 95 bude až ďalší datadisk(ak nie aj 100). Ani Pandaria nie je na viac ako 90 :D

Po MoP ide posledný datadisk, neprojektový názov bol mám taký pocit Posledný úder Plamennej légie len na predstavu, samozrejme to znie divne, ten názov nepoužili ani ako projektový, len tým chceli ukázať, čo sa bude diať.. A tam sa dočkáme buď 95 alebo 100, skôr si myslím, že zaokrúhlia na 100, Blizzard sa ale vyjadril, že nad 100 nepôjde...
    Jarla napsal(a):

Rohlíci, tak jak povídky? E? Brane....na tebe spoléháme :-p Gardien taky ve stádiu slibování...už jste odeslali šerifovi domácí úkol ? :-))

Ja nestíham, ale keď tak to sem hodím nesúťažne :)
  • Anglachel napsal(a):

Neviem, či ide o Starých bohov alebo len o schopnosti Detí lesa. Pri Chrchlovi je pravdepodobné, že má moc, keďže Melisandra v neho verí(vieme z POV) a to, čo robí nie je len od nej. Ale u Starých bohov sme nikdy nevideli preukázanie moci, rovnako ako u Siedmich alebo Potopeného boha.

Viacerá to tu nadhodili a ja som začal veriť skôr tejto teórií - prišli draci, prišla mágia. Dovtedy išlo o ilúzie, triky, prášky do ohňa, až keď prišli draci prišlo na rodenie detí, oživovanie a videnie budúcnosti v plameňoch (alebo skôr predtým išlo o unavené oči a až teraz vážne vidia tú budúcnosť)
    Everett Young napsal(a):

Proto volím Rohlíka. Né že bych v něj věřil ale když ze mě jen tak může udělat Mága lvl 95 (ano Rohlík hraje Cataclysm)

Mága? Ja som si spravil Melisandru skôr Warlockiňu, Warlock je povolanie ohňa a temnoty, takže to beriem skôr ako Rholrák...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi