Jon Sníh

1323335373848

Komentáře

• Sansa se chovala jako rozmazlený a hloupý spratek, ale myslím, že ty události, které ji potkaly ji trochu usměrnily a změnily... Určitě už není taková blbka jako byla:-) (Já si ji dokonce už i svým způsobem oblíbila:-))
  • Nemozem si pomoct, ale u Sansy je asi najviac vidiet, ze to pisal muz. Na mna je ta postava prilis schematicka a plocha.
  • Ještě se pořádně neprojevila, ale až se jednou projeví...:-)
  • To myslím k Sanse není fér. Ona ani po tom, co se jí stalo (nemluvím o tom, do jaké míry si za to mohla sama, ani o tom, že byla malá holka), nezahořkla. Navíc má základ ve starkovské výchově, ne v té Tywinově jako Cersei.
  • svoa: Přesně tak, jestli se někomu bude povahově podobat, tak spíš svojí matce.
  • Nemyslím si, že Cersei to má z výchovy. Jaime ani Tyrion nie sú takí idioti ako ona.
  • dle mě je u Sansy problem že bola prilis detska vtiahnuta do hry...
  • Anglachel napsal(a):

Nemyslím si, že Cersei to má z výchovy. Jaime ani Tyrion nie sú takí idioti ako ona.

Cersei to má z (ne)výchovy od Tywina. Ve snaze mu dokázat, že je jeho pravým potomkem a v touze být jako otec, napáchala spoustu zla, které ovšem jako zlo sama nevidí. Jaime byl skoro stejný pitomec, jako ona. Ale díky osobní ztrátě se musel změnit. Když přišel o ruku, tak přišel o to, co ho do té doby dělalo Jaimem. Na Cersei se její osobní ztráta podepsala na duševním zdraví. Je otázka jestli napořád, nebo jen dočasně. Něco mi říká, že ji Martin ještě hodlá posadit zpátky do hry.
    Tyrion měl dětství odlišné, takže u něj se není čemu divit.
  • Tyrion bol zavrhovany a vyvrhol sa najlepšie.. myslim Že to ukazoval prvy diel serialu... We expecting you lord Tyrion
  • No, Tywina by som z tohto nevinil. Nikde som nevidel, že by sa snažil, aby boli jeho deti rovnaké ako on a už určite im nenahováral, že sú ako on. Lenže Cersei si z nejakého dôvodu uzmyslela, že ona je ženskou verziou Tywina a pritom bola hlúpejšou ženskou verziou Jaimeho.
  • Anglachel napsal(a):

hlúpejšou ženskou verziou

Opakuješ slova (neberte ma važne problemi s matičkou)
    Podľa mňa Cersei sa snažila sebe si dokazať Že je lepšia než Aegon a jeho synator keď ňou pohrdli
  • Myslíš Aeryse, ne?
  • Anglachel napsal(a):

No, Tywina by som z tohto nevinil. Nikde som nevidel, že by sa snažil, aby boli jeho deti rovnaké ako on a už určite im nenahováral, že sú ako on. Lenže Cersei si z nejakého dôvodu uzmyslela, že ona je ženskou verziou Tywina a pritom bola hlúpejšou ženskou verziou Jaimeho.

Já z toho Tywina viním a hodně. Byl to studený čumák, který neuměl vyjádřit city. Chladnokrevný zmetek, který upřednostňoval jméno rodu před kterýmkoliv jeho členem. Zapšklý zmetek, který ve snaze nebýt jako svůj otec zničil životy svých dětí. V takovém prostředí z jeho dětí ani nemohlo vyrůst nic jiného. Jen Tyrion si postavil hlavu, protože velmi brzy poznal, že otci se prostě nezavděčí a vydal se svou cestou. Ale i tak zůstal synem svého otce.
  • No, neviem, či nevedel vyjadriť svoje city, Cersei spomínala, že o jej zásnubách s Rhaegarom hovoril s ňou a usmieval sa. Myslím, že Cersei a Jaimemu aspoň zo začiatku city vyjadriť dokázal. Ale je pravda, že k Tyrionovi sa správal dosť hnusne, čo sa na ňom aj prejavilo(v Tanci častokrát spomína, čo by na to povedal Tywin, čiže to má hlboko vštepené v povahe).
  • Myslím, že časem nakonec zjistíme, že Tywin měl Tyriona ze všech dětí nejraději a všechno dělal jen proto, aby ho ochránil (to je jedno před čím).
  • Kolikokoli napsal(a):

Myslím, že časem nakonec zjistíme, že Tywin měl Tyriona ze všech dětí nejraději a všechno dělal jen proto, aby ho ochránil (to je jedno před čím).

Mysli Že si uvedomil že Tyrion je viac jehop syn než Jamie.... Tiež to Že mu asi veril keď ho poslal robiŤ pobočnika
  • No, to inak nechápem. Jasné, že Jaime bol v zajatí a možno ho odpísal, ale prečo poslal práve Tyriona? Myslím, že aspoň čiastočne vedel, čo vo svojom mladšom synovi má. O Tywinovi sa dá povedať všeličo zlé, ale hlúpy nebol. Čiže keď poslal Tyriona ako pobočníka do KL, nerobil to preto, lebo je Lannister, ale preto, lebo ho považoval za vhodného kandidáta.
  • Anglachel napsal(a):

No, to inak nechápem. Jasné, že Jaime bol v zajatí a možno ho odpísal, ale prečo poslal práve Tyriona? Myslím, že aspoň čiastočne vedel, čo vo svojom mladšom synovi má. O Tywinovi sa dá povedať všeličo zlé, ale hlúpy nebol. Čiže keď poslal Tyriona ako pobočníka do KL, nerobil to preto, lebo je Lannister, ale preto, lebo ho považoval za vhodného kandidáta.

Hlavne Jaime bol Šermiar nie genialny mozok na pletky v pristavišti... Ako povedal Tyrion: "Šermiar ma sklon riešiť problemy krtore môže mečom. Pre trpaslika je prihodnejši iný postup"
  • Anglachel napsal(a):

No, to inak nechápem. Jasné, že Jaime bol v zajatí a možno ho odpísal, ale prečo poslal práve Tyriona? Myslím, že aspoň čiastočne vedel, čo vo svojom mladšom synovi má. O Tywinovi sa dá povedať všeličo zlé, ale hlúpy nebol. Čiže keď poslal Tyriona ako pobočníka do KL, nerobil to preto, lebo je Lannister, ale preto, lebo ho považoval za vhodného kandidáta.

Hlavne Jaime bol Šermiar nie genialny mozok na pletky v pristavišti... Ako povedal Tyrion: Šermiar ma sklon riešiť problemy krtore môže mečom. Pre trpaslika je prihodnejši iný postup
  • Já myslím, že měl všecky svoje děti rád, akorát jim to neuměl dát najevo... U Tyriona bych to viděla tak, že na něj byl ještě tvrdší, protože věděl, že jako trpaslík to nebude mít jednoduché a jako člověk s handicapem se musí snažit ještě víc než "normální" člověk, aby něco dokázal a lidi ho uznávali nebo se ho báli. Taková zvláštní forma výchovy:-)
  • Sansa lhala vlastnímu otci v králově přítomnosti, a ve chvíli, kdy to vyústilo ve ztrátu Lady, obvinila ze všeho Aryu.

Sansa je zaslepený člověk s nulovou sebereflexí, která na všech "příkořích", co ji kdy potkaly, nese svůj (obvykle zásadní) díl viny. Je to horká adeptka na Cersei II, jen co trochu ochutná moc.

Sansa je dítě
  • Hlúpý rozhodně bol. Tím s Šae mě teda pěkně nas*al. Ale jinak docela borec. Ale na Dorana stejně nemá. Na lorda Kdo-si-počká-ten-se-dočká nemá ani Malíček, protože plán na jeho odstranění už Doran vymyslel dřív než se Malíček narodil. A celou tu dobu ho tajně provádí. Sansu vlastně poslal na Orlí Hnízdo on. A taky jí tajně navádí aby časem Malíčka zlikvidovala.... Tolik ke konspiračním teoriím.
  • Já myslím, že měl všecky svoje děti rád, akorát jim to neuměl dát najevo... U Tyriona bych to viděla tak, že na něj byl ještě tvrdší, protože věděl, že jako trpaslík to nebude mít jednoduché a jako člověk s handicapem se musí snažit ještě víc než "normální" člověk, aby něco dokázal a lidi ho uznávali nebo se ho báli. Taková zvláštní forma výchovy:-)
    To mi zní jako seriálový Tywin
  • Sansa je dítě
    Sansa je zvláštní dítě.... (ano to JE urážka)
  • Everett Young: Podle mě Doranovi jde o to chránit Dorne a Dorny (a pomstít se a znovu navrátit martelly na místo genetické zásobárny vládnoucího rodu, jistě :-) a proto ho ctíme a máme rádi.
  • Doran je popri Eddardovi jediný z lordov Siedmich kráľovstiev, ktorý má na prvom mieste ľudí. Preto ho máme radi ešte viac :D
    Nemyslím, že Tywin by toto všetko voči Tyrionovi bral len ako druh výchovy. On ho skutočne neznášal, ako mu dal veľakrát najavo. Nebolo to len niečo v štýle: Svet je tvrdý chlapče, čiže ani odo mňa nečakaj, že budem mäkký.
  • Tyna: Však já mám Dorana Martella velice rád, je sympatický jak uvažováním tak vystupováním. A hodně mě naštvala Arianne když se ho pokusila podrazit. Já mám celkově Martelly hodně rád.
  • Everett Young: já jen, že děti nejsou zmenšení dospělí, to jsou lidé jako Tyrion. Děti jsou prostě děti, uvažují jinak než dospělí.
  • Ale nemyslím si že ho nenáviděl kvůli tomu jaký byl ale kvůli smrti Joany. Někde někdo z Lannisterů dokonce říká že s Joanou zemřela Tiwynova lidská část.
  • Tywinovo POV jsme nedostali, takže kdoví, co se mu odehrávalo v hlavě...:-))) Já se snažím mít pochopení (skoro) pro každého:-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi