Rhaegar je Anakin Skywalker a Lyanna je Padmé Amidala? No jo Rhaegara to vždycky táhlo k temné straně síly :)
Né, né, Rhaegar né! :-O Chudák Anakin! >:( Pokud si pamatuji, tak ten nikde neměl zašitou ještě jednu manželku (pokud nebudeme tvrdit, že byl ženatej s prací) a kdo by pak byl ASoIaFVaderem?! :-?
Eddard = Obi-Wan - taky ho vedl ze startu, záhy umřel při boji se zlem Aemon Targ. = Yoda Tywin = D. Sidious Gregor - D.Maul Rhaegar = Anakin Randyll Tarly = Dooku Malíček/Cercei = B.Fett Robert Bar. = ??? Arya = Leia Oša = Han Solo Hodor = Chewbacca :-D
MissU: :-D tak to mě vůbec nenapadlo :-D Krida: ale učil Luka, ale hlavně to neber moc přesně - to by se to muselo jedině rozsekat na cecky, je to spíš naházený podle toho, jak mi přijdou ;) Qui-Gon-Jinn sedí na J.Arryna
Utopia? Co to u všech bohů je? To je jak v té anketě, kde se ptali v New Yorku na ulici lidí: A) Znáte nějaký stát na "U"? 1) jů... jů... Yugoslavia? 2) Utopia? 3) ...nevím A) A co takhle třeba United States of America
Komentáře
Jon: ,,And who's my mother?"
Benjen: ,,You know... She had such beautyful deep-blue eyes..."
:D
Přilbu nikdy nesundává Robert Silný :-) Ale nemyslím, že by byl Lukovým otcem :-p
Eddard = Obi-Wan - taky ho vedl ze startu, záhy umřel při boji se zlem
Aemon Targ. = Yoda
Tywin = D. Sidious
Gregor - D.Maul
Rhaegar = Anakin
Randyll Tarly = Dooku
Malíček/Cercei = B.Fett
Robert Bar. = ???
Arya = Leia
Oša = Han Solo
Hodor = Chewbacca :-D
tak to mě vůbec nenapadlo
:-D
Krida: ale učil Luka, ale hlavně to neber moc přesně - to by se to muselo jedině rozsekat na cecky, je to spíš naházený podle toho, jak mi přijdou ;)
Qui-Gon-Jinn sedí na J.Arryna
o tom mym druhym překlepu se radši taktně nezmiňujme
;)
Som sviňa, viem :D To máš za toho Freya
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lywtil63k21qic7bko1_500.jpg
:-O Bílá Čarodějnice je spojenec Velkého Jiného
To je jak v té anketě, kde se ptali v New Yorku na ulici lidí:
A) Znáte nějaký stát na "U"?
1) jů... jů... Yugoslavia?
2) Utopia?
3) ...nevím
A) A co takhle třeba United States of America