Když se skříň otevře v Narnii a zavře se v Neverlandě, když Zeměmoře vyschne a Azeroth začne létat v ovzduší jako Outland. Tehdy přijde khal Drogo od Sunset Sea, no né dřív.
Když se skříň otevře v Narnii a zavře se v Neverlandě, když Zeměmoře vyschne a Azeroth začne létat v ovzduší jako Outland. Tehdy přijde khal Drogo od Sunset Sea, no né dřív.
BTW: Kde je zemeplocha?
země plocha lítá nad planetou a voda která z ní padá čas od času vyvolá monzunové srážky v zemích věčného léta :)
Náhodou Nový Krobuzon s jeho kaktusíky, cheprijkama a rukodlakama bych rád navštívil. A hlavně Tkáče! :)
Ale psychomůry a tu jejich debilní totalitu ať si strčí za klobouk. Rukodlaci jsou taky pěkná pakáž. A mít k sobě za pitomou krádež naroubovanej kotel by se mi sakra nelíbilo.
Jaj Mumínci, ti jsou boží. Jsem to po pár letech znovu nedávno viděla a přišel mi strašně vtipnej zevlák, kterej se jmenuje Šňupálek - dřív mi nedocházelo, jaký to je vtípek povedený :)
Komentáře
BTW: Kde je zemeplocha?
země plocha lítá nad planetou a voda která z ní padá čas od času vyvolá monzunové srážky v zemích věčného léta :)
Já bych chtěla vidět město zavěšené na řetězech ze Zjizvené noci.
...ty jo, tak tam se chci podívat :)