Nebo Brienne. Je to určitě v tý scéně, jak se Jaime setkává v podzemí Casterlyovy skály s členy rodu a s Brienne. Ale nemůžu si vzpomenout, kdo mu tohle říká.
"Všichni jsme odříkali sliby," řekl Dayne nekonečně smutným hlasem. Chudák Jaime, v tom snu ho tepali pěkně. Pořád přitom myslel na Cersei. Scéna s hořícími meči. Pak se probudil a vrátil se pro Brienne. Silná scéna. 8)
No, co jsou Jaime a Cersei, když ne příbuzní? :idea:
no dobře, ale tehdy jsme ještě ani jaimeho neměli, ty příbuznej...já to pochopil tak, že narážíš na Františka a Jana N. -> Jon, protože frantu jsi jmenoval ty...ach ty nápovědy :-)
Nikoli. Ani to, ano ani ono. Nýbrž - Hogo Fogo. Ehm, to mi sem spadl Limonádový Joe. Tato věta se kupodivu nevztahuje bezprostředně (alespoň ne přímo, i když jistá dvojsmyslná narážka v tom je) k tlejícímu tělu pobočníka délesloužícího v Baelorově septu.
Komentáře
Pyat Pree, když vzal Dany do Domu neumírajících?
To je Rudý kněz Berikovi.
Všichni vedle. :o
Malá nápověda: stalo se to ve snu. :idea:
Ve snu nebo vidině? V Daenerysinym snu? kdo jiný by měl tak svázaný život s ohněm? Možná Jon, ale zatim dávám Dany.
Taky ne.
A přitom to je jedna z mých oblíbených pasáží. 8)
Dám poslední nápovědu: znáte skupinu Příbuzní? :o
hmm, takže je to Honzův, Jonův, sen? fakt si to vůbec nevybavuju...
Vrána Branovi? :o
Neříká to mrtvý Tywin Jaimemu?
Nejblíže je ser flanker. 8)
Haraší Jaimemu.
Ale není to Tywin. Je to někdo mu mnohem bližší. :twisted:
Cersei?
hmm, víc než správná odpově´d mě bude asi zajímat to rozklíčování "nápověd" :-)
Joanna? :o :)
Nebo Brienne. Je to určitě v tý scéně, jak se Jaime setkává v podzemí Casterlyovy skály s členy rodu a s Brienne. Ale nemůžu si vzpomenout, kdo mu tohle říká.
:lol:
Flanker je right. Byla to Cersei.
"Všichni jsme odříkali sliby," řekl Dayne nekonečně smutným hlasem. Chudák Jaime, v tom snu ho tepali pěkně. Pořád přitom myslel na Cersei. Scéna s hořícími meči. Pak se probudil a vrátil se pro Brienne. Silná scéna. 8)
No, co jsou Jaime a Cersei, když ne příbuzní? :idea:
no dobře, ale tehdy jsme ještě ani jaimeho neměli, ty příbuznej...já to pochopil tak, že narážíš na Františka a Jana N. -> Jon, protože frantu jsi jmenoval ty...ach ty nápovědy :-)
Dobrá, spojil jsem si to s jinou Jaimeho vizí, ale nakonec správně.
Takže míč je na mém hřišťátku.
"Ríkej si tomu, jak chceš. Páchne to Tywinem Lannisterem."
Člen uklízecí čety zahlazující stopy po mimořádně záslužném činu Tyriona Lannistera? :twisted:
Lord Bolton po obsazení Harrenova? :twisted: :wink:
Lady Catelyn v družném rozhovoru s Robbem? :P
Nikoli. Ani to, ano ani ono. Nýbrž - Hogo Fogo. Ehm, to mi sem spadl Limonádový Joe. Tato věta se kupodivu nevztahuje bezprostředně (alespoň ne přímo, i když jistá dvojsmyslná narážka v tom je) k tlejícímu tělu pobočníka délesloužícího v Baelorově septu.
Tak Eddard? :?:
Nikoli. Zkuste ještě chvíli vyjednávat. :wink:
Hádám, že to bude asi citát z Hostiny, když Tywin neblahé paměti už leží v septu.
Tak že by Královna trnů? Ta mluví skoro pořád v mnohasmyslných narážkách. :) :wink:
První část ano, druhá ne. V předchozím příspěvku jsem vložil nápovědu, schválně komu to dojde.
Brynden Černá ryba a Jaime? :?
Bing ho. Záchytná pozice pro sera Těžkohlavého.
Mno. Mjó. Muhehehe. :twisted:
A co tenhle?
:?:
JAIME!!! :o :shock: :twisted: 8)
Nebo ne?
NE! :!: :!: :twisted: :P :shock: 8) :x :!: :arrow: :mrgreen:
Brienne? :wink: :lol:
NE!!! :shock: :twisted: :wink: