Fanouškovská fikce

1394042444553

Komentáře

• Jarla napsal(a):

Vlčačko - někteří si toho nevšimnou...a když tak existuje jednoduchý test - až uslyšíš "...a pak mu ji zabalil a usek!" tak to znamená, že jsi nedávala pozor :-D

Znám trochu jinou probouzecí větu: "A tvoje máma je miska jahodového pudinku." :-D
  • Dopísane. Dokopem záver a posielam.. a prosim odpustite mi chyby s gramatikou fakt kamarat nie som
  • To skousneme a v nejhorším se zasmějeme na nepravém místě :-)
  • Jarla napsal(a):

To skousneme a v nejhorším se zasmějeme na nepravém místě :-)

Miesta su myslim ok... len Yornwoodom si niesom isty.. ale myslim Že to bol lord Yornwood z Yornwoodu.. A asi by som mal nakresliť mapu valyrie podľa seba.. ale no uvidime.. Neočakavam že vyhram :D
    EDIT:Snaď som to spravne poslal
  • Klidně přimaluj mapu :-) To bude příjemné ozvláštnění a samozřejmě pokud to bude objasňovat lépe děj, tak je na místě :-)
  • Mapu! Já chci mapu! Miluju mapy.
  • No.. skusim.. jestli stihnu.. dalši dva dny cele cestuji
  • Tak bude trochu rozježděná autem, busem, vlakem...na kole snad nejedeš :-)
  • autem a vlakem
  • Mám špatnou zprávu :-/
    Jelikož jsou už jen dva dny do konce soutěže. Budete se to muset obejít bez mé povídky.
  • Monty: To dáš
  • Gardien, bol to Yronwood, nie Yornwood :)
  • Případně Hornwood. :)
  • Monty - neodkládat na poslední chvíli, ale když se stalo a máš nápad...tak to ještě klidně můžeš zvládnout :-)
  • Anglachel napsal(a):

Gardien, bol to Yronwood, nie Yornwood :)

A som....
  • ...za Múrom(to je ekvivalent prdele) :D
  • Gardien napsal(a):

Tak.

To neřeš, kdybys na to neupozornil, tak ani žádnou chybu nepoznám :) písmenko sem písmenko tam, to jsou detaily. Do soboty to stejně zapomenu a vůbec si toho nevšimnu :D
  • Já bych to taky neřešila. Též vím o pár chybách, které jsem tam nasekala :D
  • Nehovoriac o tom, že zrejme tu nie je človek, ktorý by hlasoval na základe autora, hlavne keď odmena vlastne nie je. Keď sa im bude tvoja poviedka páčiť, tak to ohodnotia vysoko. A chyby sú aj v preklade Piesne(stačí pozriež Hostinu, kde nie je Gerion, ale Geron Lannister), takže je to úplne jedno.
  • Pokud je to napsáno s láskou a nadšením, chyby neřešit.
  • To se ten Tyrionův strejda? (a furt si myslím, že je to jeho skutečnej otec!)
  • Nie každý Lannister spí s príbuznými :) (a áno, je to najmladší Tywinov brat)
  • Anglachel napsal(a):

Nie každý Lannister spí s príbuznými :) (a áno, je to najmladší Tywinov brat)

Jako ne každý Targaryen, i když tam je to celkem zánovní.
  • No, takovej ten, co byl na Tyriona vždycky hodný a pomáhal mu atd. Jeho skutečný "tatínek" :D
  • Rovnako ako Tygget a Kevan. Ale troch tatínkov by asi nemohol mať, ani u Martina :)
  • Teraz ma napadá, veď aj Jaime naňho bol tiež milý :D
  • To těžko, dnes večer na to nemám čas a zítra se k tomu asi také nedostanu. A to co mám, pustit nemůžu, protože nemám napsané první dvě kapitoly, ale jen 3. a 4.
    Začal jsem už před měsícem a půl, jenže pak byla olympiáda :D Zakázky, nebyla nálada, nějaké to odkládání, dovča, práce,... mno a je tu konec srpna a já mám dvě kapitoly (4 stránky textu), osnovu dalších 5 kapitol. Rejstřík postav, rodové stromy a mapu. A když dopíšu těch dalších 5 kapitol, budu v půlce celé povídky :D
    Asi jsem se pustil do něčeho moc velkého. :-/
  • Montezuma3: Wow to vypadá na monstr dílo, to by byla škoda to nedokončit :) mě se to taky nějak protahuje, mám chuť tam prásknout pokračování příště :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi