Odkazy , obrázky...

17476787980

Komentáře

• K tomu Pezinockému hausu - na něm je vidět přesně to, co v pohádkách, všímáte? Čtete Tristana a Izoldu a nevěříte vlastním očím - hrad je zevnitř obložen zlatem a drahými kameny vykládané stěny, ale král, královna, všichni zbrojnoši a služebnictvo i hosté spí v jedné místosti :-D
    Jinými slovy - tu vilu navrhoval někdo, kdo vylezl ze slumu, kde měli maximálně tureckou latrínu a snaží se dosáhnout přepychového bydlení - akorát vlastně vůbec neví, jak to má vypadat :-D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

brbr napsal(a):

A co se vám na tom baráčku jako nezdá? :)

Pořád jen ten chudý záchod... xD
    že? Ja som skoro uvažoval, že si to kúpim, aby to bolo legendary a zrazu prásk... Ten obyčajný zchod.. Kto si myslia, že som, že budem sedieť na niečom tak... ako to povedať... obyčajnom? Už som sa ani nedíval do kredencov, náhodou by tam bol obyčajný chlieb.. pst...
  • Jarla napsal(a):

Jinými slovy - tu vilu navrhoval někdo, kdo vylezl ze slumu, kde měli maximálně tureckou latrínu a snaží se dosáhnout přepychového bydlení - akorát vlastně vůbec neví, jak to má vypadat :-D

Zasraní zbohatlíci... slibuju že až vyhraju těch několik set mega ve Sportce, budu vědět jak se staví pořádně pompézní záchod!
  • Vlcacka: Myslíš vyřezávanou (vybroušenou?) mísu z pozlaceného mramoru se zlatými úchytkami po stranách, ve které bude téci pravé šampaňské s okvětními plátky nejvzácnějších růží? A toaletní papír bude z nalezených svitků z Alexandrijské knihovny?
    Jo a mísa bude samozřejmě vyhřívaná (ještě nevím, jestli v ní bude ležet nějaké vzácné zvíře, nebo ji budou ohřívat otroci vlastními těly) a na onyxovém prkénku bude norčí kožich, aby nezebala.
  • Tak moment - vyhřívané prkýnka jsou v Japonsku naprostým standardem! :-)) I veřejná wc myslím. A řeknu vám, že není nic příjemnějšího, než když jdete rozespalí na záchod a místo na studené si sednete na příjemně teplé...jo a je to na elektryku do zásuvky :-D
  • Krisa: Skvěle! S něčím takovým bych se dokázala smířit! Co na to ostatní multimilionáři? Bude aukce? Uspořádáme finanční bitvu o onyxové prkénko s norčím kožichem?! ;D
  • Sem si vzpoměl jak Josef Bek jednou vyprávěl, že byl kdysi na chalupě u jednoho lépe sociálně si stojícího kolegy, šel na záchod a když jeho produkt dopadl, začal mu vyhrávat Mozart malou noční. Dostal z toho málem infarkt...
  • Jarla: Proto bude vyhřívaná celá mísa. Vyhřívané prkýnko si může pořídit každý :)
    flanker.27: Hudbu bychom do toho záchodu mohli instalovat též - bude se lišit podle produktu a jeho kvality. Případně by mohla být doplněna hláškami typu: "Zelenou moč si může dovolit jedině urolog"
  • Mi osobně stačí, když je záchod striktně oddělen od koupelky, se samostatným vchodem a je čistý :-)) Ale potěšila by mne police na knihy :-D
  • Já mám se čtením na záchodě docela problém - přijde mi to poněkud nehygienické. Ještě zkousnu noviny nebo časopis, který se pak vyhodí...ale dát si ze záchoda knihu zpátky do knihovny, brrr.
  • Tak to já se bez knížky na záchodě neobejdu :)
  • Záchod je jedno z mála míst, kde má matka dvou dětí soukromí :-))
    ...pausa na namalování hau....
    Teď o tom mluvím :-D
    Nedokážu ten čas trávit čuměním do zdi....
  • Jarla napsal(a):

Záchod je jedno z mála míst, kde má matka dvou dětí soukromí :-)) ...

"Maminko, už půjdeš ven? My už nebudeme zlobit... A mně se chce čůůůůrat!" ;)
  • Spíš se někdo dobývá a chce namalovat další veledílo :-D
  • V praci v Zurichu sme mali zachod s tlacidlom na setrne umytie :). Nikto z nas ho nepouzil, lebo sme sa bali, ze sa ukazeme na meetingu s mokrymi nohavicami :)
  • Jak šetrné umytí ? Prdelinky nebo bot, nebo mísy? :-))
  • :) a stale sme hladali, ako to splachneme, az ma to omrzelo a ked som vysla z kabinky, tak sa to splachlo samo :)
  • :)
    Musim říct, že na tyhle udělátka koukám asi jako Krokodýl Dundee
  • Vy snad neumíte používat tři mušličky?
  • To bych asi vyřešil jako Stallone...
  • Krisa napsal(a):

Vlcacka: Myslíš vyřezávanou (vybroušenou?) mísu z pozlaceného mramoru se zlatými úchytkami po stranách, ve které bude téci pravé šampaňské s okvětními plátky nejvzácnějších růží? A toaletní papír bude z nalezených svitků z Alexandrijské knihovny?
    Jo a mísa bude samozřejmě vyhřívaná (ještě nevím, jestli v ní bude ležet nějaké vzácné zvíře, nebo ji budou ohřívat otroci vlastními těly) a na onyxovém prkénku bude norčí kožich, aby nezebala.

Éééé...ne. Tam bych se bála i vysr... pardon, jak bych byla hin z těch karátů. Hezky všechno v jednom odstínu, příjemné, čisťounké... jsem úchyl na modrou. :-D Jo a hlavně větší!
  • Vlcacka napsal(a):

Krisa napsal(a):

Vlcacka: Myslíš vyřezávanou (vybroušenou?) mísu z pozlaceného mramoru se zlatými úchytkami po stranách, ve které bude téci pravé šampaňské s okvětními plátky nejvzácnějších růží? A toaletní papír bude z nalezených svitků z Alexandrijské knihovny?

Éééé...ne. Tam bych se bála i vysr... pardon, jak bych byla hin z těch karátů. Hezky všechno v jednom odstínu, příjemné, čisťounké... jsem úchyl na modrou. :-D Jo a hlavně větší!
    Neboj, toaleta by byla zařízena, aby přeměnila vše do zlatého květu orchideje.
  • Krisa napsal(a):

Neboj, toaleta by byla zařízena, aby přeměnila vše do zlatého květu orchideje.

Kriso já to řeknu na férovku. Sračky jsou sračky a magie v našem světě nefunguje.
  • taky se zapojím do záchodové debaty. Co takhle záchod z oceli, nemusí být zrovna valyrijská, člověk by pak mohl říkat že sedí na železném trůně :-)
  • BlackAdder: V tom vidím jeden problém - seděl bys pak na ocelovém trůně :)
  • Technicky vzaté, ani Železný trón nebol zo železa, keďže meče museli byť z ocele.
    MARTIN NÁS OSRAL!!! :D
  • Ten greyjoyovský musí být docela síla....
    Líbí se mi Dračí krev, tu někdy vyzkouším:-)))
  • Our is fury skušam pravidelne.. Jagera ja můžu
  • Gardien: Ty už můžeš pít?:-)))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi