Sranda topič

1111112113115117

Komentáře

• Tyna napsal(a):

Semenayové si ovšem nevybrala takovou věc, ona normálně běhala, běhala nějak dobře, načež se v tom začalo rejpat a zjistilo se, že je chuděra hermafrodit. Fakt bych nechtěla, aby takovou intimní věc rozebíral tisk celého světa...

Tyna: Pravda. Aspoň pak měla medaili jako drobnou satisfakci...
  • Toť otázka, geneticky je pořád XY, když najdou jeho krev na místě činu budou hledat muže (i když ty napíchaný hormony asi taky detekujou), jeho tělo bude stále produkovat některé mužské hormony, a ženské musí doplňovat zvenku.
  • Tak mne napadá jestli nemá nějakou hormonální poruchu podobné té mé.
  • flanker: Ale podle dokladů je to žena:-) A psychicky taky. Snad nikoho nezamorduje:-))) Je hezká, ale některé ty asijské jsou teda hezčí:-)
  • Něco jako v Housovi, kde byla ta modelka, která spala se svým otcem, a pak zjistili, že je taky chlap. Jo, tohle je vždycky nepříjemná věcička. Ale v běžným životě to až tak ničemu nevadí.
  • To je věc práva příslušné země, a to neni ještě zdaleka jednotný.

Samozřejmě když je takhle šťastnej/šťastná, nic proti tomu.
  • Není? Aha, tak já myslela, že to tak je všude, moje chyba (právo není můj kamarád) :-)
  • To byl jiný typ. Ta modelka v Houseovi byla ten typ, kde prakticky nemá žádné mužské hormony, ačkoliv má varlata (vevnitř), proto jsou takoví lidé extrémně krásní (jemné rysy, velké oči). Takovábyla i Sadako z Kruhu.
  • No musím říct, že jsem velmi šťastná, že poznali, že jsem holka, i když to pár dní trvalo.
  • I u nás to bylo právně upravený teprve nedávno. Zajímavý je, že osoby, který tím projdou (což znamená podání žádosti, stanovisko odborný komise, svolení soudu a pak teprve samotná změna) si můžou změnit jméno jen na neutrální (Jako Krejčí a podobně).
    Během chirurgického výkonu vykonaného podle práva se mimochodem musí znemožnit reprodukční funkce. (čili takoví chlapi s prsama, to se nepočítá, to jsou právně muži).
    Změna pohlaví je pak další údaj, kterej se zapisuje do evidence obyvatel, čili vedle data narození a tak tam bude narozen jako muž tehdy a tehdy, změnu pohlaví prodělal tehdy...
  • Tak, že se to zapíše do matriky bych i pochopila, ale proč si nemůžou nechat svoje vlastní příjmení a jen ho upravit nechápu...
  • Restauruj si svého Ježíše :)
  • Ho ho ho, oni na to udělaly hru? Tak to je hotovo
    :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Ho ho ho, oni na to udělaly hru? Tak to je hotovo
    :D

Jojo, a ta galerie je hodně výživná :)
  • Ty obrázky co běží po pravé straně jsou koží :-D Darth Vader :-D Už tam chybí jen Jason s mačetou :-p
  • Hotovo :D

Ale nevím, jak to uložit do té jejich galerie :D
  • Je tam disketa...
  • To se uloží do počítače. Ale ne do galerie.
  • Mám pocit, že tam psali, že se to pak má uložit na Twitter, ale nejsem si jistá.
  • No, když to zkusím tweetnout přes ikonku, co je vlevo dole, tak při kliknutí na ten odkaz na twitteru se otevře ta hra, ale ne ten obrázek.
  • Kolikokoli: Jo, tak to nevím. Twitter účet nemám, takže jsem to ani nezkoušela...
  • Hezké :D
  • K nerozeznání od originálu, co? :D

Nikdo jiný se nepochlubí? :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Už jsem to zjistila. Zde je můj džízis :D https://twitter.com/Kolikokoli/status/241158688310706177/photo/1

Myslím, že by souhlasil :-D
  • Katamari - nevím, jestli to někdo zná :-)
    Zdělejte si na horní liště záložku (nevím v čem všem to funguje, prý nejlíp v mozzile a chromu) a do té dejte toto:
    javascript:var%20i,s,ss=['http://kathack.com/js/kh.js','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min.js'];for(i=0;i!=ss.length;i++){s=document.createElement('script');s.src=ss[i];document.body.appendChild(s);}void(0);
    Pak najeďtě třeba stránku IF a pak klikněte na právě vyrobenou záložku :-)
    Roztomilý hack :-)
  • Jejda, Jarla tady rozhodila celou stránku :D.
    Katamari je super :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Jejda, Jarla tady rozhodila celou stránku :D.
    Katamari je super :D

A jde ti hezky nabalit všechen text a ikonky na velikou kuličku ? :-))
  • Nic mi to nedělá :(

"ss" (a veškerá následující slova) bylo ignorováno, protože předmět hledání může mít maximálně 32 slov.
  • Moment - máš to v horní liště v záložce ? Přidat novou záložku - název jaký chceš a do kolonky adresa dát celý ten dlouhý nápis.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi