Fanouškovská fikce

1404143454653

Komentáře

• 5 strán a to som prekvapený, že som dokázal niečo tak dlhé :D
  • Já napsal jen takovou krátkou minipovídečku, nic náročného pro zahřátí. Pro příště dám dohromady něco delšího.
  • Monty - jako Lucas ? :-)) tak nejdřív hoď do placu konec a za třicet let dodělej začátek :-D
  • Ja mam päť stran o dvoch kapitolach ale je v tom zmätok ja rozpravanie sa kryži s on rozpravanim a vševediacim rozpravačom :)
  • Hollywood má nové heslo. "Zkurvíme klasiky!"
  • SKIP, alias Svaz knihovníků a informačních pracovníků měl kdysi takovou reklamní kampaň "Přečtěte si to dřív než Hollywood". Vypadalo to takhle:

Eyrova

Zlocin

Starec
  • Flankere děkuji moc! Pobavilo!
  • To je perfektní! :D
  • :D :D :D Tak to je dokonalé.
  • To je pecka
  • flanker.27 napsal(a):

robil to Leo Burntett Praha, keď tam bol Basil ako CD. pamätám si keď to v portoroži získalo zlato. bol to môj prvý rok v reklame a veľmi sa mi to páčilo. stále sa mi to páči :!)
  • sarven: Nevíš, jestli vznikly eště další? U nás v práci jsem viděl jen tyhle.
  • flanker.27 napsal(a):

SKIP, alias Svaz knihovníků a informačních pracovníků měl kdysi takovou reklamní kampaň "Přečtěte si to dřív než Hollywood". Vypadalo to takhle:

Eyrova

Zlocin

Starec

Dostala jsem tyhle plakáty v práci jako suvenýr a mám je pořád na dvou dveřích :D
  • jo tyhle si pamatuju, jen už nevím odkud :-D
  • Dopsano, dufam, ze teraz mi nikto nebude vycitat zensky pohlad na vec :)
  • A odeslala jsi ? :-)
    Šerif říká, že mu poslední dva dny přišlo hodně kousků, takže bude co číst :-)
  • Hurá!
    Two days left!
  • Snad doŠlo i to moje a bude schopen to otevřit.. měl sem s tim menši problemi
  • No já se těším jako malý děcko (ne že bych nebyla malý děcko :D). Z vysoké mám sice nahnáno, ale tohle mi zpříjemní začátek září.

A k těm knížkám: Stařec a moře je bezkonkurenční, u toho jsem se pobavila moc, ale tak nějak nechápu tu Janu eyrovou. Taky mohli dát nějakýho opálenýho a osvalenýho borca na Evžena Oněgina, ne? nebo to má nějaký vyšší smysl, který mi uniká?
  • Ta knížka se považuje za základ ženské emancipace (doufám, že na mě někdo nevletí že to řikám blbě). No a takhle si ženskou soběstačnost představujou ve filmu.
  • Ach tak, děkuji. Už jsem to četla docela dávno :D
  • Tak nás zítra čeká slavné zveřejnění :-) Doufám, že jste napnutí jak trencle :-D
  • A jo. Ale ještě mám čtyři apůl hodiny času, to je pohoda :)
  • Pod časovým stresem vznikají ty nejlepší věci. :-)
  • Uf, odesláno. Předem se stydím a omlouvám za chyby,
    snad jich moc nebude :-/
  • Mimochodem, to tu budete někdo vartovat, že by první kousky Alek nahodil už po půlnoci? :-)
  • Sakra! Jsem zítra v práci! Snad to tu bude už ráno, ať si to stihnu stáhnout, ať mám v infu, co dělat :D. (ráno = před sedmou hodinou :D)
  • Já zítra občas akorát najuknu, bo se budu courat po Pardubicích, ale v neděli jedeme do České Lípy, tak tam asi čas bude.
  • poslane a dobru noc
    zelam pekne cteni :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi