TV seriály

16162636567

Komentáře

• To jsem samozřejmě viděl taky :) Háček je v tom, že osmým dílem máme na několik měsíců utrum, protože dalších osm dílů bude až příští rok. Proto píšu o dvou částech ;)
  • pozerali ste niekto pilot seriálu COOPER? dobová detektívka z doby S proti J
  • Mno Homeland je prostě skvelej .. už se nemuzu dockat druhé serie. Breaking bad bude mit prestavku docela dlho ale budu muset vstrebatsmrt mikea.Nejvíc se mi ale na pate serii libí jak si u me role vytřídali Jesse a Walt. Ted je Jesse kladas a Walt u mě dost klesl.. Ta jeho nová sebeduvera, arogance a manipulování z něj dělá pěknýho Palpatina :D. Každopádně na čtvrtou serii tahle asi nedosahne :-(
  • Hell on wheels me nejak nezaujalo... mam westerny rad ale tohle mi proslo nemastne neslané. Kazdopadně po Breaking bad by mohlo zacit walking dead a po walking dead GOT :D. Jo mimochodem: jak na vas u homeland pusobil Brody? chteli jste aby prezidenta a dalsi oddelal alebo jste takhle spokojeni? a myslite ze je spravné to vyresit takhle? To ze je Brody terorista jsem si myslel od zacatku ( bez toho by byl serial celkem nudný) ale je jeho postoj správný? proč s tím prostě nevyjde na povrch? Mno a taky Saul bude v pekne slozité situaci... aaa nemuzu se dockat
  • WTF? Proč tam dali hezkou herečku do role Anny Klevské, když tam furt kecají o tom, jak je ošklivá? (tak jako podle dobových zpráv). To nenašli nějakou opravdu nehezkou herečku? Vypadá to směšně, když je pěkná a Jindra na ni ani nechce šáhnout.

Tak už odkrouhli mou oblíbenou postavu (Cromwell). Chudák, nevěděla jsem, že měl tak blbou smrt :/.
  • Kolikoli: A Joss Stone navíc moc hezky zpívá. :-)
  • Alek: Ještě můžeš zkusit Political animals s Rippleovou a (novým) Králem za zdí. Akorát je to trošku poklidnější, taková sonda do politiky USA.
  • Kolikokoli: To samé bylo v nejnovějším filmu Jane Eyre. Dva krásní herci si tam povídají o tom, jak jsou ohyzdní.
    Nebudu se divit, když pak budou mít hezké holky z těch filmů a seriálů mindráky. :-)
  • Na Prima Cool budou konečně dávat Walking Dead, jupí!
  • Kolikokoli: Taky jsem čekala nějakou opravdovou šeredu, která už od pohledu vypadá smradlavě:-D A nakonec z toho vyleze velmi sympatická Joss:-/ A Jana S. taky byla zbytečně moc hezká.
  • Vlcacka: už dávaj :-) (v pondělí bude 4.díl)
  • Kolikokoli napsal(a):

WTF? Proč tam dali hezkou herečku do role Anny Klevské, když tam furt kecají o tom, jak je ošklivá? (tak jako podle dobových zpráv). To nenašli nějakou opravdu nehezkou herečku? Vypadá to směšně, když je pěkná a Jindra na ni ani nechce šáhnout.

Tak už odkrouhli mou oblíbenou postavu (Cromwell). Chudák, nevěděla jsem, že měl tak blbou smrt :/.

Podívej se na dobový portrét Anny: http://cs.wikipedia.org/wiki/Anna_Klevská

Ošklivku z ní z politických důvodů udělal Jindra, ve skutečnosti to byla asi ta nejhezčí z jeho manželek.

Cromwell... taky mi ho bylo líto, přes všechno, čeho se dopustil. Jindra toho litoval - opět příliš pozdě.
  • To je ale portrét od toho Holbeina, který si ji trochu přikrášlil...
  • Michelle: Jana byla úžasná a jsem ráda, že byla hezká. Mám ji nejraději už z dějáku ze základky <3
  • Mně přišla strašně nudná a nijaká, z životopisu Jindry:-) Já jsem fanoušek Anny B:-D Ale líbil se mi (v seriálu) ten Janin starší brácha:-)
  • No, já ji mám ráda, protože byla taková jiná. Hodná. Milá. Usmířila Jindřicha s Marií. Byla to prostě dobrá duše a Jindřich ji doopravdy miloval. Proto ji mám nejraději. Je to taková nešťastná lovestory během kruté doby. Navíc se nepletla do politiky a Jindrovi nerozkazovala, tak jako (skoro všechny ) ostatní manželky.
  • Thorar napsal(a):

Vlcacka: už dávaj :-) (v pondělí bude 4.díl)

Jé, děkuju, já spíš kvůli dabingu, jak je dobrej nebo domršenej...
  • VLcacka: Walking Dead sleduju už od doby kdy byla první série (to roční čekání na 2. řadu ze mě taky málem udělalo živou mrtvolu) a dabing je naprosto strašnej. Hlavně to odnesl chudák Shane :( a plácaj tam naprostý nesmysly (př: v originálu rick zapíná vysílačku krátce před úsvitem v dabingu po setmění atp.)
  • Slovensky dabing bol zevraj lepsi, ale sudit nemozem, lebo tv nepozeram
  • newsroom finále - celkom fajn, napriek vzťahovým trablom. dobrá práca, som rád, že som videl.
  • X. série Trpaslíka bude na TV Dave už 4. 10.!!!
  • Cože? Až!? Vždyť říkali už září! :D
  • Krisa napsal(a):

X. série Trpaslíka bude na TV Dave už 4. 10.!!!

Mísí se ve mně nadšení a obavy zároveň :-)) Cítím rozpolcenost - jako pes s karamelou v hubě :-))
  • Kolikokoli napsal(a):

Cože? Až!? Vždyť říkali už září! :D

Já věděla jen o podzimu a to z toho ten 4. říjen vychází celkem slušně.
  • No, každopádně cesta vindaloo a ležáku do vesmíru byla nejlepším pokoukáním tento týden :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

No, každopádně cesta vindaloo a ležáku do vesmíru byla nejlepším pokoukáním tento týden :D.

Vařila jsi vindaloo:)?
  • :-) Včera jsem si na zkoušku dala první díl Futuramy, jetsli mne to chytne...hned po shlédnutí stázového boxu jsme si potom musela pustit první díl trpaslíka :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi