Jen tam chybí pořádnej "You know nothing" - něco silnýho, po čem budete mít pořádnou díru v paměti. Ale musí to být políbené ohněm a pokud možno s ledem.
Jen tam chybí pořádnej "You know nothing" - něco silnýho, po čem budete mít pořádnou díru v paměti. Ale musí to být políbené ohněm a pokud možno s ledem.
To už dávno znám - vodka + šáňo + jakýkoli juice (políbeno ohněm - brusinka, višeň, třešeň...)
Jarla: Hlavně to je ze samých dobrých věcí. Rum - dobrý, mléko - dobrý, čokoládáa - dobrý, kafe - dobrý. Z toho nemůže vyjít nic špatného. Navíc jsem velká fanynka rumu :)
You know nothing - vodka + zetko a hodně ledu - netuším ale, jestli by to bylo chutné Wildfire - zelená/absint + krvesaj (cizinec bude mít dnes večer hodně práce) The Onion Knight - whiskey + nakládané cibulky Little Bird - curacao blue + 7up + citrón
z toho GOT nápojového lístka by som vyskúšala všetko- hlavne Blood of the Dragon a Cersei´s poison. Rozhodne by som ale nepila to, kde sa vyskytuje mlieko /temné spomienky/...
z toho GOT nápojového lístka by som vyskúšala všetko- hlavne Blood of the Dragon a Cersei´s poison. Rozhodne by som ale nepila to, kde sa vyskytuje mlieko /temné spomienky/...
Temné vzpomínky chce rozprášit. Rum byl půl roku můj nepřítel a teď jaký je to kamarád :D
Dovolali jste se na zákaznickou linku společnosti Pražská plynárenská, a. s. Naše operátorky právě vyřizují rumy, které sem dorazily před Vámi. Vyčkejte prosím.
Dovolali jste se na zákaznickou linku společnosti Pražská plynárenská, a. s. Naše operátorky právě vyřizují rumy, které sem dorazily před Vámi. Vyčkejte prosím.
Jediný, co se mi v práci chladí za pití v ledničce je jahodovej džus. Jsem v tomto lehce radikální, tatínek alkoholik varoval dostatečně.
Komentáře
Ja sa tak tesim, az prestanem kojit a dam si trochu do nosa...
Wildfire - zelená/absint + krvesaj (cizinec bude mít dnes večer hodně práce)
The Onion Knight - whiskey + nakládané cibulky
Little Bird - curacao blue + 7up + citrón
To se mi líbí ;-)