Různé filmy

17475767880

Komentáře

• Crocuta napsal(a):

Kostlivej kůň... toho mám v knihovně též. Na obálce sbírky povídek R. Holdstocka "Les kostí" z roku 1996. Je to vlastně chronologický začátek cyklu o lese mytág.

Tohle byl obrázek tuším od Zhoufa.
  • Tak od Zhoufa byl tenhle obrázek na obálce Ikárie ve které tehdy právě vyšla novela Les kostí. Tu Ikárii mám také i s tím obrázkem. Kdybys o to moc stála tak jí najdu a napíšu měsíc a rok kdy vyšla, ale chvilku by to trvalo :-).
  • Crocuta napsal(a):

Tak od Zhoufa byl tenhle obrázek na obálce Ikárie ve které tehdy právě vyšla novela Les kostí. Tu Ikárii mám také i s tím obrázkem. Kdybys o to moc stála tak jí najdu a napíšu měsíc a rok kdy vyšla, ale chvilku by to trvalo :-).

Ne ne, v pořádku, tím se nezatěžuj, ta fantasy sbírka byla tuším z roku 2002.
  • Prosím o pomoc. Hledám jistý film. Neznám jméno ani herce. Vím že byl tnatočen před rokem 2007 a vím že příběh byl následující: Jďábel se chystá zničit svět. Proti němu stojí padlý anděl který najde nějakého vyvoleného která má zachránit svět. On s nějakou holkou se snaží zachránit svět (je tam proti němu hlavní záporák jinej anděl) a nakonec toho ďábla zabije. Zajijej se tam bodáním do srdce. Neví někdo z vás o co jde?
  • Legie, možná
  • To se ti něco zdálo, takhle snadno to nejde ani v Diablu(2)..
  • Legie ovšem je z roku 2010 a svět se chystá zničit bůh :) Ale jinak ten popisek sedí, je to btw nejen dementní zápletka, ale špatný vůbec.
    http://www.csfd.cz/film/240688-legie/
  • Ne, legie to rozhodně není, je to něco mnohem staršího. Viděl jsem to někdy v roce 2006 takže Legie to rozhodně neni.
  • Tak něco s tak připitomělou zápletkou jsem viděla ještě na videu s polským rychlodabingem a zovalo se to Warlock :-)
    Na druhou stranu mi přišlo připitomělé i Dogma, což se mnoha lidem líbí a považují to za vtipné...
  • To jsem viděl asi do půlky a vypnul jsem.
  • Warlocka nebo Dogma ? :-D
  • Dogma.
    Warlock, pokud mluvíme o tomto: http://www.csfd.cz/film/6738-warlock/
    tak ten se mi líbil, když jsem ho kdysi viděl v němčině na RTL asi tak ve 14. Pak jsem to viděl před čtyřmi roky a měl z toho legraci. Byla to sice pitomina, ale docela sympatická, akorát jsem nechápal, jak jsem to mohl kdysi děsně prožívat :)
  • Jo asi to bude ono :-)) Už si z toho vybavuju jen oči v krabičce a že stoka protékající hřbitovem je svěcená voda, takže stačí nabrat do cukrovkářské injekce a bodnout zplozenci pekel do krku :-D Víc si vážně nevybavím :-D :-D :-D
  • A hle, nejnovější Noého kraťas. Co vy na to?
  • Montezuma3 napsal(a):

A hle, nejnovější Noého kraťas. Co vy na to?

U pedofilů to bude mít určitě úspěch...:-)
  • Kdyby nebyl na YT nějaký ten filtr, tak jsou na netu takových videí stovky. Takhle si dnes hold děti doma hrají na své popové idoly a napodobují to co viděly v klipech na Mtv.

A teď z jiného světa:
    Trandil, Pán Mrkví z Mrkvůdu, otec Legolasův
  • Dokoukal jsem teď Sněhurku a lovce a byl jsem příjemně překvapen. Chvilku to sice byl vykradený Pán prstenů (už chybělo jen Noro lim Asfaloth:-) nebo Princezna Mononoke, trpoši mohli dostat víc prostoru, nejvášnivější vztah byl po GOT opět ten incestní:-), ale mělo to celkem příjemnou temnou fantasy atmosféru, Charlize byla skvělá (to zrcadlo mělo skutečně zvláštní vkus), ostatní nevadily (jen nesmí Kristen upouštět od plachých či stydlivých pohledů, bojovná pozice jí nesedí:-), nemuseli tam tahat Otčenáš atd. Prostě mělo to hodně much, ale byly tam i klady a celkově to vyznělo mnohem lépe než např. nový Barbar Conan. Už se těším až udělají fantasy Červenou Karkulku nebo Perníkovou chaloupku....
  • Chmur: Já to viděla konečně včera též. Očekávala jsem šílenou krávovinu, takže mě to pozitivně překvapilo. Když si odmyslím, že to bylo v podstatě o ničem, Kristen Stewart je sice hezká, ale neumí moc hrát a největší frája (= hlavní hrdina) měl minimum prostoru, tak to bylo celkem fajn. Jako pohádka dobré. Líbily se mi prapory, štíty a erby, páč se na nich daly najít znaky od Tyrellů až po Gondor :). No ale abych KS nekřivdila, nakonci filmu se skoro usmála! :)

flanker.27: Tu Červenou Karkulku jsem viděla a je to taky pěkný peklo. Amanda Seyfried mi je příšerně nesympatická všude, ale tady jsem z ní chtěla mlátit hlavou o zeď.
  • Krisa: Film jsem neviděl, že je peklo věřím, ale na Amandu mi nesahej :)
  • flanker.27 napsal(a):

na Amandu mi nesahej :)

Jen to ne kristepane!
  • Nó, i když... :)
  • Na Amandu může sahat jenom Megan
  • Montezuma3 napsal(a):

Na Amandu může sahat jenom Megan

To je tak pitomý film, až je boží!:-D
  • A sakra, už je t první trailer:

Hansel a Gretel na perníčku :-)
  • Ja som vzdy mala slabost na Janicka (mlask,mlask) :)))
  • Krisa: Já si Daenerys při čtení představuju právě jako Amandu Seyfried :D Emilia je sice sympatická ale na Dany mi vůbec nesedí.
  • Dreamer napsal(a):

Krisa: Já si Daenerys při čtení představuju právě jako Amandu Seyfried :D Emilia je sice sympatická ale na Dany mi vůbec nesedí.

Citala si skor, ako si videla, ze? :)
    Ja niekedy lutujem, ze som to tak tiez neurobila...
  • Hildegarda: Ne, četla jsem až po seriálu, ale jak sem se dala do čtení, tak sem si v hlavě některé postavy přeobsadila :)
  • Dreamer napsal(a):

Hildegarda: Ne, četla jsem až po seriálu, ale jak sem se dala do čtení, tak sem si v hlavě některé postavy přeobsadila :)

Tak to klobuk dolu, ja si tie postavy nie a nie vytriast z hlavy. Este stastie, ze Daaaaaaria mi nezoberu :))))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi