Lampárna

11213151718

Komentáře

• He he, znám jen jednoho dalšího, kdo dokázal v dětství sežrat obden kilo cukru na posezení a to je bratřík :-) Do 22 byl vychrtlý s velkýma kloubama, ale teď z něj je chlapisko širokouhelné :-D
  • širokouhelné? :D Není nad velkého chlapa ;)
  • No nevím...ruce jak víka od popelnic a nohy č.14...ty si zvlášť nemůže vynachválit....obzvláště ten výběr, který mu v obuvi předkládají :-D
  • Kedze nasa este stale v 1 a pol roku nechodi a chladnicku mame meter nad zemou, tek zje iba to, co jej dam alebo co si vypyta. Ale za uhorkami - akymikolvek je uplny blazon. Nakladacky sa nakladat tento rok nebudu :). A z kukurice zje cely sulok, morzuje ho tak, ze si ju suseda tocila na mobil :)
  • Jarla, ako zvladas deti, hranie, citanie, forum, manzela, upratovanie a varenie? Dnes mam obzvlast zly den :(. Ako vyzera tvoj obyc den a prosim aj o intervaly, nech sa mozem inspirovat. Potrebujem sa akosi zlepsit v time managemente, lebo mi uz jde hlava kolem.
  • :-)) No skrček teď spí, dcera si čte, babička luští sudoku, manžel je v práci a vypli vodu, protože venku kopou cestu a tak nemůžu vytřít v kychyni ani umýt nádobí :-D no a zároveň, jak tu čtu , co jste napsali včera večer, tak skládám prádlo na hromádky :-D
  • A kedy varis?
  • Na etapy :-)) Ale není problém, když děláš cokoliv s masem - maso se peče samo :-))
    A když dojde na buchty a tak...včera jsem tu během diskuse zadělávala těsto a lupala jabka na záviny...dceru vyhodím se synkem ven ať si hrajou a čím déle o nich neslyším tím líp :-) No a pak tu mám položenou rozečtenou knihu a několik dalších, ve kterých něco dohledávám......nic extra :-)
  • Jarla je dokonalý příklad lidského multitaskingu :)
  • Aha, uz chapu, ty nemusis sediet na pieskovisku, mas na to lidi :)
  • Dceru jsem vysílala od dvou let ven samotnou, protože na cestu měla zakázáno a na zahradě nezabloudí :-p Syna posílám s dcerou, protože jemu tak docela nevěřím :-D Samosebou, že ho nesmí brát k řece, ale jinak je to v pohodě :-) Pískoviště jsem dceři rozmluvila, že by měla špinavé šatičky a její marnivost ji od pískoviště držela dál...od té doby ho zrušili, takže se synem to nemusím řešit :-D
  • Si taky řikám, jak s tim vařenim to skloubit.
    Dneska jsem měl původně úplně jinej program, takže nic připravenýho, ale sešlo z toho. Tak moc se mi nechtělo vařit, že jsem nejdřív sežral polívku co jsem měl připravenou na večeři. Ale hlad pracuje tak jsem se musel zvednout a jít dělat špagety a smažit ražniči
  • Holky, kdybyste mi některá chtěla zejtra přijít uvařit, koupim kytku :)
  • V tom případě ať je ta kytka květák, protože u jiných kytek bych se do vaření raději nepouštěla :-D
  • Tak hotovo, teď eště kdyby nějaká dobrá duše umyla nádobí :)

Květák bych nevařil, ten jím jen bio, tedy syrovej
  • Na zítra už mám nadiktované bramborové placky :-)
  • Špagety zbyly, tak hlady neumřu
  • Zajtra vari svokra :)
  • Právě jsem měla salám s cibulí a s octem. :-)
  • Utopence?
    Aneb, co je mrtvé, nemůže znovu zemřít.
  • Montezuma3 napsal(a):

Utopence?
    Aneb, co je mrtvé, nemůže znovu zemřít.

To nejsou úplně utopenci, ti v láku odpočívají déle.
  • ja prave telacie parky, prvotriedna kvalita :)
  • Hovězí steaky. 400 gr :)
  • Nedávno jsem zkoušela dělat jedno jídlo z Masterchefa (lávový dortík) :D. Bylo to dokonalé, těsto vyšlo tuším na tři malé dortíky (spíš koláčky) a snědly se dřív, než Mastechef skončil :D.
  • Mastefchef. Jsem na to dneska koukal. Nic moc, ale nejvíc mě pobavilo, jak se tam ty tři frajeři snažili být hrozně drsnopřísný a vůbec jim to nešlo.
  • Které tři myslíš? Doufám, že ne porotce! Jo, Grahama nemám ráda ani já, ale Joe je kouzelný (miluju barevné tenisky k obleku!) a Ramsay je úžasný. Ale je pravda, že v Mastechefovi jsou divní. Není to tím, že by se snažili být drsní, ale tím, že mají (už od první série) strašně blbého střihače (jednou se např. v půlce série objevily v ukázkách scény z posledního dílu - i s finalisty), který strašně upravuje, co říkají (a taky často vystřihnou něco, co řeknou, a pak to dají k jiné scéně, což nechápu...).
  • Montezuma určitě myslí toho nováckého...
  • Novácký Masterchef... ne... asi raději ani nechci vědět, co to má být..
  • Kolikokoli napsal(a):

Novácký Masterchef... ne... asi raději ani nechci vědět, co to má být..

Já jsem se schválně dívala a musím říci, že to byla fakt švanda (zvlášť když jsem viděla 2 série toho Ramsayova) :D
  • Anketka:
    Jaké cukrové máte nejraději (klidně jmenujte 3-5 druhů, když se nemůžete rozhodnout:-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi