Fanouškovská fikce

1414244464753

Komentáře

• nestihnu to... tak priste ;)
  • Posledně se to tuším objevilo až o den dva později, takže zatim asi žádnej kvalt...
  • no ja to nemam jeste porad ani vymysleny :D
  • Už se tam něco hýbe nebo furt nic? :-)
  • Ne, já to vzdala, bylo by to asi až moc vtipné :)
  • Radši těch 331 příspěvků snad ani nebudu číst :-)

Dneska večer bych snad moh něco stihnout vypublikovat...
  • Nějaký odhad, kdy se povídky objeví?
  • Právě jdu na to, tak uvidíme, jak mi to pude :-)
  • Sa těším(e) :)
  • Staci na uvod pred spanim aspon tri :)
  • Já bych taky chtěla na dobrou noc. Už tu nudou vysedávám u počítače a píšu si do mobilu narozeniny rodinných příslušníků, který si snad jediný pamatuju :-)
  • Dneska mi v práci dělal společnost Merlin, zítra by to už mohla být nějaká povídečka :D.
  • Jo, tak to já jsem ještě školou povinná, takže jsem si užívala volna a jen za dnešek jsem upekla tři buchty, ale pořád jsem odbíhala, jestli to tady už konečně není! :D
  • Tak koukejte na Pána prstenů na dvojce ne? jako já :-)
  • Teda Aleku! :D
  • To mám puštěný taky :)
  • Zatím jsem s kvalitou a nápaditostí povídek nadšen!
    Tentokrát jsem bez šance. :-)
    Je to opravdu moc dobré. A líbí se mi, že jsou zastoupena všechna témata.

Jen doufám, že se změní hodnocení, protože vůbec nevím, jak bych měl bodovat JENOM 5 povídek.
    Jarlo, slituj se! :-)
  • Heavy: Asi tuším která ta povídka je tvoje.
  • Vážně? :-)
  • Nápaditost skutečně skvělá. V provedení už přece jen rozdíly patrné jsou.
  • Škoda, že nemám čas těď na čtení. Takže jsem jen zběžně nakoukla do konceptů a jsem nadšena :-) Autor povídky č.6 mi přijde nasnadě:-) Tak snad se aspoň odpoledne dostanu ke čtení :-)
    A díky vám všem, díky :-)
  • Už se těším, až budu doma a všecky povídky řádně okomentuju :D.
  • Ako to tak vidim nemam šancu :) njnn nestihal som
  • Tak jsem se vrátil do civilizace, a jaké milé překvapení, že některé povíky už tu čekají... Zatím jsem četl pouze komentáře a podle těch to vypadá hodně dobře.

Těch 6 zveřejněných je jenom část? Kolik jich bude celkem?

A připojuji se k Heavyho žádosti o změnu hodnocení, jestli jich bude víc a budou všechny tak kvalitní jako to vypadá dle těch komentářů u těchto, tak obodování je Mission impossible. Za sebe pořád tvrdím že nejlepší je KAŽDOU povídku ohodnotit procenty (0%-100%) a v případě, že hodnotí autor, tak samohodnocení vyplnit průměrem daných známek (aby se zohlednilo, že někdo je pes a nedá ani Martinovi víc než 30 a jiný dobrák, který už za snahu dává 90 :o) - samozřejmě bez toho průměru by to bylo jako v životě, dobráci by byli biti, pro dobrotu, no znáte to).

Jinak dobrá zpráva, na cestách jsem měl diářek a rozpracoval jsem další dvě povídky a vypadá to, že půjdou nějak zdárně dokončit. Možná nesoutěžně, možná si je schovám do dalšího kola, uvidím :o)
  • No, a co to udělat jako v krasobruslení? Nejnižší a nejvyšší hodnocení by se zrušilo a zbytek zprůměrovalo. Procenta jsou lepší, protože když dá 20 lidí jedné povídce 10 % a tři lidi jiné povídce 80 %, tak je jasné, která povídka vyhrála. U bodů by jedna povídka měla 20x po jednom bodu a jiná 3x po pěti bodech a paradoxně by vyhrála ta s průměrným nižším hodnocením, ale s více hodnotících. Osobně, co jsem zatím četla, bych se asi na stupnici od 1 do 5 nerozhodla (když bych mohla dát daný počet bodů jen 1x).
    Ale nevím, no. Nechám to na zkušenějších :D.
  • 2 Kolikokoli: Proto jsem zdůraznil, že by každý hodnotil KAŽDOU, takže k tomu, že by bylo více hodnotících by u té či oné nedocházelo... ono u toho krasobruslení taky každý rozhodčí musí odkoukat a ohodnotit všechny, ne? :o)
  • Jo, prostě... jsem asi napsala v podstatě to co ty. Akorát se neumím vyjadřovat :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Jo, prostě... jsem asi napsala v podstatě to co ty. Akorát se neumím vyjadřovat :D

Jo, sorry, únava, že mám problém s chápáním textu... už 14 dní jsem se pořádně nevyspal a tohle je to první, na co jsem se z civilizace těšil - hromada nových povídek a dilema s hodnocením. :o)
  • Jay: nemusíš se omlouvat za to, že se já neumím vyjádřit :). Uvidíme, jak to bude. Já se už těším na druhou část povídek :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi