Dovolali jste se na zákaznickou linku společnosti Pražská plynárenská, a. s. Naše operátorky právě vyřizují rumy, které sem dorazily před Vámi. Vyčkejte prosím.
Jediný, co se mi v práci chladí za pití v ledničce je jahodovej džus. Jsem v tomto lehce radikální, tatínek alkoholik varoval dostatečně.
Nezapomeň, že alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoli množštví :) Ale jinak já kromě piva a tu a tam vína nepiju žádnej jinej alkohol.
Jen tam chybí pořádnej "You know nothing" - něco silnýho, po čem budete mít pořádnou díru v paměti. Ale musí to být políbené ohněm a pokud možno s ledem.
z toho GOT nápojového lístka by som vyskúšala všetko- hlavne Blood of the Dragon a Cersei´s poison. Rozhodne by som ale nepila to, kde sa vyskytuje mlieko /temné spomienky/...
Temné vzpomínky chce rozprášit. Rum byl půl roku můj nepřítel a teď jaký je to kamarád :D
tiež pravda- hovorí sa priateľa maj blízko, nepriatela ešte bližšie ;):D
já myslím, že monte naráží na to, že někdo prodává kryty na mobil, kde motiv vyrobil on..prakticky se můžeš soudit ne? Jináč přítelkyně by si ten kryt nekoupila páč zakrývá znak applu:D:D
Ale vidno že ten týpek čo to tam dával nemal predlohu v dobrom rozlíšení, je tam jeden nie príliš kladný komentár :) "Didn't expect much because of the cheaper price, but this was pretty bad. 1 star for the case fitting properly on my iPhone 4s but that's it. Case was of the separate houses from "game of thrones", and it's very cheaply made. Looks like the design was copied onto the plastic cover with a home printer. Cannot even make out the words that are supposed to be under each logo because the printed lettering is so blurred. Epic fail. Would try to get item refunded of it was worth the time, but it's not."
Mrcel: Pak dej vědět, jak dopadly, snad budeš mít víc štěstí než já.. ;) Jinak lidé, co napsali tu kuchařku, mají i blog (s recepty): Inn at the Crossroads
Komentáře
TOTO JE EPIC!!! (a nie caps lock)
Ale jinak já kromě piva a tu a tam vína nepiju žádnej jinej alkohol.
doufám, že to tady ještě nebylo :)
http://www.amazon.com/Thrones-Lannister-Iphone4-Verizon-Packing/dp/B0089KISD4/ref=pd_sim_sbs_misc_9
Jináč přítelkyně by si ten kryt nekoupila páč zakrývá znak applu:D:D
"Didn't expect much because of the cheaper price, but this was pretty bad. 1 star for the case fitting properly on my iPhone 4s but that's it.
Case was of the separate houses from "game of thrones", and it's very cheaply made. Looks like the design was copied onto the plastic cover with a home printer. Cannot even make out the words that are supposed to be under each logo because the printed lettering is so blurred. Epic fail. Would try to get item refunded of it was worth the time, but it's not."
Ice-fire cookbook ? prečo nie ? :D konečne by som si mohol spraviť preslávené citrónové koláčiky :) mňam
Jinak lidé, co napsali tu kuchařku, mají i blog (s recepty): Inn at the Crossroads
edit:
Ale je možné že už ho sem někdo dával, jen si to nepamatuji.