Jo, jasný. :-) Ale tohle jsem měla chuť vyzdvihnout, po explicitním HBO je to skoro balzám pro oko. :-D BTW: Dany je na třináctku si myslím taky celkem vypučelá. :-P
Asi jim na idnesu stačilo, že je to studentka žurnalistiky :D Jinak - kromě asi tří zajímavých individuálních postřehů v recenzi jenom blábolí cosi o seriálu a popularitě předlohy. Vyčítat komiksu nekreativitu je IMHO mimo. Jejich cílová skupina jsou ti, co četli a ctí předlohu, což u seriálu ne tak docela platí.
Ano, a komix sleduje stejnou příběhovou linku jako seriál který si to mastí podle sebe :D:D a v komixu jsou určitě taky ty orgie :D achjo achjo, a já si bláhově myslel že si jde komix svou vlastní cestou a inspiruje se knihou ne seriálem :) a že se na komixu začalo pracovat již dřív a ne až s popularitou seriálu ;)
A moje nadšení z Tolkiena rozhodně neopadlo, čtu ho již nějakých 15 let a furt mě baví a na filmového Hobita se těším jak maléj i když se mě moc nelíbí ztvárnění trpaslíků :)
Blbka co tu knihu snad ani nečetla a seriál neviděla ...
Blbka má IMHO pravdu. Píše, že z Ice&Fire se stala marketingová značka. A že komiks zaujme pouze fanoušky knížek a seriálu. Pokud k pochopení (nebo užití si) samostatného média potřebujeme médium jiné, je tu něco špatně.
Komix by měl být spíš pro mladší ročníky, pro lidi co nemají rádi knihy, nebo pro ty kteří víc než komix přečíst nezvládnou ..... a pak pro ty kteří baží pro všem ICE/FIRE :):P
Blbka má IMHO pravdu. Píše, že z Ice&Fire se stala marketingová značka. A že komiks zaujme pouze fanoušky knížek a seriálu. Pokud k pochopení (nebo užití si) samostatného média potřebujeme médium jiné, je tu něco špatně.
Ano, stala, ale po dlouhé době z něčeho, co má setsakra kvalitní základ. K tomu pochopení, nemyslím si, že by komiks sám nefungoval. Vše důležité tam řečeno je a pochopí to i člověk co knihu nečetl či seriál neviděl. Sice se prioritně počítá s tím co jsi napsala, ale i minorita nepolíbená jinými vstupy se přes to ke knížce navnadit dá, aniž by si podle komiksu mysleli, že je to pitomost.
Ech komiks je tu proto, aby se přiživil na slávě a vydělal další prachy a ne proto, aby se to lidem lépe či hůře chápalo :-)) Cílová skupina jsou fanoušci :-)) Jestli tomu tak je či není je pouze bajprodukt :-p
Ech komiks je tu proto, aby se přiživil na slávě a vydělal další prachy a ne proto, aby se to lidem lépe či hůře chápalo :-)) Cílová skupina jsou fanoušci :-)) Jestli tomu tak je či není je pouze bajprodukt :-p
A moje nadšení z Tolkiena rozhodně neopadlo, čtu ho již nějakých 15 let a furt mě baví a na filmového Hobita se těším jak maléj i když se mě moc nelíbí ztvárnění trpaslíků :)
Děláš si srandu? Ti trpaslíci jsou absolutně úchvatní. Koukala jsem na nějaký spoty z natáčení - každej trpaslík má svoji barvu vlasů, účes vousu, jinou zbraň a zbroj, jiný charakter. Jsou fakt vymáklí a vtipní. Jsem (stejně jako jeden z herců) přesvědčená, že po odvysílání Hobbita se stane plnovous módním hitem :D
Komentáře
BTW: Dany je na třináctku si myslím taky celkem vypučelá. :-P
Blbka co tu knihu snad ani nečetla a seriál neviděla ...
Pokud k pochopení (nebo užití si) samostatného média potřebujeme médium jiné, je tu něco špatně.
2. svazek
Jsem (stejně jako jeden z herců) přesvědčená, že po odvysílání Hobbita se stane plnovous módním hitem :D