Och popisný realismus Zděňka Buriana miluji :-) Zrovna tady před sebou na zdi mám prvorepliky - jedna kvašovka ze Syna lovce medvědů - rozhodující scéna u gejzíru a z druhé strany mapy mám titulní stránku Lovců mamutů z 37 - tuhle:
Kriso - tak tyhle dva kusy taky z duše nesnáším :-) A ještě nějakou debilovinu o andělovi od jakéhoxi xindl x nebo s nebo tak nějak :-)
Mi na plese nejvíce vadí, jak na začátku musí mít všichni šlajfky (kravaty), ale už po desáté hodině se tam začnou obnažovat takové kusy, co měly navždy zůstat zahaleny - chlapi i ženské. a nejhorší je, když mne vyzývají k tanci ožralci - tak to je na mrtvicu, protože ty nepošlete do prdele ani naprudko a nedají se odbýt, nakonec použijete násilí a oni se urazí a za chvilku dolezou zas!
Mi na plese nejvíce vadí, jak na začátku musí mít všichni šlajfky (kravaty), ale už po desáté hodině se tam začnou obnažovat takové kusy, co měly navždy zůstat zahaleny - chlapi i ženské. a nejhorší je, když mne vyzývají k tanci ožralci - tak to je na mrtvicu, protože ty nepošlete do prdele ani naprudko a nedají se odbýt, nakonec použijete násilí a oni se urazí a za chvilku dolezou zas!
Mluvíš mi přesně z duše. Nesnáším lidi na maturitních plesech, protože už se mi několikrát stalo, že kočičky s koktejlíky na mne házely zhnusené pohledy doplněné slovy "Holka a pivo, no fuj" a pak jsem je potkala, jak blijou vedle hajzlu. Nesnáším lidi na vesnických plesech, kteří se ožerou, sundají si košily, a další věci, chtějí se hrozně družit a nedodržují osobní prostory a já jsem velice háklivá na svůj osobní prostor!
Já plesy nerada, nemám nervy na lidi, nesnáším Šenkýřku a nenávidím mašinku.
Ja nemyslim taky ples, ja myslim skor bal :). Nieco na urovni a bez masinky :) je ich ako maku, ale daju sa najst. Som na materskej a potrebujem ist medzi ludi a tym nemyslim pieskovisko :)
Já plesy nerada, nemám nervy na lidi, nesnáším Šenkýřku a nenávidím mašinku.
Ja nemyslim taky ples, ja myslim skor bal :). Nieco na urovni a bez masinky :) je ich ako maku, ale daju sa najst. Som na materskej a potrebujem ist medzi ludi a tym nemyslim pieskovisko :)
Nesnáším lidi na maturitních plesech, protože už se mi několikrát stalo, že kočičky s koktejlíky na mne házely zhnusené pohledy doplněné slovy "Holka a pivo, no fuj" a pak jsem je potkala, jak blijou vedle hajzlu.
"Pravým dámám" zjevně chyběly zkušenosti :-) Flanker mě možná opraví, ale u nás to mělo civilizovaný, až nudný průběh.
Jinak alkohol mně nikdy moc neříkal a společnost lidí, kteří se potřebují nejdřív opít, aby si spolu mohli upřímně promluvit, nepotřebuji už vůbec. Otravného opilce jsem zažil jen jednou ve vlaku v Bulharsku a naštěstí to vyřešil nějaký tamní řízek. Dotyčného ochlastu chytil za krk jako králíka, kamsi odvedl, a když se vrátili, tak už byl narušitel nějak pokrotlý a nedlouho poté usnul..
Já si těchto lidí všímám až posledních asi 5 let. Buď jsem byla taky moc slušná, anebo jsem na to už moc stará. A bojím se, že to bude ta druhá varianta :D
Pche, lidi sotva přes dvacet si připadaj starý. Však eště uvidíš, jakej je to pocit, až se první číslo neměnně přemění v trojku :) Jen si to zatim užívej.
Pche, lidi sotva přes dvacet si připadaj starý. Však eště uvidíš, jakej je to pocit, až se první číslo neměnně přemění v trojku :) Jen si to zatim užívej.
Komentáře
Som na materskej a potrebujem ist medzi ludi a tym nemyslim pieskovisko :)
Moj sen byt popoluskou je teraz tatam :(
Jinak alkohol mně nikdy moc neříkal a společnost lidí, kteří se potřebují nejdřív opít, aby si spolu mohli upřímně promluvit, nepotřebuji už vůbec. Otravného opilce jsem zažil jen jednou ve vlaku v Bulharsku a naštěstí to vyřešil nějaký tamní řízek. Dotyčného ochlastu chytil za krk jako králíka, kamsi odvedl, a když se vrátili, tak už byl narušitel nějak pokrotlý a nedlouho poté usnul..
Jen si to zatim užívej.