Co jiného číst?

1394041424345»

Komentáře

• Krisa napsal(a):

Vlcacka: Katalog jsem si taky prohlížela, ale zásadně přeskakuji oddíl "Společenské romány" a "Knihy pro ženy (nebo tak nějak)", takže tě prosím o hodnocení po přečtení :).

Ugla: Jenže já jsem schopná pravidelně chodit do knihkupectví, takže ani pravidelné posílání peněz mne nemusí spasit :)

Nojo, jenže když jsou to "jenom" knihy tak dobrý, co mám říkat já, která si kupuju navrch ještě tunu modelů... to je taky šílená úchylka.
  • Ačkoliv mám hromadu ebooků, tak je považuji jen za náhražku, když člověk potřebuje něco dohledat, najít citaci nebo nemůže danou knihu sehnat jinak a nebo potřebuje rychle sehnat knihu a nemá čas běhat po obchodech.
    Knihy mne obklopují ze všech stran a některé mám už dokonce ne 3x ale 5x....jenže já se jich nedokážu zbavit :( A přitom je rozdíl jen v ve vydání, ilustracích, předmluvě, korekci obsahu.....
    Největší problém je, že mám furt kolem sebe rozložené knihy, protože dohledávám, porovnávám, vypisuji....a samozřejmě všude po bytě. Jakmile nějakou hromadu uklidím, tak do večera zjistm, že je stejně zase musím vytahat a hledat něco jiného. Nejhorší jsou chvíle, kdy se v noci probudím a najednou mi něco začne vrtat hlavou a protože se znám, že už neusnu, tak se vyplížím a potichoučku slídím po knize, kde bych se to dozvěděla :-) Nevědět je pro mne neúnosné. Někdo holt v noci rabuje lednici a někdo knihovnu :-D
  • sarven napsal(a):

Krisa napsal(a):

1) když má kniha pokračování, nemůžu si ho vždy začít číst po přečtení předchozího dílu a musím na něj čekat

myslím, že úplne posledná beletria, ktorú som si požičal bolo Spoločenstvo prsteňa (niekedy v 1998?) a keď som zistil, že Dve veže sú vypožičané dlhodobo, myslel som že zbúram miestnosť :). odvtedy som začal kupovať. áno myslím, že ma netrpezlivosť, túžba knihu vlastniť (ak je dobrá), aby som si ju opakovane prečítal odviedli z knižnice natrvalo.
    ale musím sa ísť do nejakej pozrieť/prihlásiť a podporiť aspoň členským.
    keď som pri vymýšľaní reklám na Loto fantazíroval, čo urobím s prípadnou výhrou vždy tam bolo položka dar knižnici v Hlohovci. hoci som tam nebol....no od roku 98
    Toto sa mi paci u nas v kniznici - ak ide o sagu, trilogiu ci len dvojdielny roman, vzdy je to zviazane stuzkou a mozes si to pozicat iba cele a predlzovat do aleluja. Len chudaci dalsi cakatelia...
  • Vlcacka, krisa: Mně takhle furt prudila nějaká paní v buxu na Harfě, ať se stanu členem KK. já ji vždycky odpálkovala, protože jsem od přírody nedůvěřivá k těmhle nabídkám. Pak jsem se nad tím zamyslela a spočítala si, že jen za ten jeden nákup bych ušetřila kilo a nebylo co řešit.

Teď jsem si koupila tu oslavovanouLovkyni informací Jako není to zlý, ale nechápu, proč jsou z toho všichni tak na větvi... Prostě normální thriller.
  • Tak jsem si o ten Cirkus požebrala jako o recenzák. Tedy uvidíme.
  • Tyna: Řeknu ti to takhle, dostat novou Francisovku a Růži pro Algernon při vstupu za polovic? Nešlo odmítnout. A navíc když mají na buxu slevy i na tituly od ostatních nakladatelství? Che. Pecka prostě.
    Teď jsem si koupila tu oslavovanouLovkyni informací Jako není to zlý, ale nechápu, proč jsou z toho všichni tak na větvi... Prostě normální thriller.
  • kupil som do kindlu tu vec co ziskala huga, skusim ci to pojde citat...
  • S poslední Pevností jsem si koupil i knihu Dana Černého "Kejda" - to je počteníčko :-)).
  • Je obsah knihy rovný jeho názvu?
  • Těžko říct - název evokuje spíš cosi těžkého, což je však pravým opakem obsahu. Je to žánrová směsice sci-fi, hororu, erotiky a humoristického románu. Hlavními hrdinkami jsou dvě studentky, z nichž jedna po požití té titulní kejdy získá netušené schopnosti. Holky zažijí zombí apokalypsu, únos na jednu vzdálenou planetu a mnohá jiná dobrodružství. Zní to podivně, co? Ale čte se to výborně.
  • Crocuta napsal(a):

S poslední Pevností jsem si koupil i knihu Dana Černého "Kejda" - to je počteníčko :-)).

Jojo, četla jsem ukázku a je to hodně zábavná chujovina.
  • Ti recenzenti mají ale výrazivo. :-))
  • heavy_head napsal(a):

Ti recenzenti mají ale výrazivo. :-))

A to se před váma ještě krotím... :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi