CSFD hlasování

2»

Komentáře

• Na její vlastní žádost byl účet smazán a příspěvky označeny jako Anonym. Dále to asi nemá smysl rozebírat. Díky.
  • To je ta produkcna spolocnost, v ktorej ma kazdy druhy film v nazve versus? :)
  • Aha, tak to je mi líto :(.
  • To je ta produkcna spolocnost, v ktorej ma kazdy druhy film v nazve versus? :)
    Ano. To je společnost produkující filmové trháky typu obří megablbožralok vs superdebilosaurus
    Na její vlastní žádost byl účet smazán a příspěvky označeny jako Anonym. Dále to asi nemá smysl rozebírat. Díky.
    To je škoda :`(
  • Dodávám, že jde o osobní rozhodnutí z důvodů ležících mimo fórum.
  • Nedovedu si představit, že se "to dál nebude rozebírat". Měla jsem dojem, že jsme s Jarlou něco jako kamarádi... :-(
  • To chápu, ale myslím, že ona by to právě nejvíc nechtěla. Kdyžtak jí tedy kontaktujte přes e-mail.
  • Snad se zase někdy vrátí. Třeba i pod jiným nickem :). (Tyna: taky na to furt myslím)
  • Nedovedu si představit, že se "to dál nebude rozebírat". Měla jsem dojem, že jsme s Jarlou něco jako kamarádi... :-(
    Jo, taky jsem měl ten pocit... :(
  • A teď si představte, jak mi šrotuje mozek a dává dohromady teorie, co člověka může donutit úplně si smazat účet. Mimochodem - jestli jde například o to, co napsala o svým bývalým, tak ostatní na to přece reagovali a oslovují ji, takže anonymní to taky nebude.
  • Jarla.. ach joo :(
  • svoa00 napsal(a):

A teď si představte, jak mi šrotuje mozek a dává dohromady teorie, co člověka může donutit úplně si smazat účet. Mimochodem - jestli jde například o to, co napsala o svým bývalým, tak ostatní na to přece reagovali a oslovují ji, takže anonymní to taky nebude.

Tak nějak, taky mi vždycky vyskáčou jen ty nejčernější teorie.
  • Lady Sansa napsal(a):

Ben Nevis: tys někdy na takový film narazila? (50% 1* a 50% 5*) to se mi ještě nikdy nestalo, jen to, že normálně jsou tam 2 nebo 3 a já bez problému dám 4 a ještě uvažuju o 5. Já prostě nejsem moc náročný divák. :-)

Konkrétní si nevzpomenu, ale bývají to intelektuální filmy nebo béčkové horory. :-)

Mně je líto dát špatné hodnocení, když ten film tak špatný nebyl, jenom se mi nelíbil. Takže nejčastěji dávám 3 nebo 4. A taky jsem dávala dříve víc 5 než dneska, kdy si to rezervuji na speciální zážitky.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi