A viděla si ten humus ve kterém hraje hlavní roli a který se někdo opovážil nazvat Bournův odkaz? Naštěstí v Pátém a šestém dílu bude už zase Met Démon
A viděla si ten humus ve kterém hraje hlavní roli a který se někdo opovážil nazvat Bournův odkaz? Naštěstí v Pátém a šestém dílu bude už zase Met Démon
Neviděla a v nejbložší době asi ani neuvidím :) (moc si nepamatuji ani Dejmonovy filmy, kromě prvního, což bych chtěla napravit, ale času se nějako nedostává)
Já jsem se rozhodl raději to nevidět, kamarádi na tom byli a prý tak nesmyslně dlouhou stopáž nikdy neviděli, je fakt že 2 a čtvrt hodiny na pouhý klasický akčňák je strašně moc a co teď čtu na CSFD, kouká z toho řádný finanční propadák, a to to ještě posunuli kvůli temného rytíře:D
Ne broučku, neviděla. Ale takhle zbožňuju i Roberta Downeyho jr. kterýžto si taky střihl nejméně jeden debilní filmík. Jeremy se mi líbil v MI: Ghost Protocol a v Avengers.
Mno, tak jsem viděla Sněhurku a lovce a je to... slušné. Měla bych ale zásadní připomínku - na vztahu Sněhurky a lovce není nic romantického a připomíná spíš bratra a sestru, i ten polibek z lásky je z lásky k jeho mrtvé ženě, které se Sněhurka podobá. Čekala jsem, že lovec se nakonec obětuje a bude z něj tragická figurka, protože William byl jasná volba na ženicha pro Sněhurku. Ten konec byl prostě odfláknutý a nedotažený.
Tak už mám Sněhuru s lovcem taky za sebou! :) Ne, že bych čekala nějak moc, ale.... zklamání je slabé slovo. Vezmu-li to popořadě: · Hned při útěky sličné děvy lehká vykrádačka nejsilnější scény Nekonečného příběhu- v bažině tonoucí bílý kůň. Hmmm.... · Takových brouků v začarovaném lese a mršiny tam zůstanou netknuté... Ok, budu předstírat, že za to může negativní energie... · Co měla znamenat ta lekce obranných technik uprostřed lesa? „Zrovna jsem si vzpomněl, že by se to mohlo hodit?!“ · Proč všichni pronásledovaní vždycky odpočívají na mýtinách?! Aby je líp našli a/nebo přepadli?! · Jak je možné, že za nohy pověšení vždycky dopadnou na zem a nic si nezlomí? Odolnější páteře?! · Fujtajbl, z těch okatých hub budu mít ještě dlouho noční můry... :D · Boj se zlými silami by nebyl to pravé bez stupidního agitačního projevu o plamenech a železe. (U půlky jsem doteď nepochopila, co tím bylo myšleno... ) · Ta strašná spousta rádoby efektních záběrů- lehce zpomalená princezna v brnění, pláž... · Uniklo mi, proč se Sněhura dohnala ke královně a místo jakéhokoli jednání nejdřív stála jak kr*** a čekala, až Její Veličenstvo zaútočí na spolubojovníky... · Co mělo znamenat to debilní zubení při korunovaci? Pokus o šťastný úsměv?!
Upřímně- jsem ráda, že nebylo ono zmiňované „frája umře, přežije blbeček“. Pro jednou mohl blbeček nějak (zaslouženě) blbě zdechnout....
Tak nevím, byl ten film tak špatný, nebo mám jen více kritickou náladu?! :-?
Já tedy předlohu vůbec neznám, ale složení rejžů a ten trailer mě docela přesvědčil, že by tohle mohl být mazec.
já mám v plánu přečist si tu slavnou knihu první a pak až kouknout na film..tak abych si pospíšil nicméně oba bráchy...ehm ehm...teď už to jsou vlastně sourozenci:D po zkouknutí náčrtu filmu navrhuje studio na zrežírování Justice League
edit: zbožňuju jak se oznámí trailer stylem...V září...že jacksone?!! :D
Asi je to otázka osobního vkusu. Mně tak strašný jako ho popisuješ nepřišel. Se všemi nesrovnalostmi souhlasím (teda až na to lámaní páteře, proč by si měl při pádu z jednoho metru někdo lámat páteř?). Rozdíl je v tom, že mě to tak nevadilo a viděl jsem tam i klady a ty dokonce v daný moment převážily i ty nešvary:-)
Cloud Atlas . vypadá to moc zajímavě, jen nemusím Hankse, ale to zkousnu Life of Pi - nevím, co si o tom mám myslet...Ang Lee ale natočil dva filmy, který se mi hodně moc líbily Kon Tiki - zajímavej trailer Django Unchained - to vypadá jako totální úlet, mohlo by se mi to líbit... Hobit - na to si asi zajdu výjimečně do kina
Ostatní mě na první pohled nějak zvlášť nezaujalo, ale uvidíme...:-)
... teda až na to lámaní páteře, proč by si měl při pádu z jednoho metru někdo lámat páteř? ...
Ok, špatná volba slov za sebou. Zlomit se toho dá víc, páteř by i z toho metru mohla aspoň bolet. Ze zkušenosti- kolikrát člověk spadne úplně "neškodně" a něco si zlomí/ošklivě pohmoždí a kdykoliv někoho ve filmu nechají spadnout pomalu na hlavu, nic se nestane... :)
Před lékem na prostatu dělal Vašut s Osvaldovou TV Bomba:-))) Vždycky když ho vidím, tak si na to vzpomenu a už nikdy ho nebudu brát v žádné roli vážně:-)
Komentáře
Vezmu-li to popořadě:
· Hned při útěky sličné děvy lehká vykrádačka nejsilnější scény Nekonečného příběhu- v bažině tonoucí bílý kůň. Hmmm....
· Takových brouků v začarovaném lese a mršiny tam zůstanou netknuté... Ok, budu předstírat, že za to může negativní energie...
· Co měla znamenat ta lekce obranných technik uprostřed lesa? „Zrovna jsem si vzpomněl, že by se to mohlo hodit?!“
· Proč všichni pronásledovaní vždycky odpočívají na mýtinách?! Aby je líp našli a/nebo přepadli?!
· Jak je možné, že za nohy pověšení vždycky dopadnou na zem a nic si nezlomí? Odolnější páteře?!
· Fujtajbl, z těch okatých hub budu mít ještě dlouho noční můry... :D
· Boj se zlými silami by nebyl to pravé bez stupidního agitačního projevu o plamenech a železe. (U půlky jsem doteď nepochopila, co tím bylo myšleno... )
· Ta strašná spousta rádoby efektních záběrů- lehce zpomalená princezna v brnění, pláž...
· Uniklo mi, proč se Sněhura dohnala ke královně a místo jakéhokoli jednání nejdřív stála jak kr*** a čekala, až Její Veličenstvo zaútočí na spolubojovníky...
· Co mělo znamenat to debilní zubení při korunovaci? Pokus o šťastný úsměv?!
Upřímně- jsem ráda, že nebylo ono zmiňované „frája umře, přežije blbeček“. Pro jednou mohl blbeček nějak (zaslouženě) blbě zdechnout....
Ja sa tesim tuto jesen najma na Loopera.
Cloud Atlas (T. Tykwer, L a A Wachowski)
Life of Pi (A. Lee)
The Master (P. T. Anderson)
Argo (B. Affleck)
Zero Dark Thirty (K. Bigelow)
Lincoln (S. Spielberg) - trailer bude 13. 9.
Anna Karenina (J. Wright)
Les Misérables (T. Hooper)
The Great Gatsby (B. Luhrmann)
Kon-Tiki
The Impossible (J. A. Bayona)
Django Unchained (Q. Tarantino)
The Hobbit (P. J.)
Skyfall (S. Mendes)
Avengers pro děti
k tomu ještě Samsara a Upside Down a nesmíme zapomenout na Loopera, Lawless, Twilight, Resident Evil, Taken 2, Oz The Great And Powerful, Imaginaerum, Seven Psychopaths
nicméně oba bráchy...ehm ehm...teď už to jsou vlastně sourozenci:D po zkouknutí náčrtu filmu navrhuje studio na zrežírování Justice League
edit: zbožňuju jak se oznámí trailer stylem...V září...že jacksone?!! :D
Cloud Atlas . vypadá to moc zajímavě, jen nemusím Hankse, ale to zkousnu
Life of Pi - nevím, co si o tom mám myslet...Ang Lee ale natočil dva filmy, který se mi hodně moc líbily
Kon Tiki - zajímavej trailer
Django Unchained - to vypadá jako totální úlet, mohlo by se mi to líbit...
Hobit - na to si asi zajdu výjimečně do kina
Ostatní mě na první pohled nějak zvlášť nezaujalo, ale uvidíme...:-)
Imaginaerum - on to někdo fakt realizoval? Vypadá to na nějakou lynčovinu.
To byl dragoun! :-)