Fanouškovská fikce

1474849505153»

Komentáře

• "Mám rád vůni tvý kůže"
  • Ja, ja sem z mĚsta ale taketo veci mam našťastie zmaknute z malička lebo ma opatrovala teta čo mala male hospodarstvo (prava, sliepky, kraliky, moriaky...) A bolo to užasne...
  • Taky, jezdili jsme k babčance k Mělníku. Zabijaček prožito nespočet.
  • Vlcacka napsal(a):

Alek napsal(a):

Na novém webu to půjde. A rozhodně budeme muset tuhle praktiku omezit. Offtopiky jsou fajn, ale musí mít svou míru ;-)

Tak hodně toho odeliminuje hlavně potenciální chat, ne?
    To i právě myslím, že neodeliminuje, proto tam asi ani nakonec nebude :-)
  • Alek napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

[
    Tak hodně toho odeliminuje hlavně potenciální chat, ne?

To i právě myslím, že neodeliminuje, proto tam asi ani nakonec nebude :-)
    v tom prípade to celkom určite neodliminuje
  • Já pochybuju o tom, že to bude někdo používat - offtopic vzniká samovolně při ontopic diskuzi. Už dnes je tu x topiců, které jsou na pokec/chat a debata se tam málokdy přesune. Druhá věc je, že jsme prostě nenašli dobré technické řešení. V podstatě libovolné diskuzní téma tuto funkci taky zastane - proto taky asi nikoho nenapadlo vytvářet pro forum modul chatu.
  • Já bych to používal. Řekl bych po příchodu vždy "Dobré ráno všem vespolek." :-)
    Ne, vážně. Byla by to dobrá vychytávka, která by toto fórum dělala výjimečným. ;-)
  • Podzravit nás můžeš i v topiku - založíme pro to speciální :-)
  • Ale to není ono - myslím ten vyskakovací chat v liště, co vždycky vydá zvuk, když někdo písne. :-)
    Ale to asi neumíš, co? :-)
  • Já osobně si myslím že by chat pomohl. :-)
  • Rozhodně by to nezhoršil. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Ale to není ono - myslím ten vyskakovací chat v liště, co vždycky vydá zvuk, když někdo písne. :-)
    Ale to asi neumíš, co? :-)

Asi myslíš facebook, což? Neumím :-)
  • Zpátky do topiku původní autorské tvorby!
    Heavy haiku.

COSI NĚŽNÉHO

Ve tváři
    Té dívky na vozíčku
    Bylo cosi něžného
  • Napadlo ma vytvoriť na FB komunitu na zdieľanie poviedok, básní, obrazov, hudby a podobných diel. Je to v angličtine (alebo v ničom, čo sa na ňu má podobať) a práve to rozbieham, takže tam ešte nie je nikto. Ale ak by tu chcel niekto hodiť niečo a pomôcť ju trocha rozbehnúť, tak budem vďačný ;)

Pre začiatok môžete písať pokojne aj v slovenčine/češtine :D

https://www.facebook.com/Popularteng
  • Tak jsem ti tam na začátek dala aspoň decentní lajk. Ale s tím uveřejňováním děl na FB bych byla opatrná, to co tam vložíš, už bude mít FB za své. Možná spíše linky na jiné stránky?
  • Nu, ono je to ešte len také vajco... Uvidím, či to bude mať zmysel a či sa z toho vyklube niečo poriadne... Ak nie, nevadí, za pokus stálo, ak áno, tak som tiež uvažoval skôr za odkazy...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi