FC NEVADA DRAGONS

1646566676870»

Komentáře

• Nemusis verit, ze kriket je druhy najoblubenejsi sport, staci ist do Indie, Pakistanu a spol a spytat sa danej miliardy :)), potom to budes vediet
    To je ako s mandarincinou :)
  • no co v tv říkali, tak je to co do počtu diváků téměř stejné, jen zkrátka kriket lze hrát kdekoli což u hokeje nelze
  • Tomee napsal(a):

jak jsem malej, byl jsem vždycky pyšný na to, že jsme jako jediná země na světě byla opravdová světová špička ve dvou nejsledovanější sportech na světě, Fotbal a Hokej (prostě nevěřím tomu, že kriket je na druhém místě) bylo to zhruba od 96 do 2004....
    Fotbal = Francie, Italie, Anglie, Německo a jak vypadal jejich hokej
    Hokej = Finsko, Švédsko, Canada, USA, a jak vypadal jejich fotbal

nad týmto dvojbojom so tiež uvažoval, ale samozrejme, že na prvom mieste sú Rusi.
  • sarven: ne e, rusko je historicky ve fotbale za námi(když nepočítáme SSSR), ale když jsem mluvil o letech 96 až 04, tak
    EURO : 96/nepostoupili ze skupiny 00/Nepostoupili z kvalifikace 04/nepostoupili ze skupiny
    MS : 98/ Nepostoupili z kvalifikace 02/ nepostoupili ze skupiny 06/ Nepostoupili z kvalifikace

ČR má druhé a třetí místo z Eura a od roku 2000 jsme doteď jsem nejúspěšnější zemí v Hokeji (a co teprve sledovat statistiky od roku 93, to je lahoda na oko)
  • tak keď si poukladáš kritéria, aby ti vyhovovali tak iste :) ak by si dal za tituly a umiestnenia body a zobral to za celé obdobie (vrátane zssr a cssr) tak su hore.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi