Tohe vítězství bylo příliš lehké, to si skoro ani nezasloužím :-) Navíc jsem přišel spíš jako král nakonec, protože jsem předtím tenhle citát moc nesledoval, ani nevim jaké všechny padly nápovědy...
Jsem si jistý, že to je z dialogu, který vedla Arya (respektive Arry) s ostatními zablešenými odvedenci mistra Yorena.
A teď, kdopak se to chvástal rozkopáváním cizích pohlavních ústrojí? Buď Horký koláč (jenže ten mi na to připadne moc milý a baculatý) anebo Zelenoruký Lommy (do toho bych to řekl spíš). Jména těch ostatních si teď úplně nedokážu vybavit...
No vidíš já jsem si zase skoro jistý že je to poslední co slyšel Jaime s oběma rukama.
Kousač a Vargo měly vadu řeči, Jaguen a Quiburn by to řekli slušněji, septon Utt a Střapač by na Jaimeho s mečem ani nepromluvili, takže zbývají jen Rorge a tlustý Zollo, jeden z nich to musí být.
Nicméně Mormontových děvčat se v sérii vyskytuje povícero: Liara, Alysanne, Jorelle, Lyanna... od té máme dokonce dopis! :P Je dost dobře možné, že tato dívčí skvadra bude mít v průběhu dalšího děje ještě velkou úlohu. :!:
Komentáře
Taky bych řekl. :)
veru boli sme nepružní, že sme nespoznali Stanisa a v bielom Snowa... hanba vám! :D
Sláva, sláva, že to trvalo. Tolik nápovědy. STAbilní, STAnova, neohebný, bílý, a já nevim co všechno. Sem by se hodilo Nohavicovo:
Radosti zrobili dvě mexicke vlny.
Náhodou, po té poslední nápovědě už jsem to skoro tušil. :)
Mě taky velmi baví rafinovaně napovídat. :twisted:
sere Flankere uznáš Alekovo vítězství či zadáš zalší citát?
Tohe vítězství bylo příliš lehké, to si skoro ani nezasloužím :-) Navíc jsem přišel spíš jako král nakonec, protože jsem předtím tenhle citát moc nesledoval, ani nevim jaké všechny padly nápovědy...
Tak hlavně zadej něco dalšího. :wink:
Show must go on! :arrow: :idea: :?:
Tak pro změnu něco velmi zapeklitého. :-)
Kdo kromě existencí vyskytujících se na sousedním panelovém sídlišti mluví tímto jazykem? Rorge?
To vím! To vím! Sim, sim, paňsorko! :) :o
Totiž, abych pravdu řekl, skoro to vím.
Jsem si jistý, že to je z dialogu, který vedla Arya (respektive Arry) s ostatními zablešenými odvedenci mistra Yorena.
A teď, kdopak se to chvástal rozkopáváním cizích pohlavních ústrojí? Buď Horký koláč (jenže ten mi na to připadne moc milý a baculatý) anebo Zelenoruký Lommy (do toho bych to řekl spíš). Jména těch ostatních si teď úplně nedokážu vybavit...
Měl by to vědět Sarven. :wink:
No vidíš já jsem si zase skoro jistý že je to poslední co slyšel Jaime s oběma rukama.
Kousač a Vargo měly vadu řeči, Jaguen a Quiburn by to řekli slušněji, septon Utt a Střapač by na Jaimeho s mečem ani nepromluvili, takže zbývají jen Rorge a tlustý Zollo, jeden z nich to musí být.
no hlavně že máme oba jistotu :?
A to je jako co tohle? To si mám vybrat? Pánové, vždyť víte, že beru jen konkrétní tip. Mohu snad jen říci, že jeden z vás je velice blízko. :-)
Takže tlustý Zollo nějak to rozseknout musíme.
Vedle jak ta jedle...Léto chytil stopu, dokonce popsal přesně danou scénu, jen toho protagonistu je třeba trefit.
Tak to je zcela jasné, ale nebudu to seru Létovi brát, když se dostal tak blízko.
Chápu vlci bývají v chytání stop lepší než mloci.
Čichové kanály zlovlků opět zapracovaly zcela brilantně. 8)
Nikdo z Krvavých drancířů to nebyl už jen proto, že ta věta zdaleka čpí dětským vychloubáním. :wink:
Hmpf, takže Zelenoruký Lommy to není, chápu to správně?
Pak jedině ten Horký koláč. :idea:
Źádný další kluk už v té skupině pojmenovaný nebyl, anebo si aspoň nevzpomínám. Tedy, vlastně byl, Gendry, jenže ten byl na Aryině straně. :)
Takže, Žhavá bublanino, kupředu!
jj, Horký koláč, jestli si to dobře pamatuju :-)
takže máš boda, pokud to někdo počítá, já ne...jdeš na podání. First service, Mr. Summer, please...
Držte si klobouky, bude to podání ven z dvorce, 219 km/h. 8)
"Měla vlasy jako tepané zlato. Kůži jako smetanu. Ale její ruce nebyly stvořeny k tomu, aby držely sekeru." :!: :) :o
ja len toľko, že som okamžite vedel, že to je Horký koláč. ale nič mi to nebolo platné :-(
Lady Maege Mormont, o tom že se její synovec oženil s někým ženštějším než Briene z Tarthu.
Osoba, které se řeč týká, byla trefena nadmíru výstižně. :)
Ovšem pronesla to jiná medvědice. :wink:
Pak to musela být Dacey, nikdo jiný z Morntových děvčat se v sérii ani nevyskytl.
Medvědice nebo medvěd? :)
Medvědice. Skutečně to byla Dacey. :)
Nicméně Mormontových děvčat se v sérii vyskytuje povícero: Liara, Alysanne, Jorelle, Lyanna... od té máme dokonce dopis! :P Je dost dobře možné, že tato dívčí skvadra bude mít v průběhu dalšího děje ještě velkou úlohu. :!:
Medvědic je v sáze spousta. Briene by měla co vypravovat a bolstínský Edd se o tom také někde vyjádřil.
Tak tu máte další. Jen ho uhodněte do zítřejšího večera neboť pak odjíždím na 14 dní.
Cítíš její dech?
Lord Hoster vypravuje dětem o Smrti? :o :)
Chtělo by to ten citát trochu rozšířit. Takhle to může být kdekdo.
Dnes večer je tady tvoje smrt, maličká. Cítíš její dech? Je velmi blízko.
Toto je rozšířená verze, jen se obávám, že je to až moc jasné.
Ech, měl jsi pravdu, teď už je to skutečně až příliš zjevné.
Jedná se o Kuchyňské dochucovadlo z řádu Anura. :)
Ano! uhodl jsi to. Inu jakou jinou postavu byste čekali ode mne?