Poslední dobou jsem trochu pasivní, ale když jste v koncích, přeci jen se na to mrknu. Takjsem si to tu přečet a...já bych nezatracoval tu Aryu, flanker u ní zdá se mi trochu mlžil. :-) Tak že by to řekl někdo z Bratrstva?
Anebo se nabízí Renly...viz těsně velde se Stannisem. Viděno to mohlo být očima Catelyn. A z Renlyho úst to mohlo vyjít jako obhajoba jeho nároku na trůn.
Budu věřit Macovi a dám se teda po své první stopě. Bratrstvo, někdo z Bratrstva. Že by sám Berik? Možná je to kravina, já už ten citát zapomněl a jsem línej ho dohledávat :-)
Macintoush: Když za ním Catelyn přijela vyjednávat. Navrhla, že když se Renly a Stannis spojí s Robbem proti Lannisterům, Robb se zřekne koruny Krále severu. Pak by se sešla rada šlechty, která by zvolila nového krále.
Heavy: Jenže když v jednom příspěvku někdo řekne víc jmen, není to jaksi podle práva, jak by ho chápal Stannis. 8)
To není modrá kůže, to jsou jen prosvítající žíly. :wink:
Hmm, neřekl to někdo ve spojitostí s Elyseou von Strudelheim? :o :?:
Ech, to je vlastně jiný příběh.
Co se týče Písně, tam bych tipoval lady Taenu Merryweather. Zní to tak zkaženě, smyslně, svůdně. Že by citace z nějaké její postelové konverzace s Cersei? :)
trefa, Tyrion, ironie sama...uznám ti to, i když to nebyl skutečný tip. Tak ještě komu to řek...co? Poradím, že se při tom mluvilo o mužství a kozách a tekla při tom moč :-)
Nebylo to tehdy, kdy Pycellemu prováděli nedobrovolné holičské úpravy? :) Jen si nejsem jist, kde tam byla ta "paní", ledaže by Shaggy splnil své hrozby. :twisted:
Komentáře
Poslední dobou jsem trochu pasivní, ale když jste v koncích, přeci jen se na to mrknu. Takjsem si to tu přečet a...já bych nezatracoval tu Aryu, flanker u ní zdá se mi trochu mlžil. :-) Tak že by to řekl někdo z Bratrstva?
Anebo se nabízí Renly...viz těsně velde se Stannisem. Viděno to mohlo být očima Catelyn. A z Renlyho úst to mohlo vyjít jako obhajoba jeho nároku na trůn.
Naopak, Renli Stanisovi říkal, že krále z něj dělají všichni ti šlechtici v jeho armádě.
Na druhou stranu Renly toho nakecal celkem dost, takže si mohl i protiřečit.
Jen jedno jméno prosím v příspěvku. Nápověd už máte habaděj. Jeden z Vás je blízko.
Budu věřit Macovi a dám se teda po své první stopě. Bratrstvo, někdo z Bratrstva. Že by sám Berik? Možná je to kravina, já už ten citát zapomněl a jsem línej ho dohledávat :-)
Co bys chtěl dohledávat? :evil:
Tady hrajeme ve stylu "co hlava nepoví, to ruka nenajde". :shock: Nebo tak nějak. :)
Oj, tak to bude těžká hra...takže nezbývá než přečíst myšlenky...no nic, jdu ohýbat lžíci očima, prej to je základní lekce :-)
Nikdo z Bratrstva. Už Vám zbývá jen jedno jméno, tak to konečně vyklopte. :evil:
Těsně vedle Stannise a není to ani Melisandra ani Davos?
To mi hlava nebere. :o
Takže Renly...děkuji Macovi za svedení z cesty :-)
To jedno jméno je Saan, princ Úzkého moře a lord Černovodého zálivu?A ví ten chlápek vůbec, jak vypadá vlk?
Konečně, Alek správně dal dohromady nápovědy - odkud BOUŘE duje, jsem z toho JELEN, REálně... :D
Vždyt Alek už to dávno uhodl, tos mu měl uznat, flankere. :wink:
Není zač, vždy rád posloužím lorde. :D
PS: Sere flanker.27o můžu se zeptat, kdy to Renly řekl? Jen tak ze zvědavosti, nějak to nemůžu zařadit.
Macintoush: Když za ním Catelyn přijela vyjednávat. Navrhla, že když se Renly a Stannis spojí s Robbem proti Lannisterům, Robb se zřekne koruny Krále severu. Pak by se sešla rada šlechty, která by zvolila nového krále.
Heavy: Jenže když v jednom příspěvku někdo řekne víc jmen, není to jaksi podle práva, jak by ho chápal Stannis. 8)
Ech, na koho se čeká, až zadá další citát? :wink:
Sám lord velitel se má ujmout moudra z knih v kůži vázaných.
To byla jen řečnická otázka. :twisted:
Modrá z knih vázaných z kůží voličů ODS? :shock: :wink:
Aha, tak to mě nějak nedocvaklo, tak pardon. :-)
:shock:
A nespletl sis to s Hrabětem Drákulou? :)
To není modrá kůže, to jsou jen prosvítající žíly. :wink:
Hmm, neřekl to někdo ve spojitostí s Elyseou von Strudelheim? :o :?:
Ech, to je vlastně jiný příběh.
Co se týče Písně, tam bych tipoval lady Taenu Merryweather. Zní to tak zkaženě, smyslně, svůdně. Že by citace z nějaké její postelové konverzace s Cersei? :)
Zní to docela submisivně! :idea:
Řekl bych, že Léto nebude daleko od pravdy.
Ledaže by nebyl. :)
Úplně vedle, teda skoro úplně na poměry písně. :-)
Takže to neřekl žádný horkokrevný jižan? Třeba Oberyn? Zní to dost úlisně, až zmijovitě. :idea:
neznie mi to vôbec ako z piesne, ale ak niekto, tak Oberyn sa mi zdá dobrý tip....
ne, jižan to nebyl, ačkoli má postava se s jednou postavou z jihu potkala, abych byl hodný...teda pokud jsem tě nezmátl ještě víc :-)
To souvisí spíš se životem ne? Vyřčeno ironicky. Ale Tyrion mi přijde, že se nabízí až moc.
trefa, Tyrion, ironie sama...uznám ti to, i když to nebyl skutečný tip. Tak ještě komu to řek...co? Poradím, že se při tom mluvilo o mužství a kozách a tekla při tom moč :-)
Shagga-Dog? :)
O čem se to bavili? O obloukovém sváření? :wink:
šagga u toho byl i někteří další divoši, ale nebyl tím objektem...
Nebylo to tehdy, kdy Pycellemu prováděli nedobrovolné holičské úpravy? :) Jen si nejsem jist, kde tam byla ta "paní", ledaže by Shaggy splnil své hrozby. :twisted: